Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Nekem a teszt egyébként teljesen referenciaértékeket (a gyárilag bentlévő atom-éval kb egyezőket) ad alapórajelen, tuningolva meg logikusan relatíve alaposan otthagyja.
5 lapos firefox, totalcommander és még pár program mellett:
Alapon kb: CPU Queen - 3750
CPU PhotoWorxx - 2276
CPU ZLib - 8150
CPU AES - 1830 -
Dodo46
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
gyerekek, itt van ez a kis gép, legyen szó u100, u120, vagy u123, mindegyik egy kicsi gép, 1, max 2 gb rammal, a monitor vezérlője egy kis iciri piciri integrált izé.... nem lesz ez egy erőgép senkinek!, régebben írtam hogy mindenki arra vegye amire veszi, nekem egész nap, filmnézésre, régebbi stratégiai játékra, meg netre, meg zene hallgatásra van, azért mert kicsi , nem nehéz, és pont! senki se várja ettől a kis géptől hogy 1000rel fog tépni, hasítani minden rajta, a lényeg, minél olcsóbban venni egyet, mert az ára úgy is csak lentebb fog menni miután elhoztad, és boldogan használni, kisebb alkalmazásokra!
-
magnusheron
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Abból kiindulva, hogy az Asus asztali éritőkijelzős nettopja 170 a meztelen nős áruházban....
Nevetséges... Amerikában meg 400 dollár egy wind 6 cellás akksival..
Az X-slimmel az a gond, hogy más benne a processzor, új atom, így más a grafikai mag ezért az osx nem fog natívan futni rajta... gma 450-el teljesen használható...
Azok az idők lesznek szépek, mikor dual core atom és nvidia grafikus csip lesz egy X-slimben... Ces 2010?
Az ár viszont érdekes , mert a Dell kihozta az új Mini-t 10' es képernyővel beépített tvtunerrel, ami megintcsak belekever az áralakításba.
Tény, hogy van még potenciál ebben a netbook bizniszben....
Olyan persze sohasem lesz, hogy érintőképernyős, hibrid netbook

-
-
_seth_
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Egy volt, majd egy sem... sikerült megoldani igen csak annyi a probléma, hogy sp3 prof wint lemezt akartam rárakni csak ugye home jár hozzá így nem fogadta el a kódját... töltöttem home verziót, oemet amit gépekhez adnak de annyit ír, hogy "vegye ki a lemezt" és kész :S
-
kiskakas
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
1.05 biossal vettem kedden, garos, 1 honapos gep. Xp reinstall utan dontottem a bios upgrade utan,mivel az utolso az 1.10a , ezert ment fel ez rá.
Memtest most fut, 73%-nal tart, hibat nem talalt. WD gyari diag util lefutott, hibat nem talalt, HD sentinel pro (meg egy rakat diag a hiren's bootcdrol) lefutott, semmilyen hibat nem talalt.Az utolag berakott 1g kingmaxot most kiszedtem, igy tesztelem, aztan meglatjuk, nagyon remenykedem,h nem kell beadni.
A hutes megy, legalabbis a venti forog.
-
Jetyke
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Ez is igaz, túl kontrasztos; feltűnő jelenségeket próbálnak gyártani. Amúgy az U-120-at is ebbe a "háát mit is mondjak..." kategóriába sorolom.
Pedig az MSI egy ilyen jó kezdés után egy gyönyörű sorát kezdhette volna el ennek a vonalnak.Amúgy a topic meghalt nem?
Úgy látszik minden probléma megoldatott. -
Pompi
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Ha rám gondolták, én itt vagyok.
Én az első hozzászólás normális megírását preferálnám és esetleg ennek hangsúlyozását a topik címében. Egyéb url-t írni a topik címébe szerintem nem szerencsés, amúgy sem lesz belőle oda mutató link. Onnantól kezdve meg mind1, hogy külön oldalra, vagy az első hozzászóláshoz irányítjuk az embereket.A milyen netbookot vegyek topiknak azért az az url-je ami, mert azzal a címmel nyitották meg. Átnevezni át lehet topikot, de az url az marad.
Tehát lehet egy első hozzászólásnak nekifogni és ha később bármi hozzákerülni én vagy bármelyik másik nagybetűs át fogja írni kérésre (moderátort keresek topik).
-
Shad0w
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
Ööö, mit kérdeztem? Hát, hogy hogyan lehet megcsinálni azt a meghajtót pont úgy ahogy MSI megcsinálta, Alukard egy már feltelepített windows képével csinálta, és ha jól emléxem az első indításnál a windows effektive installálta magát, nemcsak bemásolt egy lemezképet. Persze saját használatra így is tökéletes, de azért mégis.

Velem egyszer történt meg, hogy találkoztam a tudatos fórumozóval, az is csak véletlenül. Nem azt mondom, hogy nincs szükség az első hsz-re, sőt azt kell jól megszerkeszteni, frissíteni. De arra, hogy az első hsz-el kezdjenek a népek egy topicot olvasni felesleges hsz-t pazarolni, egyrészt az ilyen hsz-ek eltűnnek a rengetegben, másrészt akinek szól úgyse fogja elolvasni... Amúgymeg benne van az alapelvekben, mint erősen ajánlott tipp.
Mit kellett kimoderálni? Jöhet priviben is, ha úgy érzed fontos lenne tudnom.

-
Shad0w
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
Ööö, ezzel azabaj, hogy a tudatos fórumozó egyből az első hsz-t olvassa, megtalálja mi kell neki és szó nélkül elmegy, az esetek 99,99% csak azokkal lehet találkozni akik ezt nem tették meg, de mellettük 10-szer annyian vannak akik igen, ezért külön nem kell rá felhívni a figyelmet, sztm.

Így átfutottam Alukard leírását, és ha jól vettem ki, akkor csak annyit tett, hogy egy feltelepített windows-t lehet visszaállítani, ami nempont ugynaz mint ami eredetileg volt rajta, vagy tévednék?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
hehe23: Ha esetleg nem akarsz ilyen tool-al szenvedni akkor elvileg eza driver kell neked. Amúgy Realtek Card reader 0158 a neve, ha magad akarsz rákeresni.
Zola, köszönöm, mindjárt nézem.
-
Shad0w
senior tag
-
hehe23
tag
válasz
Zola007
üzenetére
"compmgmt.msc, lemezkezelés. Itt be tudod állítani, hogy elsődleges legyen."
hol? hogyan?
mert sztem igen, magát állítja át logikaira, nem tudom seholse beállítani, hogy elsődleges legyen.
most így van: C: - rendszer, D: - elsődleges, meg van ez a logikai.
mindenütt NTFS fájlrendszer, ha ez számít, de sztem nem...
na megyek, makkolok vele még egy kicsit.
-
hehe23
tag
válasz
Zola007
üzenetére
"Amúgy 120-as vinyót és 25 és 90 gigás részekre osztanám a helyedben, az első 15-20 % a leggyorsabb mindegyiknél"
eddig is így volt - majdnem így ugye - mert nem láttam a vista telepítésnél a 4 gigás recovery partíciót, így 3 részre van felosztva most (4, 30, 80), de nagyon idegesít, hogy ott van ez a kis szösszenet az elején. próbáltam partition magic-kel törölni, formázni, beolvasztani, de nem tudtam, úgy néz ki, hogy újra kell raknom az egészet - mert bár működik faszán minden, de akkor is idegesít, én 2 partíciót akarok.
-
FPéter
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Nekem is ez volt a véleményem, 2-3 évig használtam is.
Aztán átnéztem Ethereallal, hogy milyen tartalmú adatcsomagra is kiált farkast tulajdonképpen, és rájöttem, hogy totális bullshit amit ír. Nekem nem az a bajom vele, hogy nem stabil, hanem hogy szimpla átverés, értésedre adja, hogy biztonságban érezheted magadat a ... nagy semmitől. -
FPéter
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Csak állandóan fals riasztásokat ad, a negyede sem igaz annak, amit mutat magáról. Nézz utána a Zone Alarmnak a neten egy kicsit jobban, érdemes!
A kérdésre válaszolva, nekem 2 giga van Vista-val, szerintem gyors mint a villám, de csak SP1-gyel! Nem látok nagy különbséget az XP-hez képest, kivéve hogy Vista alatt nem szabad kikapcsolni a lapozófájlt.
Vírusírtó nincsen, 8 éve volt talán az utolsó vírusom. Fél évente meg szoktam nézni kíváncsiságból a gépet NOD-dal, de semmi. Úgyhogy szerintem ez az aktív szűrés semmi másra nem jó, csak hogy lassítson a munkavégzésben.
Persze nem nyitok meg mindenféle hülye e-mail mellékletet, illetve nem dugom be mindenhova a pendriveomat
Tűzfalnak meg ott a router. -
-
hehe23
tag
válasz
Zola007
üzenetére
"Ma vagy holnap felrakom Fpéter utólagos engedélyével újra a helyes leírást és feltöltök valahova egy, már átszerkesztett winflasht, mivel meglehetősen sokan rontják el.
Esetleg egy moderátort megkérek, hogy a módosított winflash linkelje az ő hozzászólásához."Zola007:
http://financemanila.net/2008/10/how-to-flash-and-overclock-msi-wind-with-109-bios/
itt minden le van írva, és A MÓDOSÍTOTT WINFLASH VAN, 1.09-ES WIND bios-szal.
én is ez alapján csináltam, kezdőknek pluszban még segít is az overclock-kal, nemcsak a bios upgrade van benne.
ha valaki megcsinálja, akkor sztem ezt az oldalt kell 1-az-1-ben lefordítani -
FPéter
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Nyugodtan, azon gondolkodom, hogy felrakom a webre is ezeket az infókat, hogy ne kelljen a hozzászólásokból keresni.
Egyébként azért szokták mondani, hogy "kilépett a flash progi", mert nem a .bat-ot indítják....
Vista alatt meg kicsit másak az ikonok. Szóval szerintem nincs Vista alatt ilyen specifikus gond a Winflash-sel. -
hehe23
tag
válasz
Zola007
üzenetére
csáó. Nos. Van egy kis problémám. Az 1.09-es biosra akarom ugye frissíteni a windet, megcsináltam mindent egészen addig, hogy a winflashben a runflash.batot átszerkesztettem. namost én itt nem találtam olyan sort, hogy: afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS version 1.06, csak idáig van, hogy: afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x. Én a 106 helyett beírtam, hogy 109 és elindítottam, és vmi olyat írt ki, hogy nem sikerült a dolog, és azóta nem működik a billentyűzet. Kérlek titeket, valaki segítsen, hogy hogyan lehet resetelni a biost vagy mit kell ilyenkor csinálni, meg akkor ha ez sikerül, akkor a melyik sort kell átírni a .bat-ban és milyenre. köszi, és please help me!!!

-
zezoka
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
KÖszi a tanácsokat! 220 tudom h nincs (paksi villanygyárban dolgozok :-), csakhát ugye a népnyelv...)
Gondoltam a külön töltésre, csak nemtom hogy vannak kötve a cellák, mert egy rakat érintkezője van. Nemtom találok e valamit neten!
Az érdekes egyébként az, hogyha táp alatt van a kütyü, és bent van az aksi, akkor nem világít az aksiled (h töltene), ha bekapcsolom a gépet, és táp alatt van (ugye máshogy el se indul most), akkor villog narancssárgán, hiába a több órás "töltés", villog, ha pedig nincs benne az aksi, akkor nem világít rádugott tápnál, se ha megy, se ha nem megy.
Elvileg a melóhelyemen is vannak a műszerjavító részleg, ahol tudnak aksit feltámasztani, regenerálni (pl telefonét, ceruzaaksit, stb), csak oda meg hivatalosan nem vihetek be ilyen cuccokat! :-) Ördögi kör, de lehet építek egy töltőáramkört (elvégre műszerész vagyok, és villanyosmérnök), meglesem, hogy hogy vannak kivezetve a cellák, azt teszek egy próbát.
-
Jetyke
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Kösz, így már vágom. Engem is megnyugtat az érzés (máramennyire egy számítógép által generált érzések nyugtatóak lehetnek), hogy így odafigyel a kis Wind. Egyébiránt nekem tetszik a kis klattyanós hang, olyan Windes.

A csöpögést félretéve valóban váltogatom az avatart, keresem az optimális fejet, de sztem ennél maradok.

-
zezoka
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Ja, egyébként a töltő ívet húz akkor is , mikor nem megy a gép, sőt, még gép sincs rádugva! És az a váltóáramra induktív terhelés miatt van. Ezenkívül a tápfeszültség áramkörén egy ilyen impulzus nem juthat keresztül (védő és szűrő áramkörök) a (onnan nézve) kimenetre, mert akkor már első alkalommal elszállna, sőőőőt, minden áramszünetnél dobhatnám ki az aksit!, sőt, minden alkalommal, mikor lemerült aksit gyorsan rádugod a 220ra. :-) Azért ez durva lenne! Egyébként pl telefont is kikapcsolod, mielőtt a töltőjét bedugod? Egyébként a hajszárító kapcsolója szerinted hol van (nem mintha idevágna, mert nincs benne trafó), a bejövő 220at szakítod meg. Pont olyan, mint a szobád falán a villanykapcsoló ami megy a lámpához.
Persze nem így van leírva a nagy könyvben az is tuti, dehogy semmi baja se lehet (elvileg) az utólagos 220ra kötéstől, az is tuti.
Szóval tényleg, nem piszkálódni akarok, sőt, tudom, h én kértem segítséget, csak a kioktatást nem annnyira csípem!
-
zezoka
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Jó azért nem mindig így szoktam! Tudom , hogy hogy szokás! De szerintem nem az a probléma, hanem , hogy tegnap nem kapcsolt ki a gép, és 0ra szívta az aksit! (Pláne, mert mint írtam, gomb nyomásra már nem kapcsolt be , amikor elosztó meg még be se volt kapcsolva. Tehát semmi köze az utánna (hibás logikával elismerem) bekapcsolt töltésnek, egész mai napig meg működött mindne flottul)
Arról tudsz(tudtok) mondani valamit? Ez már nem fog feltöltődni, igaz?
Hol, mennyiért lehet másik 3 cellásat venni? Mindenhol csak 6 cellást látok, de 20-25ezret meg nem fogok adni érte (asszem).
-
mg01
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Most elakadtam... nem tom hogy mit kell beírni... ez van a leírásban: "bootsect.exe /nt52 R:" De most akkor az idézőjellel együtt vagy mivan? Mert sehogy se csinál semmit... a pendrive meghajtójele az E nálam. Bocs, de fél nap ezzel a géppel szarakodtam, fáradt vagyok, nehezen fog az agyam...
-
magnusheron
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Az MSI-s használati útmutató nem írt semmi átírást... Volt egy Botolható pendrive, arról indítottam a flash-t. Normálisan lefutott minden done lett. Erre nem megy se a turbo mód sem az USB Webcam kártyaolvasó.
Az az érdekes , hogy a monitorkimenet, audio kimenet és a lan működik..
HSF re van formázva mindkétpertició az OSX miatt sajna... Megpróbálom Parallelsel hátha onnan tudom újra flashelni:/
-
Jetyke
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Nyilván igazad van az ütögetést illetően, de mivel egy fél évig Windre vágytam, természetesen csak finoman kopogtattam
Amúgy felhívtam a szervízt és ott közölték, hogy elküldik az albacompnak, akik 30 napon belül megkapják az új ventillátort, és utána visszaküldik. Ez lég sok idő
munkagépem. De sajnos muszáj lépnem. Cseregépet sem adnak. Ettől függetlenül kedves volt a csaj akivel beszéltem. Úgyhogy mindenkinek ajánlom ezt a megoldást, akinek hasonló tünetek jelentkeztek. Még akkor is ha pár másodperc után abbamarad. Hosszabb távon tehet olyan kárt a gépben a ventillátor marása, ami lehet hogy már körülményesebb. -
TomcsyG
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Mi 5,5 centi vastad? Az akksi! Nem a teéjes gép!
nem szép, de akinek a hosszú akksiidő fontos, annak az fontosabb mint az h nem annyira szép.Még nincs is tömeggyártásban az ultrakapacitás, de majd biztos a windhez kihozzák pár hónapon belül extra olcsón
Így gondoltad te is?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
MSI Wind U100W-013HU
10" WVGA LCD (1024*600), Intel® ATOM N270 1,6GHz / 533Mhz / 512Kbyte L2, 1x1GB / 667MHz, 80GB SATA 5400, Intel® GMA / 256MB, DSUB (VGA), Webkamera 1,3Mp, WLAN, Bluetooth, 3x USB, Táska, egér, 3 cellás akkulátor (kb. 2,5-3,5 óra üzemidő), Windows XP Home, Fehér
99 840 Ft
MSI Wind U100W-089HU 945GMS+ICH-7M, Intel Atom 1.6GHz, 120GB HDD, 1GB, Wlan, Blethoot, Webcam, Táska, XP Home, Fehér, 3 Cellás akku
99 840 Ft
mi a különbség a merevelemezen kivül?

Szerintem Ipon marad 110 + 4e 1gb ram! 2 év garival.. black

-
TomcsyG
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Kár, hogy nem idéztél még 5000 sort, elolvasgattuk volna, mert nincs jobb dolgunk
Nem azt kérdeztem, hogy minek tovább tölteni először! Hanem azt, hogy GYAKORLATILAG FELESLEGES (nem elvileg), mert miután a töltöáram lecsökken egy bizonyos szint alá, akkor lekapcsol a töltő! Rajta hagyhatod még 2 napig, akkor sem pumpál bele több szuflát!
Ez a "továbbtöltés" dolog régen működött igazán, amikor még "butább" akksitöltők voltak a tömeggyártásban, és azok nem kapcsoltak le soha, hanem addig töltöttek, amíg rajta volt a cucc. Ott tényleg számított. -
JamesHun
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
köszi szépen a gyors választ
holnap megnézem expertbe mennyiért vesztegetnek 1 gigás noti ramot remélem nem túl sokért és írok emilt a bővítésről
Van valami extra dolog amire figyelni kell szétszedéskor (nehezen lepattanó dolgok , vagy ilyesmi?), mert rég szedtem szét notebookot és nem szeretném pont a sajátomat megsérteni
Kis pufikat nézek a rakiból és arra teszem rá a gépet az tuti

-
blackspeed
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Hello!
Írtad, hogy új webcam driver. Én nem tettem fel, az biztos, és nem vagyok teljesen megelégedve a minőséggel. Eléggé járatlan vagyok a témában, honnan tudom letölteni a drivert? Ha nem nagy gond, egy linket betehetnél...
Előre is köszönöm!Ui.: Ahogy néztem a global.msi oldalon csak linux-hoz van driver...
-
JamesHun
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
Szia
Köszi a segítséget
2. próbára felment jól az 1.09-es biosLenne egy újabb jó kérdésem
Régebben ment a beszélgetés itt, hogy ram bővítésnél gubancok vannak
ha veszek 1 giga ram ot és beleteszem a windbe akkor ha jól rémlik szintén csak 1 gigát fog látni és ahhoz hogy 2 gigám legyen 1 db 2 gigás ramot kell betenni a windbe és letiltani a beépített memóriát és ha bios-t frissítek akkor meg ki kell venni a plusz betett ramot és engedélyezni a beépítettet újra -
JamesHun
addikt
-
quby
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Én használom folyamatosan a gépet, denagyon soxor hálózatrol. Ilyenkor kéne kivenni, de nemtudom mások hogy vannak vele, de nekem kifejezetten macerás kivenni az akksit!Nem ugy van hogy csak ugy kioldom azt a kis zárszerkezetet és lehuzom, hanem küzdeni kell vele mint állat.
középen huzva meg sem mozdul, hanem a két szélén kell ovatosan kis mozdulatokkal lehúzni. igazán három kézzel lenne a legeccerübb de így hogy csak kettö van legalább 30 másodperet igénybe vesz a művelet ugy , hpgy már rutinos vagyok. a régi dell gépemböl kétujjal 3 mp alatt megvolt 
A merülösdit én is tapasztalom. alig merül gyorsabban készenlétben mint kikapcsolva

-
paix
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Nekem pont ez a gondom, a ki-be rakosgatás..
Barátnőm kezdetek óta úgy használja a gépét, hogy még akkor is kiveszi az akkut ha töltőről használja, és az akku már fel van töltve.. Nem mondom, hogy feltétlenül indokolt, de mivel anno ezt javasolták neki a boltban, ő inkább így csinálja. Gondoltam én is, hogy hasonlóképpen fogok eljárni, h nem kell az akku, fölöslegesen ne legyen a gépben. De (én nem tudom, hogy ez csak az én gépemre jellemző, vagy általános) a windből elég nehezen jön ki az akku. Épp ezért inkább nem bántom, folyamatosan benthagyom, nehogy még a végén valami fizikai sérülést okozzak.
-
-
jozf
tag
válasz
Zola007
üzenetére
S ha már be boot-ol érzékelsz vmi lassulást is, a korább állapothoz képest vagy csak a boot idö nö meg? Én a office 2003-al jártam ugy, hogy a win updates frissitése után folyamatosan 100% pörgette procit egy folyamat, s ezen csak az office 2003 számüzése segitett (mig nem update-eltem nem volt vele ilyen gond). Ugy hogy elöfordulhat hogy vmi hülye windows-os program frissitése kavar be vmit.
Egyébként ha csak a boot idö, nyulik meg akkor nem tudom minek szenvedsz vele, én szinte sose kapcsolom ki, sleep-böl feljön pár másodperc alatt s onnan folyatod ahol abba hagytad. De még hibernációból is feljön olyan 5-10mp alatt az meg még mindig sokkal jobb mint akármelyik boot idö. S hálisten az esetek 99% simán le is áll meg fel is a sleepböl, az meg hogy esetelg havonta 1x-2 nem, az tul sokat nem zavar. (amugy napi szinten 10-20x biztos lerakom sleepbe s tényleg nagyon ritkán van csak vele gond) Ugy is van be állitva, hogy ha lecsukom akkor automatice sleep, s onnan egy fél óra mulva ha nem nyulok hozzá lehibernálja magát.
-
Imibácsi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most hagyom feltölteni, aztán kikapom belőle...
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy látszik minden probléma megoldatott.

Bocsi...

középen huzva meg sem mozdul, hanem a két szélén kell ovatosan kis mozdulatokkal lehúzni. igazán három kézzel lenne a legeccerübb de így hogy csak kettö van legalább 30 másodperet igénybe vesz a művelet ugy , hpgy már rutinos vagyok. a régi dell gépemböl kétujjal 3 mp alatt megvolt