Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
-
Trava
tag
A kijelzőt lehajtás után az aljában lévő hangszorók mágnese tartja becsukva.
Ezek a mágnesek közel vannak mind két oldalon az usb portokhoz, amikor bele akarja dugni az ember a pendrive-t, akkor azt a mágnes szinte magától behúzza az usb nyílásába. -
djtooomi
tag
Attól tartok, hogy jobb is hogy nem ez a végleges döntésem, jóval nagyobb mint eee900(mondjuk külsőre szerintem a 900-as a legjobb)és randább is, sehol egy szögletes él, semmi.Csak nagyobb a vinyó, és gyorsabb a proci, cserébe randább.Asszem akkor a windet adom el.
Am majd várjuk a tapasztalatokat.

-
vadkörte
addikt
Basszus!
A monitorom többet fogyaszt...Gratula a géphez. Tesztelgesd a hétvégén. Told fel rá a szükséges progijaid, aztán a jövő héten (vagy utána) várjuk a véleményed. Ha lehet minél bővebb lére eresztve.
Elnézve a Windet tartó hölgy kacsóit - gondolom Te vagy az (esetleg a párod, ha a "Trava" név férfiút takar) - valóban nem is olyan kicsi. A kijelző elég apró, de elvégre ez lényegében szubnotesz méret... -
Trava
tag
Néhány fogyasztási adat konnektori fogy.mérővel.
Akku töltés + wifi-vel netezés alatt 36W.
Feltöltött akksival netezés, wifi-vel hálózatról üzemeltetve 21W--23w.
Kikapcsolt kijelzővel 18W.

-
klaczi
aktív tag
Délutan megyünk érte. Nekünk viszont pink kell és 2 db.
-
tothm
őstag
Lehet már kapni itthon windet és ha igen mennyibe van? Üdv: Máté

-
jozf
tag
Hát lehet jobb lett volna ha feketén nem eröltetik ezt a fényes felületet, mert az ujjlenyomatok elégrendesen meglátszanak majd rajta, az apró karcokról majd meg nem is beszélve: [link]
-
Trava
tag
Nem is vettem észre, hogy 2 topicja is van ennek a kis gépnek!
Tegnap megszereztem 1 fehéret belőle.
Nekem nagyon bejön.
Tettem be képeket róla a másik fórumba. -
Dufresne
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
[OFF]Mi is a fajtársai vagyunk, mivel emberek vagyunk, ha a nőket külön fajba sorolnánk, akkor az diszkrimináció lenne és még az alapelvekbe is ütközne talán és én ettől szeretném elzárni magam
Amúgy pedig gondolom hallottak a nemrég volt tojásdobálós felvonulásra és gondolom gondolt a beszállító az ottani szintén rózsaszínt kedvelő célközönségre, akikkel amúgy nincs nagy bajom, csak lassan több joguk lesz már nekik is, mint a szerencsétlen átlagos embernek, de ez persze OFF csak, amolyan reggeli munka előtti naprakészülés.[/OFF]
Szerencsés helyzetben vagyok, ill vagyunk a bnőmmel, hogy csak szeptember környékén lesz aktuális egy noti vásárlás és addig ugye úgyis bővül a piac, és majd olvasom a tapasztalataitokat és majd más kárán tanulva hozzuk meg remélhetőleg a jó döntést
Előre is köszönöm
Eddig viszont az MSI és talán az ACER is üdvöskéje a befutó nálunk.Nálam persze a Lenovo X300-asa, de az 500k lenne sajna

-
Hedwig
tag
Ugye ez egy költői kérdés volt?
Az egyik célközönség szvsz a rózsaszín laptop kedvelők csoportja, alias PC.
(Pláza Cicák)
Mint ahogyan a legtöbb nő, ők is (Tisztelet a kivételnek) a kinézet alapján választják a dolgokat. Olvastam tesztben, hogy megmutatták a Windet egy nőnek ő meg rögtön azt mondta:"Hol az a másik kis cuki?" (Asus eee)
Ennyit erről... Tehát őket cseppet sem érdekli a belső.

-
Carline
őstag
válasz
Stephen003
üzenetére
Miért pont a fosszín pinket hozták elsőnek?

-
Carline
őstag
A Speedshopban a készletinfónál: Raktáron
Nem tudom, hogy lehet-e hinni ennek?
Érdekes lenne, hogy ott van, itt meg többeknek még mindig náp napos/hetes várakozást mondtak az előrendelt windekre. -
Hedwig
tag
Én ezt ajánlom: Ez is off
[Magic Eyes]
[Bee]
[Miggs]
Wishing Well
[Eggnancy
[Mario Too]
[Punch Bout
Nagyon beteg.

-
reden87
tag
válasz
kleinguru
üzenetére
"Ti hogy oldanátok meg?! (Vegyél más fajta not/netbookot nem játszik
)"
Én úgy oldanám meg hogy asztalin nézek filmet, ezt meg irodai munkára használnám ;)Amúgy ha MMban fellelhető majd a gép írjatok már be, és elmegyek megfogdosom
Én csak utána döntök hogy megveszem-e 
-
Gergő_
őstag
ez mindent üt sztem
-
Imibácsi
aktív tag
Eléggé OFF, de egy kis kedvcsináló. Sokat látogatom ezt az oldalt, ha unatkozok

-
Hedwig
tag
Nemrég hívott a nő a navitronictól és közölte, hogy elnézést, de félretájékoztatott engem, mert most csak a fehér és a pink érkezett meg. Olyan 2-3 hét múlva érkezik meg a fekete. No comment... Én az ilyenre nem tudok már mit mondani. Nagyon próbára teszik a türelmemet.
Május óta csak várok, várok arra, hogy valaki félremondjon valamit és várjak még 2-3 hetet.

-
balfek
tag
kezd úgy kinézni ez a topic, mint amikor sorban állnak az emberek, s csevegnek, várva a bolt nyitását (ó, anno amikor még banánért álltunk sorba
) -
hanzsek
csendes tag
Jelentem ma felhívtak a mobilxtől, hogy érkezik a cucc és hogy jövő hét hétfőn vagy kedden ér vele hozzám a futár

-
Dufresne
addikt
Dehogy, van egy Hedvig ismerősöm, meg amúgy is tudom, hogy leányzót sejtet a név

Csak hirtelen meglepődtem, nem is néztem a neved csauk utána
És persze nem azért lepődtem meg, mert számítástechnikai cuccokhoz női kéz nyúl, mielőtt jön a késdobálás
Csak úgy általánosságban lepődtem meg 
-
Imibácsi
aktív tag
-
Imibácsi
aktív tag
Nagyon köszi
Sokkal többet árulnak el mint a sajtófotók. Becsukva nem is tűnik annyira teknőspáncélnak, viszont elég tágasnak ígérkezik. Ahogy látom eléggé zsebkirály táska, noti mellett egész túlélőcsomag és 3 napi hideg élelem is belefér
Kb ilyen vállpántja van a hátizsákomnak is, és az elég kényelmes, szóval szerintem rendben van. A keresztcsat nem jön rosszul, ha le akarják rántani rólad a táskát hátulról. Kár, hogy egyenlőre kicsit diszkrétebb színekben nem találtam meg ezt a táskát. Amúgy jó kis táska. 5-6 évet biztosan kibír majd. 
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
Néztem már én is, de nem tudom mennyire működhet
!Ára sem egy nagy durranás ( ami nem lenne baj ) ami előrevetíti sajna a használhatóságát is.
Egyébként senkinek nem para a tv kimenet?!
Főleg hogy a 720-as hd videót is viszi...
Ti hogy oldanátok meg?! (Vegyél más fajta not/netbookot nem játszik
)Szerk:
Hedwignek köszönöm a választ egy lehetséges alternatívának nem rossz, csak az a magas ár... ( mondjuk van benne tvtunner )
Szerk2.: Illetve szerintem az a baj vele, hogy a "teszőleges bemenetválasztás"-nál a vga az a monitorra vonatkozik, és az ugye output!?
Szerintetek?!

-
Gergő_
őstag
-
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
A változatosság és adam kedvéért mégegy OFF.
Szerintetek megér 5-6.000 Ft-ot ez a Point of View notis cucc?
Sokat dolgozok számokkal és a noti számsorával kib***tt kényelmetlen a meló.
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából az a baj, hogy egy jóféle táska bőrből van és 30ezer HUF. Az még esetleg kényelmes is lenne. de annyit meg a franc se költ táskára. 10e még belefér. De lehet inkább egy táska boltban kellene körülnéznem. Nem feltétlenül kell hogy notitáska legyen, hiszen az MSI ad a szubnotikhoz ilyen szivacsos tokot. Ha azzal együtt teszem egy sima táskába akkor csak nem rázkódja szét magát.
-
Hedwig
tag
-
Imibácsi
aktív tag
Köszi a tesztet! Hát nem ír túl sok jót a pántról. Konkrétan azt, hogy nyekereg és kényelmetlen. A hátizsák lenne nekem is a legjobb, hiszen két vállon oszlana el a súly 1 helyett. Csak hát hogy néz az ki, amikor öltöny+szövet kabát+parker toll+ezüst óra+bőr cipő plusz hátizsák???
Úgy tűnik táskák terén az elegáns és a kényelmes valahogy nem fér meg egymás mellett
Világos, hogy be kéne menni megnézni a boltba, de ott nem fog kiderülni, hogy milyen érzés egész nap cipelni 4-5 kilót.Nekem többnyire ezt tartalmazza a táskám:
hátidőnapló, 1 kockás spirál füzet, 2-3 toll, 1 másfél literes ásványvíz, és majd remélhetőleg egy szubnotesz (töltő nélkül). Akksiról kibír az is 4 órát.Aztán lehet hátizsák lesz belőle. Ha kocsival járnék, akkor maradna az elegancia, de mivel gyalog járok mint az állatok, ezért marad a kényelem inkább. Valamit majd kitalálok

Esetleg csinálhatnál pár fényképet a táskádról, hogy mekkora

-
jozf
tag
Elvileg az elörendelt gépeknek meg kell érkeznie a jövöhéten, mondjuk a szinekbe is jó kis kavarodás van mert nekem meg a feketét mondták hogy késöbb fog jönni
, de a msi shop-ba meg csak feketét meg fehéret láttam.Remélem, hogy a jövöhéten már okosabbak leszünk ilyen téren is.
-
adam182
csendes tag
csak engem zavar, hogy folyamatosan hátizsák meg tvtuner a téma? nem lehetne ezt máshol? off......
-
Hedwig
tag
-
Hedwig
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Jó, a samsonite táskák elég jók, de annyi pénzt nem szeretnék rászánni.
Huh, hát az not good. Nekem a laptophoz való egér Hama
Amúgy én is azt hittem, hogy nagyon kis tömzsi, mert kívülről annak néz ki. De kinyitottam és egész konkrét belülről, majdhogynem harmonikaszerűen kinyitható, tágas. Megerősített vállpántok vannak rajta, amik párnázottak is, plusz az egész táskának a hátulja párnázott, ami miatt kényelmes. Szerintem az oldaltáskás változat sem különbözhet sokban. (Gondolom a pántja annak is párnázott.) Szerintem menj be egy boltba és nézd meg élőben. Az a legbiztosabb. Így "látatlanban" nem igazán tudod eldönteni.
Az uccsó táska is szimpi, de valóban orvosos egy picit.
-
Imibácsi
aktív tag
Walker márkájú hátizsák az enyém. Igazából nem vagyok túl tájékozott a hátizsákmárkák terén. Azt tudom hogy a Logitec jó egereket gyárt, meg hogy a Samsonite utazótáskák elég jók
Egyébként táskából én olyat keresek ami oldatáska, elegáns, és rendkívül jó a súlyelosztása a vállon. Ugyanis most egy 2000Ft-os notebook táskám volt (Hama) és 2-3 kilóméter után majdnem leszakadt tőle a vállam. Nem is csoda, hiszen azon csak egy sima szíj volt. Mondjuk ez sem rossz, csak hát elég tömzsi lehet, és a vállpánt nem is látszik
Ennek van szerintem a legjobb vállpántja, viszont nem elegáns
Ez viszont elegáns, bár kicsit úgy néz ki mint egy orvosi brifkó
Viszont a pánt itt is elég vékonynak tűnik 
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

És nem mtom, de szerintem egy pendrivenak sem jó, ha mágnes van a közvetlen közelében.