Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Atikusz
üzenetére
A többnyelvű számítógép-használatot a Windows XP és a Windows 2000 egyaránt támogatja a Windows XP Multilingual User Interface Pack, illetve a Windows 2000 többnyelvű változata révén. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a felhasználók és a rendszergazdák számára, hogy a felhasználói felület (menük, párbeszédpanelek és a súgófájlok) nyelvét átállítsák egyik nyelvről a másikra. A csomagok nyelvi forrásokkal egészítik ki az operációs rendszer alapösszetevőit, a rendszermag bináris fájljait azonban nem módosítják.
-
RatSon
aktív tag
válasz
Atikusz
üzenetére
ha olyan ezer hsz-t visszalapoztok akkor láthatjátok hogy már páran túl vagyunk a teszten, ugyanugy ahogy az oc-t is megvitattuk már.
ha kíváncsiak vagytok rá hogy fut nézzetek meg pár videot rola a youtubeon, van bőven, illetve részleteket pl. itt olvashattok. dióhéjban: apró problémáktól eltekintve tölékeletsen fut, egy komoly gond van, a gyári wlan-hoz nincs mac driver. 3-4e huf körüli pénzekért vesznek ebayen replacement kártyákat a népek, azzal már megy az is. -
Alukard
senior tag
válasz
Atikusz
üzenetére
Én hagynám a Vistát és inkább linuxal próbálkoznék... azzal is elérhető legalább akkora vagy nagyobb akku idő bővülés és még csak nem is annyira memória igényes... persze ez is csak 1 nézőpont...
Sajnos én a PDAm miatt annyira nem tudom ezt meglépni, bár nagyon szeretném... talán majd ha kijön az Android...
-
Alukard
senior tag
válasz
Atikusz
üzenetére
Nem, sajnos nem kezeli... max 2 GB lehet benne...
pollo: én is náluk vettem és azt mondták, hogy vegyem meg a RAMot (akár náluk is) és beleteszik... vagy kérsz te is az Albacomptól 1 írásos meghatalmazást és azt csinálsz amit akarsz

exy:
"Én kocsival járok, az meg elbírja. És én is. Nagydarab ember vagyok, nekem mindegy, hogy 1 kiló vagy 5 kiló. De méltányolom a gyengébbek ígényeit."Jómagam sem vagyok 1 kistermetü ember -bár igaz hogy 100 kiló alatt nincs férfi...- de 2 éven keresztűl nap mint nap egy ilyen kis lightos (tudod a kis menetfelszerelés) cuccal a BKV-n eléggé sok...
Az IBM-Lenovo gépekkel nekem sem lenne bajom, csak megint a költségek.... leginkább az X300as tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest