Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RatSon
aktív tag
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
van, sima vidoekimeneten simán bírta a 14xx*1xxx felbontást is (magasabbat is tudott volna ha a tv bírja) természetesen itt filmet már a proci ekkorában nem tud fullscreenbe nyomni de mondjuk ha kisebb felbontásra visszakapod akkor tökéletes arra is.
-
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
Aham kb 8-10 ezer forintos eszközzel megoldható
!Sajna ez van...
Spirit007: Off course
! -
devians
tag
válasz
karantÉN
üzenetére
Kérdéseidre nincsen válasz. Ezek a specifikációk még a jövő zenéjét képezik.
Ejh, de szépen írtam.
Szóval találgatások vannak. Létezik 6 cellás. Csak nem nálunk.
Nem lehet tudni, hogy külön lesz-e. De valószínüsíthető, hogy igen.
Nem 3 szín van, hanem 4. Van egy csinos mintás is.
)
Olvass vissza. -
Alukard
senior tag
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
nincs
-
JamesS_Hun
csendes tag
sziasztok
TV-re való kilövésről van valami infótok?
-
karantÉN
aktív tag
lehet valamit tudni hogy mo ra mikor érkeznek a 6 cellás változatok ? vagy csak külön lehet majd megvásárolni őket ? csak ebben a 3 szinben lesz kapható ?
most kék msi-t vennék
) -
Alukard
senior tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Ebbe fag vs straight vitába sztem ne nagyon menjünk bele...
De annyit elmondok magamról, hogy leginkább 1 gyászhuszárra hasonlítok, fekete polók, ingek, nadrágok,... kicsit furcsán festene ha előrántanék 1 kis pink notit... a fehér még elmegy, csak nem szeretem... meg a feketétől nagyobbnak fest a kijelző is

-
Gabor970
addikt
válasz
Alukard
üzenetére
Én meg már talán érettebb vagyok annál, mintsem ez alapján ítéljek, vagy zavarna, hogy mit gondolnak rólam. Mellesleg abszolute nem értem a meleg ellennességet, attól függettlenül, hogy mindenképp puncipárti vagyok. Mindenkinek szíve joga úgy élni, ahogy az neki jó, ha azzal nem árt másoknak.
-
foxi69
tag
Az ipon oldalán a specifikáció szerint:
BLUETOOTH: NemErről tud valaki valamit???
-
SXtheOne
csendes tag
Részemről már 19 órája boldog tulaja vagyok a fekete Szélnek, és tegnap este az tűnt fel, hogy igazából a HDD-t hallom benne, nem a ventillátort

Persze nem kell hangos ciripre gondolni, de azért csendben (a dektop gép ment mellette, de az sem hangos) azért hallani lehetett, mikor másolgattam szorgosan. Egyébként egyelőre nagyon faja kis gép, bár a VGA tényleg egy kicsit gyenge pont. Most éppen a Valhalla Classics c. játékban látom, hogy eltűnt a főhős. Minden megy, csak nincs kirajzolva a Herceg. Pedig nagyon tuti, igazán alacsony HW-igényű game, talán másik driver-rel jó lesz..
Egyébként kaptam vagy 5 DVD-t, a különböző nyelvű Win-telepítőkkel. Ez mindenkinél így van? Picit meg is lepődtem ezen a mennyiségen
-
Gabor970
addikt
válasz
spirit007
üzenetére
Érdemes kivárni ANNAK AKI NEM KERES VELE PÉNZT pl :-) Nekem nagyon nem lett volna érdemes kivárni. Iletve ha megteheted, vedd meg azonnal, mert ennyire klasz kis laptopot úgysem mostanában dobtak piacra. Aki az enyimet megtapizta-kipróbálta, az mind azt nyilatkozta, hogy minél hamarabb kell egy ilyen neki is.
-
Mr.Grincs
veterán
Jóbuli ez a wind, annyi szent hogy erősebb mint az asus. De már lehet kapni? Mert én még nem találtam sajna

-
reden87
tag
Újabb hírek szivárogtak ki az Apple féle laptopról.. Hát ez is egy vicc szerintem.. Mi számít az Applenél olcsónak ha az Air és iPhone tulajdonságainak ötvözésről van szó?!
Egyáltalán létezik olyan fogalom az Apple szótárban hogy "olcsó"?! 
-
Alukard
senior tag
A 2magos atom csak Q4ben lesz és akkor is elsősorban desktopokba... szóval igen csak jövőre lesz, és persze függ ennek a szériának a sikerétől is...
Ami a Sourceot illeti... nem tom nézted -e, hogy milyen gépigényei vannak... elsősorban 1 normális videókártya önálló memóriával... ezzel szemben van 1 olyan chip a gépben amiről csak a definíció kedvéért beszélhetünk videókártyaként.
És ha a MechWarrior 3ban leesik 15 FPS környékére amikor 2 füstölgő roncs mellett állok akkor szerintem nem igazán kéne eröltetni a dolgot... -
spirit007
senior tag
Nos amellett , hogy szinte sehol sem lehet kapni a wind-et , még az ára is emelkedett kicsit . (hisztéria felár ugye
)
Szerintem érdemes kivárni pár hónapot , mivel következő lépcsőben jön a 6 cellás akksi meg a 2 magos procc stb.
Én pl. ~2 hete újra installáltam a "vén csont" notimat , úgyhogy megint fickósan mocorognak rajta a dolgok . Legalább is elleszek pár hónapot vele
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Alukard
üzenetére
Egyébként nálam is.
Gondoltam veszek egy apró, csendes, ölben tartható gépet netezni, ide-oda hordani, irodai szoftverekhez, mailozni, stb azt kipróbálom mire képes ezeken túl. Gyakorlatilag azóta nagyon ritkán veszem elő a d630-ast, míg előtte a nap 8-16 órájában azzal dolgoztam neteztem, stb.
-
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Így nagyjából 1 napi nyomkodás után azt kell, hogy mondjam, messze felül múlta a várakozásaim... kics, gyors, és amíg nem akarod rajta CS: Sourceozni addíg még a játékokat is viszi...
Szóval, meg vagyok vele elégedve, megérte a pénzét, és meg fogja a 6 cellás akksi is mellé...
[OFF]Hehh... a zajról tudnék mesélni...
Amikor a suliban kikapcsolom az Amilom, akkor (teljesen mind1 milyen hangos a terem) azt mindenki meghallja...Az SSDnek meg van még néhány betegsége amibe most nem mennék bele, de legalább még 1-2 évi v 1 nagyobb áttörésig (amelyik hamarabb lesz), nem igazán éri meg.[/OFF]
-
stefanitsr
senior tag
Nekem szimpi ez az SSD, de amíg nem lesz emberi kapacitása elviselhető ár mellett, addig annyira nem vonz.
Mivel sokat fotózom nekem egy 80gb kapacitás ideális, persze minél több annál jobb. Ha kicsit nagyobb ssd-t szeretnél akkor viszont gáz van, elég csúnyán árazzák sajna.
Jah igen +1 funkció a windhez a dell latitude 630-asomhoz képest: Sokkal sokkal halkabb. A windnél a ventillátort gyakorlatilag csak teljes csendben lehet hallani és akkor is csak abban az esetben mikor teljes fordulaton (hehe) forog. A 630-as ezzel ellentétben átlag használatkor is (főleg a wind után) hallható zajjal üzemel. Nagyon aranyos kis masina ez.
-
Alukard
senior tag
MechCommander 2 stabilan 60-30 FPS között ingadozik

-
Cyrin
addikt
van itt gép gyerekek, ráadásul feketében is, szó sincs hiánycikkről

-
Hedwig
tag
Én már szerdán a kezemben tarthatom az én Empire Blackemet! Úgyhogy már alig várom.

-
Alukard
senior tag
Nah, a retró kedvelőknek... Fallout 2 tökéletesen megy... gondolom a Tactics is... abból most nincs kéznél

-
SXtheOne
csendes tag
Megjött a fekete Wind, itt van nálam
Nem rossz, azt hiszem múlt héten csüt.-péntek magasságában adtam le a rendelést. Ha valakit érdekel, a User's-ben elvileg van még egy fekete. Legalábbis este 5-kor volt, holnap reggel esetleg egy gyors telefon, és valakinél gazdásra találhat.. Ha még nem vitte el valaki
Amúgy nagyon tuti, tetszik a masina! Csak sötétben nem látni, hol kezdődik a tapipad
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Upsz sorry ez a 800 MHz-es akkus üzemre áll, megnézem töltőn is.
SMPlayer 40-50 % Dynamic switching speedswitch xp beállításokkal.
KMplayer valamiért képes meg-megakasztani a 720p-t 1600-on is szóval van ott valami stika. Én SMplayert, vagy mpchc-t fogok használni ezek után.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
reden87
üzenetére
Majdnem fullon járatja a processzort, 80-100%, egyik thread az folyamatos 100%-on jár. Eddig media player classic home cinema volt a legjobb vindóz alá ezen a gépen. Gondolom ez valami okosságot még csinál mellette és az zabálja fel a cpu-t... Esetleg nem kellene alapbeállításokon hagynom.
Ebayen újítottam egy lg gsa e50n-t, izgatottan várom milyen lesz. Igazából nagy szükségem nincs rá, mert másik gépeken van összesen vagy három dvd író itt körülöttem, de az a szitu, hogy a windet be tudom vágni egy kis hátizsákba, íróstól mindenestől, és a helyszínen tudok vele írogatni pl a képeimet (néha fotózom és adok el képeket) ott jól jöhet a minimális méretű, fotófeldolgozásra és képek írására alkalmas technika.
-
reden87
tag
hm.. Nem néz ki rosszul, de a beállíthatóságot nézva KMPlayer jobban a toppon van.. De azért lehet kipróbálom majd
Telepít hozzá saját kodeket, vagy nekünk kell külön? Mert KMPlayer sajátot rak, mindent visz, még zipet is lejáttsza ha film van benne vagy zene vagy kép.. -
Gergő_
őstag
a fusi netbookja egyre pofásabb [link]
-
reden87
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Esetleg megnéznéd KMPlayert is? (nem telepítős csomagot linkeltem)
Mert én azt használom minden gépemen, nem kell hozzá codec, sajátot használ, és mindent visz!Megjött aFujitsu mini laptop specifikációja, hát mit mondjak, elég vicces, főleg a monitor méret és az ár..
-
devir
csendes tag
Ma dél óta a tulajdonosa vagyok egy ilyen "kütyünek"
kérdezzetek bátran ;) 4 órája tesztelem, de nagyon olyan amilyennek elképzeltem 
-
devians
tag
Szvsz sokat jelent. Azonkívül az asus billentyűzete használhatatlan. Ez szubjektív vélemény. Többen is írtak erről a fórumban. Visszaolvasva láthatod te is.
Kvázi ha a dell is kisebb lesz mint a wind, hasonlóan az eee900-hoz, akkor nem sok jót jósolok a bill.-nek. Bár ha kézzelfogható lenne az megint más. Ott kiderül. Erre viszont még várni kell. De olybá tűnik egyelőre. -
L.C.S.
tag
válasz
devians
üzenetére
Nekem ez elegendőnek tűnik. Saturnban néztem egymás mellett működő windet és eee900-at, és nem láttam hátrányát a kisebb kijelzőnek, de aki használta már mindkettőt leírhatná, hogy tényleg olyan fontos-e az az 1 inch (pl. web oldalak nézegetése közben, vagy szövegszerkesztéskor)..
-
L.C.S.
tag
Én azért kiváncsi leszek erre is, nem tudom mi a véleményetek róla:
Előnyei (erősen szubjektíven):
1. ára nem hivatalosan 300$ (ha, ha-ha)
2. kisebb mint a wind (nekem elegendő nagyságú az eee900-is)
3. kinézete (a piros szvsz nagyon jól néz ki)Hátrányai:
1. még legalább 2 hónap míg lesz belőle valami...
2. 8gb ssd (ez szerintem kevés min. 16 gb kellene) -
blinkid
csendes tag
Jó, hát én ezt meguntam. 3 órája lógok neten, volt kb 15 hívásom,de semmi. Valakit tud olyan helyet, ahol van némi remény fehér windre? "Ritka, mint a fehér wind..."
-
RatSon
aktív tag
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
én belehajintottam +1 gigát, de egyrészt sok memoriaigényes alkalmazást futtatok, és cél volt a lapozófájl kikapcsolása is. ha alapbol nem töltenéd meg az 1 giga mem-jét akkor nagy külömbséget nem jelent 1 v 2 giga ram.
-
Alukard
senior tag
30 koponya + gránátok = 15-21 FPS / 800x600 netes játék esetén...
LAN party esetén még nem tudom, de sztem hamarosan az is lesz... ott kicsit jobb eredményeket várok... de majd elválik, hogy mi lesz... nem egy erőgép főleg ilyen szempontból és elsősroban nem is erre találták ki... de sztem még így is szép teljesítmény... -
klaczi
aktív tag
Hogyan lehet ezen resetet csinálni? Ugyanis valami pendrájv-kártyaolvasó akció után lefagyott. Kénytelen voltam az akkut kivenni, hogy lehessen kezdeni valamit. Amúgy újraindítás után minden rendben.
-
JamesS_Hun
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köszi szépen
akkor jól mennek a videók rajta
megnyugodtam
elvileg holnap jön a feketém ablakkal
már nagyon váromvan aki vett bele +ram ot?
kell az bele, vagy megéri várni a bővítéssel? -
stefanitsr
senior tag
Jah tök aranyos még a windben ahogy az usb eszközöket mágnesesen odarántja az usb porthoz...

-
Gergő_
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
kérlek próbáld ki a media player classic home cinemával elvileg kevésbé veszi igénybe
-
stefanitsr
senior tag
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
Nekem xvid nagyon szépen megy,
Memoirs of a gheisa amit anno bithuról vadásztam le és azt írják mellé hogy bluray 720p szintén egészen szépen szalad, VLC-vel nézve olyan 40-42% terheléssel. Media playerrel 60-80% környéke.
-
RexpecT
addikt
válasz
JamesS_Hun
üzenetére
"A szűkös tesztidő miatt csak ötféle videóval vizsgáltuk meg az atomos Wind képességeit. Az első szokásos 720p felbontású, DivX kódolású anyagunk volt. Ennél maximális órajelen legfeljebb 70%-os terhelést tapasztaltunk. Következőnek a Microsoft egyik VC-1 kódolású WMV HD bemutatóanyagát néztük meg 720p és 1080p felbontásban. Az előbbinél 50–60%-os, az utóbbinál 65–80%-os CPU-terhelést és folyamatos képet láttunk. Végül két x264 kódolású mozielőzetes került sorra. A 720p-s anyag zökkenőmentes lejátszásához 80–90%-os processzormunkára volt szükség, az 1080p-s viszont már komolyan akadozott."
-
JamesS_Hun
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára megjön az én gépem is
Videó lejátszásról milyen infók vannak?
Viszi rendesen gond nélkül a DivX-et és a Xvideket is?
Köszi előre is a választ -
reden87
tag
Az Apple is beszáll..
Bár nem a netbook piacba, és felteszem rohadt drága lesz, de kíváncsi vagyok azért mi lesz ebből..
-
Alukard
senior tag
És megvan a kis koxos

Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PH! Darts
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!
!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Továbbadom, mert már elvitték. És el voltak ájulva tőle. Van boldogság!
Mert én azt használom minden gépemen, nem kell hozzá codec, sajátot használ, és mindent visz!