Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Üdv újra, Exy mester! Az a helyzet, hogy tévedsz, ugyanis tartja az árát a Wind. Amikor bejött, akkor is 95K körül lehetett hozzájutni, mint ahogy ma is. Úgyhogy ezt gondold át mégegyszer.
Még egy elmélkedés: az Asus 701, ami amikor kijött, került kb. 80K-ba, ma pedig 60K körül lehet kapni. Már megjelenésekor elavult volt, melegedett, lassú. Ha a 701 20K-t esett, akkor szerinted a Wind 40-et fog? -
-
vadkörte
addikt
Nemrég jártam egy másik kaposvári üzletben is, akik a BestByte hálózat tagjai.
Érdekes módon ott, ~95.000 Ft-os ÁFa-s(!!!) árajánlatot kaptam fekete Windre. Szeptmber elejei szállítási határidővel (raktáron lévőre 2 nap, csak az pink...)[Érdekes árképzés]
Ha EZ az ár valós, hát veszek (ill. inkább vennék) MSI Pr-###-t. Ilyen ár a Wind-ért még viccnek is rossz...Ui.:
Még mindig nincs kaposvári fórumozó Wind tulaj??? -
Alukard
senior tag
Sorry, de menet közben rájöttem, hogy mennyire is vagyok lusta... nagyon
[Ghost PH! módra] -
jozf
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Hát ennek mikéntjéröl jó lenne ha tudnál vmi leirást adni mert, én is most már, hogy összeállt a rendszer, pont szetrenék egy mentést a winröl, ami még menne is, de azt hogy ezt aztán, hogy tudom visszaálitani még nem nagyon volt modom kikisérletezni, s ebben jó lenne egy kis segitség....elöre is köszi

-
Alukard
senior tag
Sajnos a Ghost hozza legjobb/kegmegbízhatóbb eredményt, és eléggé segítőkész is... viszont angolul kell hozzá tudni... Ismerősömnek épp a minap telepítettem a gépét és nyugodtabban alszik, hogy nem tud "maradandó kárt" tenni a gépben...
A vissza állítás sem nehéz, mivel a műveletek 90%át lejátsza magában, tőled nagyjából csak annyit kérdez, hogy biztos hogy akarod -e...
Amúgy amíg a mentést csinálod nem tudsz semmit sem elrontani, nem fog felyre állni tőle... Persze az XPben is van ilyen "Rendszer visszaállítási pont" cucc, de erőteljesen felejtős, mert nem hoz jó eredményt és sűrűn fejre áll utána az egész... a Ghost viszont a teljes partíciót lementi és egy "úgy ahogy volt" állapotot hoz létre...
Ha kéred a Wind Wikire megírom, hogy "hogyan használjuk a Ghostot" cikket...Amúgy ez csak akkor javasolt ha:
1. Van XP Profod, és azt szeretnéd hogy legyen visszaállítható (mint a gyári Home)
2. Sűrűn telepítgeted a géped
3. Kíváncsi vagy más OSekre is, de anélkül, hogy veszélyeztetnéd azt ami most van (persze erre van alternatíva, de az igazi akkor is a Winden kipróbálni...)
4. még nincs 5letem, de ha neked van szólj
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát, velem mindig rendesek voltak albacompnál. Meg aztán magyar szervízhálózat, és megnyugtató hogy nem modjuk Mongóliába kell küldeni a notimat garanciára. Neked mi volt a sérelmed?
-
phpmoli
tag
válasz
Alukard
üzenetére
ACDSee, IrfanView?
irfanview azert meglehetosen reg volt topon.. faststone image viewer
bsz, elnezest, most latom hogy mar volt.
pollo mar miert hasznalnam a beepitett hangszorot? adatlapomon latszik, hogy min nezem a tevet, dvd-t, min jon ki a hang a desktopombol. meg a furdoszobai radiom is kulso hangszoron szol...
-
Alukard
senior tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Látom
Közérdekü infó.... A Norton Ghost 14essel lehet rendszer visszaállítási pontot csinálni (aki még nem tudta volna), és lehet 1 Boot Menüt is létrehozni ami fölajánlja a Visszaállító menüt... persze, magát a recovery image fájlt el lehet sikkasztani 1 rejtett partícióra...
-
Imibácsi
aktív tag
Döglés ez a nap... Vagy csak mindenki vett már windet, a boltok polcai is tele vannak, mindenki elégedett és mindent fel tudtok telepíteni gond nélkül. Vajon melyik a reálisabb?
Mesélhetnék a pr-ről vagy beszélgethetnénk a fotózásról, visszacsábíthatnánk exy mestert is, de ugye ez ebben a topicban nem járja. -
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát lehet, hogy csak én vagyok aberráns, és igazság szerint nem tudom mennyire ismered az IrfanView-t, de nagyon sok mindent tud (persze pl flancos (többszögü) kijelölést nem), de mind rendezés, mind batch műveletek szempontjából nem nagyon találtam jobbat... tény hogy a picasa a maga nemében jó, de nekem sok dolog hiányzik belőle vagy nehézekes (lehet csak a megszokás miatt)...
Persze ugyan akkor nekem is van fotós ismerősöm (ha jól emléxem akkor te foglalkozol is ilyennel), és a rendezés gyakran retusálással is egybe van kötve, így érthető... de amíg a picasa segítségével nem tudok szétszedni egy több mint 2000 képből álló mappát percek alatt (a photoshop meg is halna indulás közben), addíg van még mit fejlődnie legalábbis az én szememben...Amúgy Irfan alatt lehetséges művelet a crop elég sok presettel együtt... de majd próbágaltom ezt a FastStone-t még 1 darabíg... eddíg nem győzött meg.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Csak nem mindenkinek van 180k-ja "képrendező" szoftverre...
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Részemről Corel Paint Shop Pro X2 a nyerő képszerkesztő. Nekem legalábbis elég. De még a Gimp is nagyon ász, csak oltári szívás a corel után vele dolgozni. Képlapozgatásra pedig Windows Kép- és faxmegjelenítő, esetleg ACDSee 4.0 (az még nem volt agyonbonyolítva
) -
stefanitsr
senior tag
válasz
Alukard
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a hétköznapi gagyikompakttal kattogtató apuka, papa, stb számára a képek rendezgetése más tevékenységsort jelent mint nekem - így az általam képviselt "képrendezgetés" ennél azért hardver igényesebb feladat, ami megint csak a jelenleg futó atomos wind platform erényeit emeli ki !

Irfanview meg a többi vacak tényleg marha jó nézegetésre, de ha már ilyesmire vágysz, vagy esetleg kicsit többre vess egy pillantást a picasa-ra, egész jó kis program a nem totál kezdő kattogtatóknak, megismerhetik benne a vágást pl mint oly alapműveletet, amely teljesen hétköznapi rutinnak számít és az általad említett szoftverekben vagy nem lehetséges, vagy nehézkes. Ilyesformán az ágyúval verébre fogalmán sem derülnék látványosan, mert némi tudatlanságra, fantáziátlanságra derít fényt.
És természetesen sorry, ne vegye egyikőtök se magára, no offense, mea culpa ha valakit megsértettem.
Jah nézegetésre sokkal jobb a fenti kettőnél szerintem a faststone image viewer.
Nah télleg befejeztem...
-
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"adobe photoshop fényképek rendezgetésére"
ACDSee, IrfanView??

-
Trucker39
tag
Megerösitve.
Az általad emlitett alkalmazásokat magam is rendszeresen használom. Nem tapasztaltam semmi olyat, ami miatt gondot okozna ezen szoftverek futtatása. Igaz, DivX filmet még csak egyet futtattam rajta, hiszen arra van más megoldásom, igy erröl nem tudok érdemben nyilatkozni. A többi alkalmazás futtatásával, illetve annak sebességével elégedett vagyok. A billentyüzet használata szintén elég kényelmesnek mondható (ezen irom ezt a szöveget is). Igaz, hogy nem tudok tiz ujjal gépelni, de a szokott gépelési sebességgel tudok gépelni.
-
stefanitsr
senior tag
Word, Excel, Net, filmek (divx szépen, 720p aránylag nagy cpu terheléssel, de szintén szépen) akár egyszerre is úgy szállnak rajta mint a szél. Asztali gép mellett egyébre nincs is szükséged nagyon de nekem pl rajt van lightroom, adobe photoshop fényképek rendezgetésére, meg még egy rakás apróság...
-
Imibácsi
aktív tag
Közérdekű infó!
Megnéztem az MSI honlapján a hivatalos magyar szervízt, ami a következő:Address: Szekesfehervar, Martirok u. 9. Hungary H-8000
TEL:+36-22/515-442
FAX:+36-22/327-532Ez meg az Albacomp honlapján volt:
Albacomp központi szerviz
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
Telefon: 22/515-413
Fax: 22/515-474
E-mail:
szerviz@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.huTehát az Albacomp a hivatalos MSI szervíz.
-
Daffit
tag
Hello! Biztosan sokan kérdezték, de nincs kedvem visszaolvasni.
Fontolom, hogy veszek Windet, de tudni szeretném, hogy mennyire felel meg főleg word és excell használatához, plusz net és néha filmek (divX). Főleg a suli miatt akarok venni valami hordozható kütyüt, de nem akarok sok pénzt rááldozni, mert az asztali gépet fejleszteném inkább.
Szal' WinXP mellett mennyire gyors? -
Imibácsi
aktív tag
-
Béló
aktív tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Nekem személy szerint hasznosak voltak a bejegyzéseid! még majd tehetsz régebbi játékok tesztjét is a cikkedbe ott erősen fog látszani a wind és a pr210 erőkülönbsége
, habár én ahonnan megvettem volna a gépet ott az ára 40 ezerrel feljebb ment igy vagy várok vagy megveszem a vr201-et... -
kelzsoca
félisten
Inkább így tedd be a linket:
-
Wask
csendes tag
Szerintem ez a wind jobb lett mint az eeepc1000....
-
Wask
csendes tag
Srácok én innen rendeltem, nagyon megbízhatóak... és árba is jók nagyon, amit tudok innen veszek, nem olyan sok termék van de ami van az tuti

http://octopusaruhaz.hu/advanced_search_result.php?keywords=wind&osCsid=2852a8aea796a0cb56296ec439351553&x=0&y=0
-
^Clown
addikt
válasz
phpmoli
üzenetére
Üdv! Nézz be az MSI notebook topicba, sajnos mostanság az MSI iszonyat gagyi ventillátorokkal szereli a notijait, reméltem, hogy a Wind talán kivétel lesz, de úgy tűnik, nem lett igazam... Garanciában kicserélik neked a ventit. Várjuk a fejleményeket, mindenképp írd meg, hogy mi lett végül a gép sorsa!
Imibácsit pedig meg kell, hogy védjem: voltunk itt páran, akik elég erősen gondolkodtak azon, hogy vajon melyik a legjobb választás: a pr210 (135K-ért), vagy a Wind (6 cellás verzió kb. 110K-ért). Rágódtunk rajta, aztán leszűrtük a következtetést: ha kevés a pénz, marad a Wind, ha van több is, és nem számít a plusz 1 kiló (ami szerintem számít, Imi szerint nem), akkor meg a pr210. Én úgy érzem, nem szemetelte tele a topicot, hanem hasznos információkkal látott el minket. Valóban, fizikailag nem ellenfele a Wind-nek, viszont árban elég közel van, és +30K-ért kapsz egy sokkal erősebb gépet, jelenleg nagyobb akkuidővel. Szóval szerintem nem volt tolakodó, hanem inkább segíteni akart azoknak, akik nem feltétlen netbook-ot, hanem egy vérbeli szubnotebookot is bevesznek a "buliba". Nekem sokat segített, igaz, végül a Wind mellett maradtam (de csak anyagi okokból).
-
Marc71
csendes tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, sem "alázni"!
A válaszod meg nem láttam, mert én is épp akkor írtam!És megjegyzem, párszor már jeleztük finoman... De igazad van, privátban kellett volna.
Szóval, bocs, a stílusoddal, személyeddel semmi bajom nincs, csak a témával.
Legyen világbéke, és mentsük meg a bálnákat.
off/uff
-
Imibácsi
aktív tag
-
Marc71
csendes tag
válasz
devians
üzenetére
Én is ilyesmit akartam írni...
Imibácsi itt figyel a fórumban, és alig várja, hogy valamire beírhassa: jó-jó a wind, de a pr200 azért erősebb, stb... És így tovább. Nonszensznek tűnik a dolog, mert oké, vettük, a pr200-as is EGYFAJTA ALTERNATÍVA a windnek, de ne ragozzuk ezt már túl ennyire, pláne hogy Imibácsinak nincs is windje, amihez konkrétan, testközelben, használat közben hasonlíthatná.
Szvsz, ebben az esetben elfogadnám a rengeteg pr200-as hozzászólását, de így nem értem...
Én feltétel nélkül elfogadom, hogy jobb, erősebb, többfunkciósabb a pr, de könyörgöm, ennyi erővel más is jöhetne más notebokkal ide dícsérni, dicsekedni.
És mégegyszer, a pr200 135e pénz oprendszer nélkül (és most nem érdekel, ki honnan mókol ingyen szoftvert, nekem az is pénz), tehát uszkve 150 pénz.
Azaz pedig pontosan másfélszer olyan drága és kétszer olyan nehéz, mint a Wind...
Ne hasonlítgassunk már, be kéne fejezni...Inkább örömmel venném, ha egy 1000H tulaj kérkedne itt a gépével - na az ide tartozó lenne sokkal jobban, mégha ez egy wind fórum is.
na, ennyi, nincs harag Imibácsi, de úgy éreztem, már engem is zavar ez a dolog.
-
Imibácsi
aktív tag
Oké, akkor majd akit érdekel az keressen meg privátban. Nem teleszemetelni akartam a fórumot, hanem csak jóindulatból ajánlani egy alternatívát. Nem gondoltam volna hogy ez bárkit zavar, főleg mert volt 1-2 ember aki még érdeklődött is. Igazából azt hiszem nem ártottam senkinek, és szerintem hasznosak voltak a hozzászólásaim is. De ha titeket zavar, akkor majd ezután nem említem. Azért sajnálom hogy erről nem tudtatok inkább privátban szólni, mert értek ám a szép szóból is. Meg azért ez így egy kicsit bántó volt szerintem. Na mindegy...
-
stefanitsr
senior tag
Amennyiben nézegeted a hátralevő idő számítást, közben pediglen ki és be kapcsolgatod, akkor biz jelentős érték ugrálgatások vannak oda-vissza. A valóságban még nem csinálgattam ezzel tesztet...
Viszont használgatom a speedswitch xp nevezetű kis programkát, amivel direkt befojással lehetek a procisebességre, hajthatom teljes gázon folyamatosan, kapcsolhatok dinamikus sebességkapcsolgatásra terheléstől függően vagy hajthatom folyamatosan 800MHz-en. Esetleg próbáljátok ki ti is.
-
RatSon
aktív tag
szerintetek a "takarékos üzemmód" (800mhz, alacsony fényerő) mennyit menthet az aksin? gondolok arra hogy alapból az atom 5W körül fogyaszt, félgázzal sejtésem szerint 3W körül, de a gép összteljesítménye akkor is 30W körül mozog, +-2W nem hiszem hogy sokat számít. a fényerőt meg úgyis a körülményekhez állítja az ember. vagy rosszul gondolom? ti mit tapasztaltatok?
-
phpmoli
tag
neha kerreg a ventillatorom!
bakker. egyebkent a zsaner is lazulni latszik, mintha mar lenne egy holtjateka fel-le.. -
devians
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Gondoltam eddig nem szólok, de kezd egyre unalmasabbá válni Imibácsi a „pr”-kampányod.
A szó átvitt és valós értelmében is.Tisztázzunk előre valamit.
Nincs semmi bajom veled, és nem is akarlak megsérteni.
Viszont.
Ez egy Msi Wind fórum.
Nagyjából ugyebár erről kéne szólnia, ezért ez a neve, címe miegymása.
Jó dolog és kell is, hogy összehasonlítsa az ember fia,
s lánya más termékekkel is mielőtt vásárlása adja a fejét, hogy milyen notebook-ot, vagy netbook-ot vegyen. Ugyebár.
Jó dolog, hogy sokan ezt meg is osztják ezt itt. Ebben a fórumban.Jómagamnak is volt más notija. Volt Msi-m. Volt pr-om. 200-as.
Sokkal többet tudott, nagyobb volt, erősebb. (Melegebb.)
Mégsem hype-oltam szét, hogy ez igen. Ez már valami.Mert nem ugyanaz a kategória. Mert nem netbook, nem erre tervezték.
Eladtam a pr-om mert teljesen felesleges volt a teljesítménye.
2., vagy 3. gépként. (Az asztalit azért még az sem váltja ki.)Ezért választottam a wind-et.
S ezért is szeretem mert arra való amire.
És azt csinálom rajta amit lehetőségként tudok. Jól.Nem értem egyszerűen, hogy miért reklámozod szét a saját géped.
Nem értem, hogy miért itt.
De te biztosan tudod.
Egyébiránt nem én vagyok az első akinek ez feltűnt...Ezt írtad korábban:
„Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés.”
Tudnál neveket említeni?
Itt a fórumban. Vagy máshol? Hmm?
Ki az a sokan?
Csak úgy kíváncsiságból.Minden jót!
ui.: még egyszer leírom: nem szándékozom megsérteni, csak leírtam az észrevételeim.
-
kelzsoca
félisten
Persze, mondjuk én láttam már 92-ért is

kleinguru:
Na igen, mindig az kell amiből nincs vagy csak nehezen beszerezhető!

Én azért megvárom a Dell és Lenovo kisgépeit, és utánna döntöm el melyiket veszem meg

RatSon:
Vagy egy külső HDD-re teszel fel egy teljes értékű módosított XP-t

-
RatSon
aktív tag
válasz
Alukard
üzenetére
tévedés. simán lehet PD-ről xpt, vistát telepíteni, itt van egy leírás is hogyan. mellesleg nem rosz az nlite leírás sem.
-
-
kelzsoca
félisten
Valaki nem tud fehér windet valahol raktárról? Tudom-tudom, szeptember 15, de nagyon kéne az is
Mint azt már feljebb is ajánlottam:
Yabe
Probáljátok ki ezt, és a kereskedők versenyeznek értetek, és van olyan bolt ahol van raktárról minden színben Wind!
Alukard írta:
Sokkal jobban jársz ha szerzel vhonnan 1 USBs CD olvasót (vagy USBs mobilrackbe bele a normált)...
Nálam találtok erre 2 megoldást:
USB 2.0-ás optikai meghajtós házak:
Vagy bármely IDE/SATA eszközt USB portra:
-
zola007: Nem ott vettem, csak egéralátétért voltam ott!
Láttam kitéve, kérdeztem mennyi, illetve van-e raktáron
!garancia meg off... sajátomra sem tudom mennyit adtak ( IPON-ba vettem )
-
Alukard
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
1. PDről XP-t telepíteni max csak DOS installal lehet és figyelni kell, hogy /NOREBOOT -al kell indítani...
2. az eredmény nem garantált és iszonyat sok ideíg tart...Sokkal jobban jársz ha szerzel vhonnan 1 USBs CD olvasót (vagy USBs mobilrackbe bele a normált)...
Amit Pollo linkelt az simán 1 LiveXP USBről...
-
rakal
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Raktam bele +1 GB Ramot,azzal gond nélkül megy a Vista Ultimate SP1
(32 bit I presume....
Minden megy rajta,mint az ATOM
beleértve Office,Net,Youtube,Winamp,DIVX,Wlan,meg ami ép ésszel gondolható.
Aki pedig HD moviekat akar nézni ezen a picur gépen nézni,az nézzen magába,és fontolja meg pszichiáter felkeresését(megalomán téveseszmék címszó alatt fut a probléma)
A játék kérdés nehéz dió,azokat külön nem raktam fel,a Vistás játékok gond nélkül mennek -
quby
őstag
Már kezdek örülni hogy megvettem! Kedden rendeltem, szerdán már használtam is!
És majdnem az eddigi legjobb áron 
-
Imibácsi
aktív tag
Windel sincs semmi bajom azon kívül hogy folyton készlethiányos
A pr-t meg azért merem ajánlani mert jó, és nem azért mert nekem annyira érdekem lenne hogy mindenki azt vegye. Tolhatnám a vr201-et is,de ahhoz nem volt hosszú távon közöm, nem ismerem. Szal jó a wind, semmi bajom vele, a konkurens termékekről beszélgetni, összehasonlítani pedig nem bűn. Felőlem meg aztán mindenki azt vesz amit akar, akár 286-os "laptopot" is ha arra van szüksége
A melegedés pedig nem durva, csak 31W fogyasztása van az Athlon 64 X2-nek, míg egy Atomnak csak 5-6W azt hiszem. Ugye minél több áramot eszik, annál több hőt termel. De nem is egy kategória két proci szerintem. Most lehet jönni azzal hogy sokat zabál meg úristen, de azért az akksija így is kibírja a 4 órát vegyes használat mellett. -
^Clown
addikt
-
r0ll3r
csendes tag
Nos, akkor ki jön gyárlátogatásra?
Itt az eredeti cikk, illetve lefordítva emberibb nyelvre.Tényleg úgy csurog a nyálam mintha cukorka lenne.

-
phpmoli
tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Gabor970: bocsass meg, nem ertem, mi a problema.
pollo: detto. miert nem erdemes zenet hallgatni windrol?! nem ertem. beallitottam randomra, bedugtam a fejhallgatomat, elfetrengtem a munkahelyi puffon es ~45 perc mulva keltem fel. munkaidoben
neha jo a kotetlen munkaido -
fanthomee
tag
Nem is azzal van gond, hanem utána a telepítéssel. Van úgy hogy a win valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a telepítés után is csak a penről indul. De van hogy elsőre megy minden. Szóval szerintem csak idegeskedés az egész...
Persze ez csak a winre érvényes, a linuxék ezt már okosan kitalálták!! -
fanthomee
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Igen olvastam, bár a linket kerestem hogy alátámasszam a mondandómat de már nem találtam sehol. Arról volt szó hogy microsofték a hivatalosan már megszűnt xp-t tovább árusítják ezeknek a gyártóknak, de megkötésekkel. Persze nem akartak elveszteni egy ilyen piacot, és átadni a linuxnak, inkább egy ilyen ajánlattal kiszúrták a gyártók szemét. Na bumm.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
A választás igazából a tiéd. Ha neked elég a wind, akkor vegyél windet. Ha jobb lenne a nagyobb teljesítmény, akkor pr-t. Mellesleg a linuxot jól viszi, de mac os-t még nem tettem rá, szóval nem tudom hogy megy rajta. Az ujjlenyomatolvasó nekem jól jön, mert olyan körökben mozgok az egyetemen, ahol inkább jobb nem bízni senkiben
(pl. HÖK, szenátus, stb.). Ha neked megéri a plusz lóvét, akkor vedd meg a pr-t, én csak ajánlani tudom.Gabor970: Aki nem bír el nem egész 2 kilót, az járjon el sportolni

-
Zola007
veterán
válasz
fanthomee
üzenetére
Húbazz, erre nem is gondoltam, hogy kitekerték a nyakát az xp-nek. Ez le volt vhol írva, így ahogy mondod? Elég durva, ahogy az a néhány luxusparaszt befolyásolja a piacot.
Elegem van, szerintem megveszem a 3 cellás fekete poháralátétet, szt nem idegesítem tovább magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mit javasolsz?
bakker. egyebkent a zsaner is lazulni latszik, mintha mar lenne egy holtjateka fel-le..
!