Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Propeller.hu
csendes tag
Nem tudom, nekem annyit mondott a rosszkedvű ember a boltban, hogy a gari két év, és hozzájuk vihetem, ha gond van.
Szerintem az egy év valami sumákság lehet, egyes forgalmazók nem akarnak egy év után foglalkozni az általuk kiszórt termékkel, függetlenül attól, hogy arra esetleg hosszabb ideig tartó nemzetközi garancia van...
-
^Clown
addikt
Számomra még mindig nem világos a garancia. Ha a bolt, ahol veszed, 1 évet ad, akkor 1 év, 2-őt, akkor 2? Vagy mindegy, hogy a bolt mit mond, az Albacomp 2 évig szervízeli a kicsikét?
-
Propeller.hu
csendes tag
Tegnap jött egy párdarabos fekete szállítmány a speedshopba, én vittem el 18 óra tájban az utolsót. Olyan 15 óra körül telefonáltam az üzletbe, nem nagy reményekkel, de legnagyobb meglepetésemre azt mondták, hogy mára várnak pár feketét, de még nem jött meg.
Kérdi a leány, hogy hívjanak-e, ha megjön. Mondom naná. 17 óra körül jött a telefon, hogy itt a pakk, menjek, mert eladják, ez az egy maradt. Szóval korrektek voltak, 2 éves garival kaptam.
Ja, előtte volt egy EEE 701-em. A különbség óriási, de persze ezt tudjátok
Komoly tesztekre még nem volt időm, a megszokott munkakörnyezetet tettem fel gyorsan az éjjel. De amit most is látok már az EEE után:
- elegendő és jól használható a 10 collos képernyő
- gyors
- nem melegszikAz érdekes, hogy angol nyelvű a windows, de a mellékelt visszaállító DVD magyar...
-
reden87
tag
Őőő meg tudná mondani valaki hogy a Windben milyen wincsi van? (a csatlakozóra vagyok kíváncsi..)
-
reden87
tag
Szegediekhez szólok: Ma voltam MM-ban, azt mondták már volt wind, gyorsan elkapkodták, de 2 srác is azt állította hogy következő turnus csak augusztusban jön..
-
Gabor970
addikt
Sajna előbb a Nejemét kell összezsugázni (ma is összejött 1/8 wind) illetve az én újamat, mert ezt a pinket kapja meg a Kedves. Amúgy a pókerezés elkezdésében tudok segíteni, még 50 dolcsi kezdőtőkét is kaphatsz grátisz. Én is így indultam. Mellesleg én megvárom az 1000-es asusut, csak aztán döntök. Amúgy sztem ezek a kicsi atomos notebookok a sztgépek történelmének mérföldkövei. Boldog vagyok, hogy elsők közt élvezhetem ezt a szintű szabadságot!
-
^Clown
addikt
CS 1.6-ot valaki legyen oly kedves valaki, tegye fel és tesztelje egy kicsit... Köszi! Milyen felbontásban hány fps-t tud a kicsike.
-
Quadkan
csendes tag
Most, hogy már elég sokatoknak megjött, valaki igazán írhatna egy "házi" tesztet a logout-ra.

-
Xabi78
aktív tag
Flex

on: Mára igértek fekete windeket. Látott ilyet valaki valahol?
X.
-
adam182
csendes tag
a bal oldali hatalmas ocsmányt leszedtem, az atomos és a win-es egyelőre maradt, de ahogy nézem, azok sem sokáig fogják bírni. (a szélüknél lerakódik a kosz)
egyszerűen az egyik sarkát felkapartam és utána folyamatos és óvatos mozdulattal felhúztam. nyoma sem maradt utána, direkt ilyen anyaggal rögzítik.szóval ne félj, hogy ragacsos marad a helye.
-
-
Cyrin
addikt
Ezt a sok oda nem illő csillivilli matricát levette már valaki? És ha igen hogyan?
-
karantÉN
aktív tag
pontosan erről van szó

én nemjátszok rajta , msn , net , filmezni szoktam vele .
igaz hogy pr200 an van hdmi kimenet és a winden nincs de még a pr200 at se kötöttem ki az lcd tv re
tetszik a jelenlegi is kb 1.8kg 8 cellás akksivel
nekem anno 220k ba volt cserélni cserélném eladni nemfogom , de lehet ez mellé beszerzek egyet mert nagyon bejön ! -
Shad0w
senior tag
Ööö, pécsi MM-ban még nincs kirakva wind, ha esetleg vki csak azért menne, hogy megnézze... Viszont lusta voltam eladót keresni, hogy megkérdezzem mikor lesz, meg picit siettem is.

-
karantÉN
aktív tag
nekem nagyon bejön a gépezet
)ha elöbb tudom h lesz ilyen is akkor msi pr200 helyett ilyet veszek és még ráadásul fele annyiba is kerül
)
itt láttam amugy eladókat : senorg
jelenleg nincs készleten de lehet gyorsan tudnak rendelni)vki ha akar cserélni windet pr200 ( zöld ) re akkor értékegyeztetéssel meglehet beszélni
persze ha nem pink a tied
enyém januári 2 év garival kaptam )
-
devians
tag
Asus 1000 H:
„Egyedül a melegedéssel nem voltunk elégedettek, ezen a téren nem sikerült utolérni az MSI Windet, de minden másban nagyon közel van egymáshoz a két gép...
Tömeg: 1,45 kg (6 cellás akkumulátorral)Az Asus tartani fogja az MSI és az Acer árszintjét. Az előbbi jelenleg százezer forint környékén kínálja a Windet, melyből már érkezett néhány darab a hazai piacra, de azonnal elkapkodták őket. Iskolakezdésre talán az Eee PC 1000H is 80 000 forint környékén száll majd harcba konkurenseivel...”
http://prohardver.hu/teszt/felnott_asus_eee_pc/kulso.html
-
válasz
devians
üzenetére
Én nem fogom megvárni, főleg hogy a fogyasztása is nagyobb lesz, bár a 6 cellással...
Másik nagy baj, hogy ezeket a CPU-kat forrasztják az alaplapra! (különben lehetne "simán" cserélni)...
Ha pedig mégis kevés lenne az 1 magos sebessége, akkor eladom és veszek 2 magosat
! -
devians
tag
index hír:
Év végén jön a kétmagos Atom
„Késve, de olcsón jön az első kétmagos Atom, a 330-as, ami már lesz olyan gyors, mint egy kisebb Core 2-es.”
http://index.hu/tech/hardver/evvat080725/
-
Gabor970
addikt
nekem a rózsaszín szerencsét hozott :-)
pókerezni vettem a gépet (online) a lényeg a csend-kicsi-ágybavihetőségen volt. Egy hét alatt meglett az ára
Ma is befolyt 310$
Ez a világ legjobb notebookja!!! -
Nyugdíjas
nagyúr
Nemtudom mennyire kaphat a cucc manapság,de én holnap ráteszem a mancsom egy feketére haver boltjából. Ha valakit érdekel, van még. Árat priviben adok,ha köll

Mondom fekete!
Tehát egyelőre csak ez a szin van. -
jozf
tag
Hát játék szempontjából ne sokat várj a wind-töl. A CS-t nem probáltam de a 60-70-es fps szerintem kicsit sok lenne neki föleg 1024-ben. Az NFSU (10-15fps külsö nézetbe) még az egy se megy rajta sanjnos gondolom a 2 még annyira se.
De amiket próbáltam és megy: COD1, GTA VC, Q3 arena, trackmania nation, Life for speed (olyan 20-as fps áttlaggal), s persze ezek is csak 640x480ban minden low grafikán.
-
phpmoli
tag
válasz
phpmoli
üzenetére
felhivtam a microsoft ugyfelszolgalatot, windows xp (oem vagy dobozos) eseten NEM legalis egy magyar nyelvu helyett egy angolt felrakni, azert, mert teruletileg kulonbozo arak elofordulhatnak, igy vissza lehetne elni ezzel (vietnamban olcson megveszed, es felrakod az angolt).
a lehetosegek, amit felajanlottak:
-plusz egy dobozos windows xp
-plusz egy windows vista ultimate (csak az ultimate) nyelvi csomagokkal (winden jol menne)
-mennyisegi licensz eseten nyelvi csomaggal at lehet allitani a nyelvet. minimum 5 darabszep, peldaul ahol dolgozom, a 800 emberbol 600 kulfoldi. az egy dolog, hogy orosz, kinai billentyuzetet mennyi idobe telt szerezni, de hogy mar angol nyelvu dolgokat se lehet kapni ebben az orszagban..
igy legalisan felrakom az ubuntu-t. ja, hogy az alatt nem fut semmilyen microsoft studio? akkor nezunk alternativat arra is!.....
-
Shadows
senior tag
válasz
KelemenAnna
üzenetére
csak tudod van akinek 10k az aprópéz......nem pedig 4 napi bér....
-
rumkola
nagyúr
válasz
KelemenAnna
üzenetére
kösz a súgást

-
KelemenAnna
csendes tag
válasz
rumkola
üzenetére
megsúgom, hogy szerintem hülyeség 10k-val drágábban (ez esetben kb 10%) venni... persze ha az embernek sürgős, mert nem tud 3-4 napot várni belefér.
amúgy meg mind1 sztem, hogy 1év a gari, vagy 2ő, vagy 3, vagy 2424.... 100k sajna manapság nem egy összeg, és egy év múlva ha el is romlik (amit kétlek) akkor veszel egy 5x jobb hasonló notit ugyan ennyiért...
90-95 között éri meg szerintem annak akinek sürgős, de ha tudnátok várni mondjuk egy hónapot, szerintem lemegy 85 körülre... -
g.j
tag
Ahoj!
Az MSI válasza a kérdésre, ebben a témában:
Thank you firstly for appreciating our U100!
If you want to upgrade the memory for your U100, please contact the nearest global warranty service location for help. Because there may be different warranty service with different region and warranty service location. So I could not tell you the assured information. It is better to ask them directly. According to the official license, if end users do any action such as changing the CPU, HDD, RAM on their MSI laptop, they will not have the global warranty service for their laptop again. But maybe some service location would like to help you to change the key parts and not avoid your warranty service.
Fell free to contact me, if you have any question!
Best wishes,
MSI NB Technical SupportPosted: Jul 24, 2008 by MSI
-
RatSon
aktív tag
most beszéltem az Albacomp központi szervízzel, azt mondták hogy minden további nélkül elvégezhető a RAM bővítés otthon is, ha bármilyen garanciális probléma van akkor úgyis hozzájuk kerül a készülék és ha nem a ram szakszerütlen beszereléséből adódik a probléma akkor természetesen a garancia érvényességének lejártáig javítják, ami nem mellesleg 2 év minden MSI laptopra.
kértem hogy írásban is foglaljanak állást ez ügyben, erre adott egy email címet ahova leírom ugyanezt, ők meg válaszolnak hogy mehet.
nekem ez eléggé megnyugtató, és a hozzáállásuk is teljesen korrekt volt. nem lesz itt baj
és a válasz:
"Amennyiben a bővítéshez megfelelő memóriával, és szaktudással rendelkezik, az esetben a bővítést Ön is elvégezheti.
Ha 2 éven belül a notebook-ja meghibásodik, és a hiba nem a bővítésből adódik, gépét garanciálisan javítjuk."
-
rumkola
nagyúr
megsúgom, hogy aki gyors, annak aqua-ban van még 1db fehér...
-
Vegha
senior tag
ha már a vr201 szóba jött, akkor még megemlíteném a HP Pavilion tx1000-t, ami árban igen közel van, felszereltségben szintén. Ráadásul már ennek is kapható a frisebb változata picit drágábbért.
...csak hogy még nehezebb legyen a döntés ;)
-
fishbone973
csendes tag
válasz
SXtheOne
üzenetére
USERSRŐL
tőlük van a desktopom. 3 éve vettem, nagyon készségesek voltak. kaptam hozzá egy két jó szoftvert a gépre. kb fél év múlva elkezdett zörögni a hűtő, gond nélkül kicsrélték az alaplapot. a masina (AMD Athlon64 3000+, 1GB RAM, 80GB HDD, GF6600gt, dvd-rw, 8 usb) gond nélkül fut.
-
SXtheOne
csendes tag
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, elég a 3 cella, és megrendeltem egy feketét. Kb. 2 hét, és megjön, ha igaz, 2 év garival (direkt rákérdeztem)!
Valakinek van információja a Users-ről? Megbízhatóak?
Köszi! -
Shadows
senior tag
Itt elvileg van minden szinben!!! csak rendelhető a fehér meg a fekete

-
Shadows
senior tag
Akkor most ebben van webcamera integrálva??? És az miylen szintet ér el, mondjuk tud egy Logitech communicate stx-et? Én ugyis airbrusholni fogom, eléggé visszataszító eza full egyhangúság
-
corelx
csendes tag
yabe.hu-t ha megnézitek, van ott pár windes kérés és mindegyiknél feltünik egy cég dunakesziről amelyik aztirja raktáron van és fehér. csak sajnos a címét nemlehet kideríteni a yabe-ról

most pályáztam énis, hátha nekem is küldik és akkor ki tudom talán deriteni. -
Imibácsi
aktív tag
Mindegyik gyártónak vannak gyenge szériái. Az MSI-ből a 600-asoknak van irtózatosan rossz anyagminőségük. A VR201 az zsír gép, hidd el. egyik barátom már 1 éve nyúzza és semmi baja. A srác discokba viszi, ahol eléggé magas a pára meg a por, füst, mocsok, stb. Strapabíró kis dög. Az MSI egyébként nem szar. Elég kevés szokott meghibásodni. Persze aki a Dell, Alienware, Apple cuccokhoz van szokva, annak lehet hogy nem olyan tetszetős egy MSI. A szervíz régrebben készlethiánnyal küzdött és ezért volt rossz, de amióta az Albacomp szervizeli, azóta 2 héten belül mindig készen van. Az Albacompnál korrektebb, gyorsabb és barátságosabb notebook szakszervízt nem is tudok ebben az országban mondani.
Szóval az MSI-nek egyáltalán nem rossz a szervíze, sőt, az egyik legjobb. Mindemellett a VR201-re 2 év garancia van, ami nagyon előnyös. Anyagfelhasználása nem olyan jó, mint a PR210 notié (VR201 műanyag, PR210 magnézium+alumínium), de nem törik, nem ropog, nem forrósodik az sem.A meghibásodás a márkák közt kb. így néz ki %-ban:
Meghibásodási mutató
Fujitsu Siemens 39 %
Toshiba 10 %
Acer 23 %
Compaq 6 %
HP 8 %
IBM 5 %
Albacomp 1 %
Dell 1 %
Sony 1 %
MSI 2 %Végső soron te döntesz,de ha 6 cellás akksi meg DVD is kell akkor már súlyban sem könnyebb a wind, meg az árát tekintve sem olcsóbb. VR201-et preferálom.
-
madoxx
aktív tag
Megtörtént, mindkettőt megtaperoltam, de nem egyszerű. A méret és súly a wind fele húz, de a vr201 alig drágább (wind-hez kell külső dvd + 6 cellás akksi) és sokkal jobb a teljesítménye. De Igazából a megbízhatóságától félek a vr201nek. Teletömték a fejem, hogy rossz a szervízelése (visszakérdés: akkor a windnek is?), gyenge anyagokból van, nincs merevítve, hamar purcan az akksi stb .... Csak azt nem tudom ezekből mi igaz.
-
madoxx
aktív tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Igazából irodának is kellene... Viszont mindenki lebeszél a vr201-ről, meg úgy általában az msi-ről. Nekem nincs tapasztalatom ebben és a "Milyen notebookot vegyek?" topic sem segített a döntésben, mert van két tábor: az első (a nagyobb) aki annyit mond hogy: " szaaaaaaaar, ne vedd meg, mer' szaaaaar! " (persze nem írja miért), a másik meg akinek msi-je van és megvan elégedve vele... és akkor így döntsön az ember...
-
-
corelx
csendes tag
-
madoxx
aktív tag
Én ma voltam westendes MM-ben, onnan elvitték az utolsó rózsaszínt is.
Viszont a földszinten (vagy 1. emeleten?, MM-tól egyel lejjebb) találtam vmi Bestwest nevű boltot és ott volt rózsás
Az eladó srác készséges volt, ideadta a kezembe, nyomkodtam, forgattam, emelgettem, átnéztem néhány beállítását, neteztem is róla, egy szóra adott 13" notit hasonlítani
A gép tetszetős, kicsi és könnyű. Én a kijelzőn kicsit kevésnek éreztem a helyet, de a weblapokat kiválóan megjelenítette. Egyedül a touchpad-je volt picit fura. Szinte rá kellett nyomnom az ujjam, mert ha csak finoman tapintottam, akkor nem érzékelt rendesen.Még mindig nem tudom hogy wind vagy vr201...

-
Alukard
senior tag
Nem tom, honnan jött, hogy nem hiszek neked... csupán annyit mondtam, hogy jó lesz nekem most a 3 cellás is... majd veszek hozzá +ba 6 cellásat...
Amúgy sztem MM/Saturn és SpeedShop ahol ki lehet próbálni... valószínű hogy a pinket, de kipróbálás szempontjából teljesen mind1....
-
^Clown
addikt
Jaj, akartam kérdezni Tőletek kollégák, hogy Budapesten hol lehet kipróbálni egy Windet? Nagyon megnézném már élőben, és holnap pont bemegyek a városba. Köszi!
-
rakal
senior tag
Szerintem meg nyugodtan érdemes megvenni a 3 cellásat.
Egy ideig el lehet lenni vele,ha majd később lesz ütemes utánpótlás
a 6 cellásból,külön meg lehet venni,lecserélni,a 3 cellásat pedig feltöltve bele a batyuba,
így már lesz kb 7-8 órányi kapacitás,már hosszabb útra is elég. -
f_sanyee
senior tag
Hi!
Ma sikerült megvenni egy fehér windet nyiregyházán
felhivtam a boltot, azt mondták volt 2db azt már elvitték, feketét vártak péntekre 4db-t, kértem hogy egyet rakjanak el nekem. 10 perc mulva hivtak hogoy szerencsém van, mert most kaptak 2db fehéret. már indultam is érte
99.800 ft volt xp-vel.
eddig nagyon tetszik a kis gép, aksirol ment ugy 1.5 órát, közben volt telepitgetés netezés wifiről... amikor kikapcsoltam akkor kb 23% volt az aksiban... holnap remélem több időm lesz rá, több mindent ki fogok próbálni. -
Awalon
csendes tag
Helyzetjelentés egy hét használat után röviden:
A wifi az új driverrel simán műkszik, nem szakadozik. Munkahelyemen a szomszéd (kb 50 m-re lévő) kaszinó wifi-jét fogom majdnem max jelerősségen.
Nálam a zsanér abszolút stabil benyomást kelt és a holtjátéka sem nagy.Aki keresi hol lehetne kapni, nekem fukarból van, ott volt simán raktáron fehér is (meg persze rózsaszín). Nem tudom egy hét alatt mennyire hordták el, azóta nem jártam arra, de megpróbálni érdemes. Tapizni biztos lehet

És azt még nem is írtam, hogy amire szántam arra várakozáson felül bevált. Valami nagyon jó érzés egyszerűen bedobni szinte bármelyik táskámba és menni
A súlyát meg szinte meg sem érzem. -
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok én is egy ilyen gép vételén. Tudom h. játékokban nem egy nagy szám, de valaki akinek van ilyen gépe futtatna nekem egy pár tesztet?
Counter Strike 1.6 fut-e végig 60-70-100 fps-el 1024es felbontáson (füstgránátot kivéve)? NFS Underground 2-t játszhatóvá lehet-e tenni minimális grafikán (25-40fps)? Ezek a játékok fordulnak elő nálam gyakran. Esetleg 3D Mark tesztet is nyomhatna vki.Előre is köszönöm.
-
Castorp
csendes tag
válasz
Castorp
üzenetére
Íme az Albacomb válaszlevele garancia témában:
"Sikerült mind az MSI-t mind a magyarországi forgalmazókat megkérdeznem a garanciáról, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy az MSI garancia 1 év.
A kiskereskedő ettől eltérhet, de ez esetben a plussz 1 évet csak nála lehet érvényesíteni.Üdvözlettel: H. Norbert"
Fentiekre teikintettel úgy gondolom, hogy aki olyan helyen fogja megvásárolni a WIND-et, ahol 2 évvel hírdetik, nem árt a vásárláskor meggyőződni arról, hogy ezzel az állítással a géphez csomagolt jótállási okmányok is összhangban vannak-e.
A valaki által pedíg említett és az MSI oldalán található garancia kiterjesztésének a feltétele egy kártya megvásárlása is, amely így messze nem egyenlő azzal, mintha a géphez alapból járna a 2év.
"Step 3 Activate Warranty Extension Period
Click the Notebook Activation link and input your personal ID and Password based on your purchased Warranty Extension Membership Card to finish up the process" -
Imibácsi
aktív tag
válasz
rumkola
üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van. Egyszer már azt hiszem leírtam, hogy hogyan működik a szervizi meg helyszíni garancia, de akkor leírom mégegyszer.
Van egy gyártó, jelen esetben az MSI. Legyártanak egy terméket mondjuk 500 Ft-ért úgy, hogy az nekik megérje. Utána minden országban keresnek egy beszállítót. a beszállító azt mondja, hogy neki csak 700 Ft-ért éri meg továbbadni a nagykernek, ert úgy van haszna meg a szállítási költség. A nagyker utána rárakja a saját hasznát, és így már 800 Ft-ba kerül. A nagyker azt mondja a kiskernek, hogy odaadja neki a terméket 1000 Ft-ért, és akkor a nagyker vállal 2 év garanciát, vagy odaadja valamivel olcsóbban, mondjuk 900 Ft-ért, de akkor a kisker intézi a garanciális javítást. A magyar jogszabályok pedig csak annyit írnak elő, hogy 10.000 ft feletti termékre kötelező adni legalább 1 év garanciát. A kisker pedig szépen továbbadja 1500 Ft-ért a végfelhasználónak (neked) a terméket, és azt mondja, hogy ő csak 1 évet tud vállalni rá.
Ez kb. így működik

-
corelx
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas várakozás után sem jutottam windhez, pedig foglaltam több helyen is.
Kezd elegem lenni teljesen a hazai "wind piacból", kereslet lenne, kínálat meg nincs :S
Mai egésznapos keresgélés után találtam Debrecenben és Nyiregy.en két boltot ahol van raktáron, ám 107 000 Forintos bruttó áron, amire még rájönne a szállítás ~2500 Forint, tehát nagyjából 110-ről van szó.
Esetleg valakinek nincs infoja pesten lehet-e valahol szerezni feketét vagy fehéret (csak pink ne legyen
) mondjuk brutto 102 000-ig?Látom már emlitették fentebb a mobilphone.hu-t, ma beszéltem velük és esküsznek rá, hogy
péntekre érkezik...
Nagyon kiváncsian várom, de valahol nem merek ebben bízni.Üdv.corelx
-
iDomonkos
csendes tag
válasz
devians
üzenetére
Ujjlenyomatokkal az a helyzet, hogy mivel a fedőlap fényes, ott tényleg meglátszanak, de szerintem nem túl vészes, csak bizonyos szögből látszik. (Bár gondolom, ha keresi valaki akkor így a fehéren is látszanak.) Annyira nem szembetűnő, mint a videón. Lehet hogy ott csak a védőfólia alatti buborékok voltak? Az alja és a belseje viszont matt, itt egyáltalán nincsenek.
Engem személy szerint jobban zavarna, ha a fehér koszolódna meg sárgulna. Inkább néha letörlöm az ujjlenyomatokat és kész. -
válasz
phpmoli
üzenetére
Ezzel az a bajom, hogy nagyon iagazad van, de ha mindig várok az új megjelenésére, akkor soha nem lesz ilyen netbook-om.
Aug 6-án indulok nyaralni, ami azt jelenti hogy 5. éjfélig be fogk egy fehéret/vagy feketét szerezni, még nem tudom...
Ha lesz 6 cellás akkor inkább azt, ha nem lesz hát nem lesz...
Hozzáteszem, hogy a 6 cellással 20%-al nehezebb a komplett cucc!
Ui.: Nem tudok angolul, mikorra is várható az us15w meg a dupla magos atom?!
-
phpmoli
tag
válasz
KelemenAnna
üzenetére
szerintem ha valakinek nem surgos vagy nincs ra penze, akkor ne vegyen most, mert:
- a kiegeszito 6 cellas akku ara varhatoan magas lesz (joval nagyobb, mint az ujonnan vasarolt 6-cellas gep felara), mint minden gyari kiegeszitonek a piacon.. bar lehet a nepszeruseg miatt bejonnek az utangyartott akkuk
- mar nagyon varhato az uj US15W intel chipset, ami nem 9.3 wattot fogyaszt, hanem 5-ot. ha jelenleg az egesz gep 25 wattot fogyaszt, akkor ennek a jo resze az elavult chipset, tehat az ujjal csak 20.7w lesz a fogyasztas, ami ha jol szamolok 21%-kal tobb uzemidot jelent. (tegyuk fel: 4 ora helyett 4:50) raadasul abban mar GMA500-as grafikuscucc van, gondolom az gyorsabb valamivel
- szerintem varhato bele hspa modem. es a netbookok miatt varhato egy arverseny ezen a piacon itthon is, bar en mar tobb eve mobilinternetet hasznalok otthon.
-
RatSon
aktív tag
nekem smbus hibát ír és nem is hajlandó felolvasni az fsb-t. nektek megy?
-
vadkörte
addikt
válasz
Alukard
üzenetére
Tegnap volt szerencsém tesztelni az öreg Compaq-om intenzív akkus használattal. 4.5 éves gép, kb 75-80%-ra töltött 4.5 éves akkuval. Minimum feletti 2-vel lévő fényerővel, 3 óra 12 percet jelzett a Win. 2 óra 35 percet ment is. Az azért hozzátartozik, hogy "Max. battery life" módban, szal végig 530 MHz-en járt a proci. (530-1400MHz között szabályozza önmagát)
Azért ez nem rossz teljesítmény egy ilyen "öreg" jószágtól. Normál módban 1.5-2 óra max.Elolvastam a PH! 1000H tesztjét. Nem rossz is gép. Ami kellene róla, az a zsanér megoldása. A Wind-é valahogy nemtúl bizalomgerjesztő.
Wind tulajok! A zsanérok milyenek? Lötyögős??? Vékonkának tűnik? Vagy csak úgy tűnik??? -
Alukard
senior tag
Én személy szerint elleszek a 3 cellással is... csak legyen már meg... így is nagy változás lesz a mostani 1 óra helyett... és elnézve a Windet nem hiszem, hogy egetrengetően drága lesz a 6 cellás külön... nem beszélve arról ha beindul az utángyártási piac is...
-
RatSon
aktív tag
most jött Realtek-től:
Dear Sir,
Thanks for your e-mail.
We don't have plan to support RTL8187SE MAX OSX driver at current stage.
Sorry for your inconvenience.Best regards,
Jasonkellemetlen...
-
^Clown
addikt
Az nagyon szubjektív dolog, pl. nekem jobban tetszik az Asus design-ja, mégis a Wind-et választanám

Kifelejtettem még két dolgot, amit az 1000-es tud, a Wind pedig még egyelőre nem:
1.) Túlhajtás (mondjuk sok értelme nincs)
2.) Egy gombnyomásra tudja az 1024*768-at, ami mondjuk azért jól jönne a Wind-ben. BÁr idő kérdése, és valamelyik fan megírja ezt a mod-ot hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A wind nincs 100e Ft, ez a HP pedig 160e Ft-nál indul. És akkor még nem beszéltünk a forgatható monitor hátrányairól.

A súlyát meg szinte meg sem érzem.