Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz JamesS_Hun #1808 üzenetére
"A szűkös tesztidő miatt csak ötféle videóval vizsgáltuk meg az atomos Wind képességeit. Az első szokásos 720p felbontású, DivX kódolású anyagunk volt. Ennél maximális órajelen legfeljebb 70%-os terhelést tapasztaltunk. Következőnek a Microsoft egyik VC-1 kódolású WMV HD bemutatóanyagát néztük meg 720p és 1080p felbontásban. Az előbbinél 50–60%-os, az utóbbinál 65–80%-os CPU-terhelést és folyamatos képet láttunk. Végül két x264 kódolású mozielőzetes került sorra. A 720p-s anyag zökkenőmentes lejátszásához 80–90%-os processzormunkára volt szükség, az 1080p-s viszont már komolyan akadozott."
-
stefanitsr
senior tag
válasz JamesS_Hun #1808 üzenetére
Nekem xvid nagyon szépen megy,
Memoirs of a gheisa amit anno bithuról vadásztam le és azt írják mellé hogy bluray 720p szintén egészen szépen szalad, VLC-vel nézve olyan 40-42% terheléssel. Media playerrel 60-80% környéke.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
RatSon
aktív tag
válasz JamesS_Hun #1815 üzenetére
én belehajintottam +1 gigát, de egyrészt sok memoriaigényes alkalmazást futtatok, és cél volt a lapozófájl kikapcsolása is. ha alapbol nem töltenéd meg az 1 giga mem-jét akkor nagy külömbséget nem jelent 1 v 2 giga ram.
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
Alukard
senior tag
-
addikt
válasz JamesS_Hun #1895 üzenetére
Aham kb 8-10 ezer forintos eszközzel megoldható!
Sajna ez van...
Spirit007: Off course !
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
RatSon
aktív tag
válasz JamesS_Hun #1895 üzenetére
van, sima vidoekimeneten simán bírta a 14xx*1xxx felbontást is (magasabbat is tudott volna ha a tv bírja) természetesen itt filmet már a proci ekkorában nem tud fullscreenbe nyomni de mondjuk ha kisebb felbontásra visszakapod akkor tökéletes arra is.
[ Szerkesztve ]
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
SXtheOne
csendes tag
válasz JamesS_Hun #2633 üzenetére
Ha van olyan gondod, hogy az 1024x768-as felbontás (miután kikapcsoltad a nem támogatott felbontások elrejtését) el-eltünedezik a listából, akkor azt javítja. Fórumokon is olvastam, és nálam is bejött a dolog, mostmár fixen benne van a listában. Így már alkalmazható a registry-kulcs állítgatás is, bár a downscaled 1024x768 elég lassú.. Viszont a görgetős verzió, ami alapból van, használható, csak görgetős.
Kb. ennyit tudok mondani, mást nem vettem észre.
Ja, ez az 1.06-os BIOS-frissítésre vonatkozik, lusta vagyok megnézni, van-e újabb -
rakal2
csendes tag
válasz JamesS_Hun #2633 üzenetére
Szia!
Már miért is akarnánk ilyet tenni most?
Kb. 2 hete kerülhetett fel rá a gyárban,szerintem a legfrissebb.
Nem hiszem,hogy ilyen rövid idő alatt szükség lenne rá,egyébként is azt szokták tanácsolni alaplap ügyben,ha minden flottul megy,fölösleges is.[ Szerkesztve ]
-
SXtheOne
csendes tag
válasz JamesS_Hun #2643 üzenetére
A görgetős azt jelenti, hogy nincs az egész asztal a monitorodon egyszerre, hanem mikor az egeret a 'hiányzó' rész felé mozgatod, lejjebb csúszik a kép. Tehát mint pl. netezésnél a honlapoknál, csak itt nincs ablakkeret, meg csúszka
-
Imibácsi
aktív tag
válasz JamesS_Hun #3003 üzenetére
Én a kubuntut preferálom a notebookra. Sokkal felhasználóbarátabb a kde felület mint a gnome.
ctrlshift: DVD meghajtót bármelyik utcasarkon kapsz két kevertért szerintem.
[ Szerkesztve ]
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
pollo
csendes tag
válasz JamesS_Hun #3003 üzenetére
Az ubuntu szerintem is egy nagyon kellemes oprendszer.. a régi notimon (30 ropiért vett hp-compaq) is úgy futott, mint az angyalka, max video beállítás mellett... ráadásul eléggé hasonlít a winre.
VISZONT
ha macesíteni akartok windet, és mondjuk van rá extra memóriátok, javaslom a Flyakite-ot. nekem kicsit belassult a compaq, de tényleg egészen jól utánozta a tigert.
[link]
mondjuk elég sok mindent átír, úgyhogy javasolnék előtte egy rendszervisszaállítási pont-csinálásthátránya, hogy windows marad attól még, plusz az előbb említett belassulás.
előnye, hogy mennek rajta a win programok mindenféle bootcamp meg paralells nélkül. hisz windows
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650)
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air M1 13.3" (CTO) 16GB RAM / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest