Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
PLacc, Téged normálisabbank hittelk annál, minthogy most te is beállsz a köpködők sorába. Fejezzétek be ezt!
Nem vagyok azonos senkivel sem csak önmagammal!
Meg mertem jegyezni, hogy a Wind-fanok becsapják az ide látogató tanácskérőket. "ezt is tudja, azt is tudja" Ahogy az már lenni szokott, érvek hiányában most az érvelőt támadják személyében. Nem fogok visszaütni. Értelmetlen lenne. Én valós információt adtam. Minden igaz amit írtam. Aki meg itt össze-vissza hazudozott arról úgyis mindenki tudja, hogy semmit sem ér a szava. Akkor minek bántanám még én is?
-
elkurtuk
csendes tag
Tehát ha jól értem a biosban beállított speedstep miatt alapból már "takarékosan" üzemel.
De akkor a takarékos üzemmód (zöld power led) mire való? :-D A fényeröt én is le tudom venni legkisebbre. Ha az eleve takarékos 800mhzból csina'lna 400at, akkor azt mondanám oké értem ;-D -
ctrlshift
csendes tag
Másfél hónapja használom a Wind-et (egy prosumer 15"-os Dell erőművet "cseréltem" - adtam el és vettem az árának egy részéből). Egyáltalán nem vigyázok rá, mint az itt fórumozó tulajok nagy része; nekem munkaeszköz, napi szinten. Sehol nem kopott még meg, pedig nonstop hurcolom (persze nem a hozzá adott tokban, mert az első ránézésre hulladéknak tűnt nekem...); egyszerűen bevágom az előző notebookom táskájába (Crumpler), amiben pedig erősen "lötyög" (10" aránylik a 15"-ra méretezett szütyőhöz...). Ha a CaseLogic megfelelő méretű tokja kapható lesz nálunk is, akkor azt megveszem hozzá. Napi átlag 7-10 alkalommal nyitom-csukom, gyakran végpontig nyitott állapotba - nálam még semmi jele lazuló zsanérnak - talán csak szerencsém van.
A két EEE (cimborák saját tulajdonú munkaeszközei) hasonló használatban vannak; az összehasonlítás egyrészt teljesen szubjektív, ám gyakorlati (részben saját) tapasztalatok alapján, valós fizikális "tesztelés" alapján történt.
Elfogult nem vagyok: nekem ez (is) _csak_egy_gép_, semmi több.
Elsősorban funkcionalitása miatt vettem és kedvelem. Ha odacsapom esetleg és darabokra hullik (még soha nem történt velem ilyen, noha bicajon, hátizsákban is hurcoltam/hurcolom az aktuális notebookom) nem fő a fejem egy drága és speciális eszköz miatt - megyek és veszek egy "ugyanilyet" (aktuálisan hasonló modellt)... Mert 100kFt SZVSZ nagyon jó ár egy ilyesmi masináért - alig 2 évvel ezelőtt majdnem elszórtam ennek az ötszörösét egy hasonlóra (Sony Vaio TZ sorozat), aztán az utolsó pillanatban mégis egy "desktop replacement" 15"-os Dell mellett döntöttem. A Wind NEM desktop replacement kategória, mindennemű összehasonlítás - SZÁMOMRA - értelmetlen; még a "házon belüli" PR2xx sorozattal sem, mivel egyszerűen totálisan másról szól a két gépcsalád."Portability + productivity".

-
Alukard
senior tag
Hát sztem a Wind után ami melegebb az már extrémebbnek is mondható
Nem is olyan rég letapiztam a 900at és üresjáratban (loginscreen) volt annyira meleg mint a Windem full üzem mellett (2 órányi UT után...)... amikor olvastam, hogy az 1000h akár az 50 °C -t is elérheti akkor döbbentem rá igazából, hogy jól választottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kéne neki nyitni egy új topikot: 90 dolláros kínai laptop címmel 

Megerősítve...