Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefanitsr

senior tag

válasz ^Clown #2923 üzenetére

Ez a fajta exy-s diskurzus egy öngerjesztő offgenerátor. Megkérnék minden résztvevőt, hogy ha olyat találtok egymás mondanivalójában amely ellehetetleníti a hasznos információ gyűjtést a topikban, nyeljetek egyet és ugorjatok a következő nem off hozzászólásra, ne gerjesszétek a felesleges és haszontalan személyeskedésbe torkolló vitákat. Tudom ő kezdte és ő volt, stb, de ez ovis szintű hozzállás, szerintem nem kívánkozik ide az ilyesmi.

Nem vagyok moderátor, vagy valami de egy olyan fórumról jöttem ide, ahol csupa haszontalan egymást fikázom, klikkbe tömörülök, provokálom a másikat társaság alakult ki, gyakorlatilag ebből állt az egész fórumozás. Aki értelmeset kérdezett volna vagy infót keresett elveszett a folyamatos semmitérő marakodással teli hozzászólások közt - vagy ezeket olvasva egyszerűen nem volt mersze értelmes dolgokat leírni, hosszú időszakokig nem volt semmi új dolog a topikban.

Egy felüdülés volt ide csöppenni és napi szinten sok-sok értelmes konstruktív hozzászólást olvasni a hwsw után. Köszönöm minden résztvevőnek, hogy elolvasta és megfontolta ezt az írást.

Új hozzászólás Aktív témák