Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
exy
tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Igen, off téma ez. Csak azért hoztam be, mert megvádoltak (helyesebben mondva kekeckedtek), hogy nem vagyok ész nélküli windfan. És nem vagyok. Mert beltartalmához képest nagyon magas az ára. Mert műszaki paramétereiben a használhatóság határait súrolóan keveset tud. És azt is rengeteg hibával, szar gyártási minőségben. Szóval erre volt példa az autós példa, hogy most akkor ugyan mit nevezünk fejlődésnek.
Továbbra is azt mondom: Nem kell elkapkodni a vásárlást. Akinek van más gépe is, és lehetősége van várni, az ne rohanjon megvenni az első fecskét a windet. Lesz itt nemsokára annyi fecske, hogy csak majd összahasonlító táblázatokkal lehet kiigazodni köztük.
-
exy
tag
Nem aksi fogyasztás, de ha már autó:
http://totalcar.hu/tesztek/maz2daxd/
Jók-jók ezek az új autók de a régiek jobbak. A tesztben a régi autó
negyedével-harmadával könnyebb, viszont fele annyit fogyaszt mint az új hiper-dízel...
Hol itt a fejlődés? Sehol. Marketing az egész... És az újabb olajválság küszöbén azért
elgondolkodtató: nem lehetne megint olyan autókat gyártani mint húsz évvel ezelőtt?Bocs az offért!
-
exy
tag
Mert at több tonna és a szuzzancs belefér hamutarónak. Azért. Denagyonokos lett itt hirtelen mindenki.
"Ki lettél rakva egy napra, többször figyelmeztettek, és NEM TANULSZ belőle."
Nem érdekel. Itt mindent lehet. Lehet bazmegolni, hülyézni, bármit, csak az igazat nem lehet megírni. Akkor meg nem mindegy, hogy lehet ide jönni vagy nem? Le van szarva. És ti is. Pá!
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Ultrahordozható.
Nem tudom miért nem fogjátok fel. Éppen azt a kort éljük, amikor a gyártók az ultrahordozhatósággal akarnak piacot nyerni. Emiatt elmosódnak a kategóriák jellemzői. Új kategóriák alakulnak ki. És rajtatok kívül senkit nem érdekel a kategórianév. Kívül legyen kicsi, és legyen könnyű. Sokat bírjon az aksija. Belül meg? Minél nagyobb legyen. Minél többet tudjon. Az ár már ezekhez társul. Ez természetes. Érdekes, hogy ezt külföldön mindenki érti. Ti meg itt nem. Ez van.
-
exy
tag
Hüm-hüm, a lenovo ThinkPad X301 vékonyabb mint a WIND. Nem szélesebb, nem hosszabb. Mégis 13,3" a képernyője és csak 1,36 kg. Az üzemidőről nem is beszélve. Persze sokkal drágább. Nekem nagyon tetszik. Azt hiszem az idei Karácsony sem marad el.

-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Én is cserélném, de egy nem tipuszám váltás nélkül, kettő, nem vacakabbra, három nagyobbra.. Ki gondolná, hogy ugyanazon a néven más jön ki és vacakabb. OK, megmondom őszintén ez meglepett. Ha innen nézzük, lehet mondani tévedtem. lehet jobb vásár volt azonnal megvenni.Most mi lesz? Lefejeztek?
-
exy
tag
-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"még ha kopik a burkolat és kevés is a 3 cellás. Nekik ez tetszik, erre vágynak"
Egy frászt! Átlátszó vagy, mint az üveg. neked sem ez a kis szar van, -nemigaz? Viszont velük megvetetnéd, -ugye? Hogy jól ráfaragjanak, -mi? Szégyelld magad amiatt amit itt művelsz!
Szerintem ez nem a windfanok kisajátított topikja. Szerintem ide bártan be szabad írni az igazat. Én pedig ezután is be fogom írni ide az igazat, hátha segítek vele olyanoknak akiket az elvakúlt, rosszindulatú emberek be akarnak húzni a csőbe!
-
exy
tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
De az. Csak éppen arról van jelenleg bnenne szó, hogy mikor és mennyiért érdemes megvenni.
Visszakérdezek: Szerinted ez nem tartozik a topikhoz? Vagy csak jólesik odabökni a másiknak?

-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"Szerintem hülyeség várni."
szerintem meg az a hülyeség, ahogyan és amit te itt beszélsz. Nem mindenki rohan megvenni az első gyermekbetegségben szenvedő újdonságot méregdrágán. Vannak bölcsebb emberek is. A türelem nagy erény. Kiforrott terméket realisztikus árban vásárolni bölcsebb dolog mint ész nélkül szaladni vásárolni.
"Aki pedig folyton vár, annak sosem lesz gépe."
Aki ide tud jönni a fórumra írni-olvasni annak van gépe. Többen le is írták ezt. Másod, harmad, negyed-gépnek választani ultrahordozható PC. Ez a valós helyzet, nem más. Ha valaki első gépnek, főgépnek akarna ilyen kis szart, az úgy jár mint a nagymamám, aki trabanton tanult meg vezetni pedig Mercedesszel járt.

-
exy
tag
Úgy tűnik igazam lesz. 5-ösével érkeznek az új ultrahordozható notik. Október közepére rendeződnek az árak, bővül a választék. Aki még nem döntött, az jobb ha vár picit. Például a HP is nagyon beleerősít....
-
exy
tag
-
exy
tag
"ha várni akarsz, várj. Csak nehogy elszaladjanak melletted a lehetőségek"
Mire gondolsz. Jelenleg 4 Darab asztali gépem van és kettő darab notim. Bokáig járok a számítástechnikában. Hardverből biztosan nem szalasztok el semmit.
Idő.
Látod abból mindíg kevéske van. Azt meg sajnos (még) nem lehet boltban vásárolni. -
exy
tag
"100K manapság már nem kis összeg, sajnos sok ember csak részletre tud vásárolni."
Annyira nem kis pénz, hogy meg kell vizsgálni érdemes-e a kis méret miatt feláldozni a vele egy árban lévő normális nitik többlettudását. Én megvizsgáltam. Nekem biztosan nem éri meg. Mivel azonban mégiscsak szeretnék egy ilyen pindúrt a mellényzsbenben hurcolni, úgy döntöttem, hogy várok. Várok amíg lényegesen olcsóbb nem lesz. Tudod ez is egy alternatíva, nem csak a részletfizetés.
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
"Persze, a linuxosat, 3 cellás akksival, kisebb vinyóval, BT nélkül, gyengépp kamerával és Synaptics touchpad nélkül...."
Nem. Én pont erről a most kaphatóról beszélek. Addigra már a harmadik féle lesz a piacon, és a régit utánnad dobják féláron. Mit nem lehet ezen megérteni? Így működik a piacgazdaság.
"Kicsit meredek elgondolás lerántani a EEE 701 alá...."
Butuska, az addigra már mindenhonna eltűnik. Rég nem gyártják. Kifogynak a készletek és vége. Van helyette már most 7 féle új, ha jól számolom.
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szürkével írom:
"Tudom ő kezdte és ő volt, stb,"
Tévedsz. A saját lovukat dícsérőknek nem teszett ahogyan tényszerűen beszéltem a vacakosságokról. Így kezdődött. A modit is megdumálták. Az meg nem olvasott utána. Nem érdekes, nem létszükséglet, hogy az ember ide írjon. Így most búcsúzom is. Nem írok a prohardverbe többet.
-
exy
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Egyetlen moderációs elvbe ütköző beírásom sincs. A lekezelő stílus nem az enyém, hanem a kisebbrendűségben szenvedőké.
T meg moderátor létedre megtanulhatnál különbséget tenni a trágár-kötekedők és a normális fórumozók között.
Gondolom a MOD-gomb helyett pedig OFF-gombot akartál írni. Ideges vagy valamiért? Az OFF-gomb használata tetszőleges. Ahol úgy ítéltem meg, ott használtam. A többi helyen pedig nem.
Ja és moderátor, nem ártana beszerezned valami egyforma mércét!

-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
"Felőlem akár az atyaúristen is írhatta volna..."
Live-rendszer. Teljesen át van alakítva. Már csak nevében az.
Egyébként nem erőltetem, de nem értem miért nem akarod megnézni. Nem kerül semmibe. Pár perc letölteni egy pendrájvra és bootolni róla. Amíg itt beszélgetsz, már rég megnézhetted volna, és most onnan válaszolhatnál.
Az UBUNTU is működik LIVE-rendszerként. Vagyis fel sem kell telepíteni ahhoz, hogy kipróbáld. Néhány alapvető híbától megszbadítva ez ugyanaz [link]
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Ami UHU-t belinkeltem, az nem UHu-gyártmány, hanem Emerson mester munkája. Szerintem csak egy baja van, hogy Emerson (már megint) összevesett az UHU-sokkal és befejezte a projectet. Így aztán elavulnak a benne lévő progik. Ha még nem próbáltad ki, javaslom tedd meg. meg fogsz leődni.
-
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
"Nézőpont kérdése... nekem megért ennyit, hogy ne kelljen 8-10 kilós menetfelszereléssel átcaplatnom a városon..."
Én kocsival járok, az meg elbírja. És én is. Nagydarab ember vagyok, nekem mindegy, hogy 1 kiló vagy 5 kiló. De méltányolom a gyengébbek ígényeit.
"Dell gépekkel csak szívtam, de nincs annyi pénzem, hogy 1 normálisat vegyek"
Igazából IBM-LENOVO lenne a megfelelő választás, de ami jó az drága. Az WIND drága, de nem azért mert jó, hanem mert újdonság. Ettől még lehet a jelenleg kaphatók közül a legjobb.

-
exy
tag
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Szerintem meghibásodási mutatóból nem egy van, hanem több. Más az asztali gépekre, más a normál notikra, más a luxusnotikra és megint más az UMPC-kre. Nézz be a "Milyen notebookot vegyek?" fórumra és látni fogod, hogy milyen rossz véleménnyel vannak az MSI notikról. Hiába a 2%-os statisztika, a szakmai vélekedés róla nem jó.
"Amúgy meg inkább [ezt] venném 1 sz@r kis Acer helyett, amit belinkeltél.."
Látod-látod, vannak itt 100 körül egészen jó gépek. 100-ért az Wind szerintem nem jó vétel. De ismétlem, ez csak az én saját véleményem. Nem kötelező figyelelmbe evnni másoknak.
"Amúgy meg ahogy elnéztem a piac változásokat az UMPCk 1 picit jobban tartják az árukat mint bármely GSM készülék vagy telefonos PDA..."
A folyamatok azonosak. Az, hogy a görbe laposabb, vagy nyulánkabb, tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy jelelgében megegyezik. Ennek alapján pedig már jól lehet jósolni. Örülök, hogy legalább egyvalaki ezt belátja.

-
exy
tag
A trágárkodás, a szemétkedés szürke betűkkel is csak trágárkodás és szemétkedés marad. Az ilyesmi nem OffTopic, hanem gazdájával együtt kimoderálandó beírás.
Egyébként te személy szerint miért álltál be a személyeskedők közé? Én csak a saját váleményemet írom le, és nem bántottalak meg sem téged, sem mást. Ha nem értesz vele egyet, írd meg a saját véleményedet, vagy hagyd figyelmen kívül az enyémet. De a piszkálódásra nem jogosít fel téged semmi sem. Még szürke színnel írva sem. Úgyhogy megkérlek, fejezd ezt be!

-
exy
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
"De neked nincs Winded, szal ne alkoss már róla ilyen véleményt légy oly kedves! Előtte vegyél egyet és akkor írd le a tapasztalataid!"
Én elhiszem nektek a beírtakat. Elhiszem a hibákat-hiányosságokat. Miért venném meg ilyen korán, amikor még drága és vacak? Jó lesz nekem a javított második kiadás is, ennek az árnak a háromnegyedéért.
-
exy
tag
"minél kisebb - annál drágább!"
Persze, egy darabig. Lezajlott ez már zsebrádiónál, fényképezőgépnél, HiFi-toronynál, nemrégen a GSM-telefonoknál is. De minden esetben továbbléptek. Tovább a technikai tudás irányába. Aki a múltat jól ismeri, az a jövőt jól sejtheti. Nincs ebben semmi bonyolult. Ezek a törpegépek most drágák, mert újdonság a picike gép. De mint tudjuk, minden csoda három napig tart. Utána közömbösek lesznek már rá az emberek. és akkor kell az új csoda. Így megy ez. nem kell ahhoz jóstehetség amit én állítok. Amikkel viszont itt találkozom, az a sok indulat, az a sok szitok mind-mind ostoba emberektől van. OK, mindenkinek joga, hogy kitegye közszemlére saját ostobaságát, de talán mégsem erre való lenne egy ilyen fórum.

-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"Szerintem így is csoda hogy ennyi pénzért ilyen gépet lehet kapni."
Ne komolytalankodjunk. Ennyi pénzért normál notiból már egészen tűrhetőt lehet kapni, ami minden műszaki paraméterében jobb. Persze a súly és a mérte. Szerintem ettől a normális árképzésben csak olcsóbb kellene legyen. Olcsóbb, hiszen kevesebb anyag, kihagyott alkatrészek, stb.
Mindegy, ez az én véleményem. nem kötelező rám hallgatni. Da ha 100-ért én kapok egy duálkóros, márkás normál notit, akkor ezeknek a kis szaroknak nemhogy 100-ba, de még 50-be sem szabadna kerülniük.
-
exy
tag
"Én nem értem mi baja van itt egyeseknek a mic/webcammal! nap mint nap használom skype-al és tökéletesen müxik!"
Két partnerrel próbáltam, mind a kétszer ugyanazt tapasztaltam. Két ponton meg mér én egy egyenest szoktam húzni.
Nekem egy 640X480-as olcsó kamerám van. Tökéletes, éles, világos és kontrasztos képet ad. Én ehhez mérem. Ugyanez a microfonnl. Az érzékenyet le lehet halkítani, lehet szoftveresen szűrni, tisztítani, stb. A vacakkal viszont nem lehet mit csinálni. Többek között én még ezért nem szántam el magam a vásárlásra. Mert tudodm, hogy nem bírnám ki, szétkapnám és kicserélném a microfonját egy 300FTos megfelelőre. Akkor pedig ugrik a gar. Szóval én így vélekedek, de ki mondta, hogy te nem vélekedhetsz másképpen?
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A BD árán és a korongok árán komoly méretű külső winyókat (így többesszámban) vásárolhatok. És a senkinek sincsen információja a tartósságról. 6-8-éves CD-ket már hibásan tudok csak beolvasni. 4-5 éves DVD-ket szintén. Ki tudja mi lesz a BD-vel. 2-3 év? A francnak se kell! Ezt mutatja a piac is. Nem a várakozásoknak megfeleően fogy.
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen, nekem is ilyesmi vétel jár a fejemben, de még várok.
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Énm sokkal több negatívumot látok:
Gyenge zsanérok, gyenge műanyag, gyorsan kopó-gagyi festés.
vacak microfon
Sötét tónusú, életlen webkamera.
vastag keret, ahelyett hogy 12"-os LCD-je lenne.
Kicsi tapipad.
Klattyogós winyó.
Túlontúl kis teljesítményű akkupack.
stb.Ez azért nem kevés. Meg kell (bocsánat: meg lehet) várni a többi nagy multinacionális gyártócég termékét is. November közepére mind megjönnek. Lesz választék bőven. Miközben a normál notik alsó szegmense szintén 65-70 körül fog megállni.
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szerintem lassan már a normál notikból is kimaradnak a DVD-írók. Én például vagy 5 éve már minden korongomat ISO-ban külső USB-s winyókon tartom. Még enéhány év és a pendrájvok 100-500 GB-osok lesznek, 20-50X-es gyorsasággal mint most. Senkinek nem fog többé hiányozni a lemezmeghajtó. (Persze azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem az összes asztali gépemben van.)

-
exy
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
"azért a 69 egy kicsit irreális egy hónap múlva szvsz"
November közepe nálad egy hónap?
Nézd, ez a fórum meglesz még akkor. Majd visszatérünk rá. Amúgy meg ez csak egy vélemény. Egy a sok közül. Senki sem kérte tőled, hogy nyomtasd ki, keretezd be és tedd fel a szobád falára.

-
exy
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Nekem nincs windem. Bizos félreértetted amit írtam. Windes Skype kapcsolatról beszéltem. Nekik volt vacak. Értehető? Veled is szívesen teszek egy próbát, ha felinstalláltad a Skypet és beállítgattad. De te is kezdeményezhetsz másokkal beszélgetést, akár itt a fórumon is. Soknak van Skype. Próbáld ki ha nekem nem hiszel. Aztán írd meg mi volt. Jó?
-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"Tedd már meg nekem azt a szivességet, hogy"
Idegeneknek nem teszek szívességet. nem érdekel, hogy konstruktívnak tartod a véleményemet vagy sem, én leírom ide. Leírom, mert ez egy fórum. Ara való, hogy az ember beleírja a véleményét. Nem kell többet hozzámszólnod, ha minden felöltözködésedet ilyen rosszul éled meg. Szevasz bácsi!
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
OK, remélem sikerül, mert te nagyon korrekten kezeled a tulajdonságokat. Nekem pedig pont erre van szükségem a döntéshez.
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Lehet tudni miért adod el?
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hát igen, az ember szeretné a legjobb választást a legolcsóbban megvásárolni. De olvasva a fórumokat nem ez a kép fogad. Innen nézve úgy tűnik, az emberek nem a megfointolt választás hívei, hanem ráizgulnk egy szarra és elrohannak megvenni. Utánna meg dícsérgetik piszkosul a saját lovukat. Tisztelet a kivételnek, de én ezt látom. Vannak akik egyenesen hülyéznek, ha az ember megfontoltságot, ígényességet, előregondolkodást mutat fel beírásaiban. Ez van. Ilyen a mai világ. Én kilógok a sorból. Van türelmem körbejárni a termékeket és arra is van időm, hogy ne mindjárt az elején vásárolam meg újdonságáron.

-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
"Na meg ne reménykedj 2 Kg-nál könyebb 15.4"es nem hogy 17"es méretekben..."
De. Én reménykedem ebben. A piac ígényli. Technikai akadálya pedig nincsen. De ha ma lenne is, holnapra biztosan megoldják, hiszen jönnek például az OLED kijelzők és a nanotech aksik. "Mindenki eljön akire várnak."
-
exy
tag
válasz
adam182
üzenetére
"nem akarlak megsérteni, de te igen hülye vagy."
Nem vagyok sértődékeny. Az enyém is csak egy vélemény a sok közül. A tiéd is. Így megy ez egy fórumban. Ettől még nem kellene lehülyézni a másikat. Persze ha képtelen vagy kifejteni normális formában a véleményedet, hülyézhetsz is. Mindenki úgy csinál magából hülyét ahogy akar.
-
exy
tag
Igen, szerintem október elejére le fog menni az ára a mostani kétharmadára. Ha belegondolunk: Nincs benne anyag, nincs benne nagyteljesítményű winyó, nincs benne DVD-író, stb. Akkor ugyan mitől van most egy árban mint egy nálánál sokkal nagyobb teljesítményű normális notik, amikben mindezek benne vannak? Megmondom: Csak azért mert újdonság. De két-három hónap és már nem lesz akkora újdonság. Szerintem.
Én egyébként el tudnék képzelni egy folytatását is ennek az újdonság-vonalnak: Szerintem jönnek majd a 15-17"-os notik is DVD-író nélkül és Atom procival. Azok is lehetnek könnyűek és vékonyak, olcsóak. Nekem sokkal jobban tetszene egy ilyen újdonság. Szerintem előbb-utóbb ezt is "föltalálják" majd.

-
exy
tag
Bocs a többiektől, de nehogy már egy zsiványnak álljon feljebb! Hát mi ez itt? Egy lopófórum?
Én XP-set akarok venni. Megfizetem és használom. Ne vitassa el tőlem ennek a jogát senki. Köszönöm!
-
exy
tag
"így akár a korábbihoz is kaphatta"
Az OEM-et csak arra a gépre teheti amivel vásárolta. Lopás ha mondom. Olvasd el a blogját. Ott is leírja, hogy xp-t tlepít az új gépére, ami persze ingyen-dosszal fizetett ki. Vagy lehet hogy egyetemista, de ott is vannak bizonyos szabályok amiket be kell tartani. Nekem az írásaiból az jön le, hogy simán lopkodja a szoftvert és mindenkit lenéz aki nem így tesz.
De én már befejeztem volna, de ti folytatjátok. Sajnálom, de én allargiás vagyok mindenféle jogtalan eltulajdonításra. A szoftverlopára is. Viszont ez a topik nem erről szól. Úgyhogy szerintem fejezzük ezt itt be.
-
-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"Windows XP-t pedig bármikor találok legalább egyet ha beletúrok a szekrényben levő CD kupacba. De most komolyan, nevetséges hogy egy oprendszerért valaki pénzt kér."
Úgy érted lopottat? mert fogadnék, hogy jogtiszta windowsod még az életben nem volt. Aki így beszél, annak nem volt. Ez idáig rendben is van, dehogy másokat nézel hülyének mert nem lopják hanem veszik a szoftvert, az azért nincsen rendben. Szerintem fogd magad vissza bácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látod abból mindíg kevéske van. Azt meg sajnos (még) nem lehet boltban vásárolni.