Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igy van!! Matt rulZ!!!
Valamelyik nap használtam egy dell inspiron minit szabadtéren. 15 percig irtam egy emailt rajta ebböl 12 perc a megfelelö helyszin kiválasztása volt (kerestem hogy hol nem magamat látom a kijelzön). Pedig jó kis kütyü. Asszem a wind-en kivül még egy van ami matt kijelzöje van. (lehet hogy rosszil tudom). Szerncsére nekem Wind-em van
-
quby
őstag
válasz
Alukard
üzenetére
Ugyanez nálam is! Jött a mél hogy kész aztán telefonáltam tegnap hogy futározzák ki, és már most arrol irok. INGYÉÉÉ!!!. mellesleg a szervizessel is sikerült beszélnem aki azt mondta, hogy a procc pusztult el (l2 cache hiba) és ezért kellet alaplapot cseréni. a gar ujraindulásárol nem irtak semmit.
-
quby
őstag
nincs siker!
továbbra sem bootol semmiröl. Megyek nyaralni, keresztül kell menjek Székesfehérváron, ugyhogy lehet bepróbálkozom személyesen.... 
-
quby
őstag
most kaptam választ a szerviznek küldött emailre mely szerint a 2008.07.29-es keltü számlán szereplő u100-am garjaáról
"Tisztelt Uram!
Az MSI rendszere szerint a készülék 2010.10.10.-ig garanciális."
gyáriszám szerint.....

1.05 ös BIOSnál nem lehet valahogy az alaplapi ramot kikapcsolni?? vinyócsere sem segitett

-
quby
őstag
vicces!!! A székesfehérváriakat lehetetlen telefonon elérni, ezért felhivtam a debreceni kirendeltséget. Ott azt mondta a nő hogy MINDEN MSI NOTEBOOKRA beleértve a windet is ha a számlán nincs külön feltüntetve hogy 1 év akkor automatikusan 2 év! a gar....
Alukard:
tudom hülyekérdés de......
melyik a wind sorozatszáma
ami az akksi alatt van (nekem az nem annak tünik) vagy ami a dobozon van (ott 2 is van, az egyik u.a. mint ami az akksi alatti) az inkább sorozatszámnak tünik de miért a dobozon??

-
quby
őstag
válasz
Alukard
üzenetére
Ezt a székesfehérvári szerviz irta? Van pesten is alpbacomp? Hogy müködik ez a cseréljünk vinyót meg ramot dolog?? kérvényezni kell tölük ök meg küldenek egy emailt hogy szétsszedhetem?? olvasgatok a problémám után és vagy vinyó vagy ram problémát irnak mindenhol.....
mégvalami .....ez a resotre partició nincs meg valakinek le-ghostolva? -
quby
őstag
válasz
Alukard
üzenetére
Nem hiszem eeeelll!!
07.30-án volt éves a wind számlája...... most egyik bekapcsolásnál eccerüen nem bootol be. Csak a cursor villog fennt. semmiröl nem bootol se CD se külsö vinyó se pen mindig megáll divide error üzivel vagy még azzal sem. ha csak egy dos-t teszek a vinyóra akkor valami olyasmit mond hogy "Divide owerflow error" If the problem is...... szal ha probléma továbbra is fenn áll akkor vigyem a szervizbe. BIOS legalább van meg boot menü de nem sok semmit érek vele. még az albacompot nem hivtam mert késő van de ha nincs megoldás megörülök...

-
quby
őstag
válasz
TomcsyG
üzenetére
Passzos, de neoprén(asszem igy hivják) anyagbol készült tehát nyúlékony a ngyobb akksi biztos hogy nem lesz gond. Az elsö zseb anzonban nem tul nagy, van benne egy ki pendrive zseb. Mivel nyúlékony anyagrol van szó ezért bele lehet paszirozni a töltöt (már 2x is sikerült
) de nem hinném hogy hosszutávú haszálat esetén nem szakadna szét
ha a 220-as kábel rövid lenne akkor belemenne, mert az adapter a vékony tyukbéllel simán belefér, csak a másik bazi nagy, akárhogy is csomagolom össze. 
-
quby
őstag
Ha valakit Érdekel most vettem a gyári fehér mübor sz@r tok helyett egy ilyet
meg hurcolászásra egy ilyet . Nem volt olcso, mert a tok 18€ a tasi meg 28€ de nagyon jó. a tok belülröl jol kidolgozott puha velurszerü, nem karcolos, zipp-záraknál is igényesen eldogozva. A tasi állitva hurcolos vállra akasztható, az elején mágneszáras zsebbel amibe belefér az adapter is, meg benne is van zseb amibe belefér monnyuk egy mobil notivinyó! -
quby
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Én használom folyamatosan a gépet, denagyon soxor hálózatrol. Ilyenkor kéne kivenni, de nemtudom mások hogy vannak vele, de nekem kifejezetten macerás kivenni az akksit!Nem ugy van hogy csak ugy kioldom azt a kis zárszerkezetet és lehuzom, hanem küzdeni kell vele mint állat.
középen huzva meg sem mozdul, hanem a két szélén kell ovatosan kis mozdulatokkal lehúzni. igazán három kézzel lenne a legeccerübb de így hogy csak kettö van legalább 30 másodperet igénybe vesz a művelet ugy , hpgy már rutinos vagyok. a régi dell gépemböl kétujjal 3 mp alatt megvolt 
A merülösdit én is tapasztalom. alig merül gyorsabban készenlétben mint kikapcsolva

-
quby
őstag
bocsi ha volt már, de most nincs kedvem viszzaolvasni. Van már valami használható táska wind méretben?
-
quby
őstag
én egyszer már jártam igy!
XP alatt hibárnálásbol jött vissza, googleearth volt a képen és nem tudta összerakni a képet. Start->fel->enter->enter és leállt, de a kijelentkezö képernyö is kék fehér fekete függöleges csikokbol állt. ujraindulás óta minden ok! Remélem semmi hardvergond! -
quby
őstag
Már kezdek örülni hogy megvettem! Kedden rendeltem, szerdán már használtam is!
És majdnem az eddigi legjobb áron 
-
quby
őstag
biza! engem is érdekelne ez az ubuntu vs. wifi dolog. eddig csak azért nem raktam még fel az ubuntut mert csak 6m-es patch kábelem van itthon az meg nem ér al akárhová

-
-
quby
őstag
Én továbbra is imádom!!
2 hét óta most ülök elöször az asztalim elött, és most látom csak igazán hogy milyen bazi nagy is az az 1280*1024 
-
quby
őstag
Én nem értem mi baja van itt egyeseknek a mic/webcammal! nap mint nap használom skype-al és tökéletesen müxik! Persze láttam már sokkal szebb képet, de az 1 olyan kamerátol amit wind árának majdem feléért adtak! Ha meg HD-ben akartok filmet forgatni akkor tessék ahoz való kamerát venni kismilió forintért! amire ez a noti ki van találva arra sztem. tökéletesen használható!! minden szempontból!
-
quby
őstag
nekem is van fekete windem!!!
Ami nemtetszik:szerintem tul könnyü!
puhább felületen (szőnyeg, ágy) kinyitott kijelzővel hajlamos a hárabillenésre.nem ez az elsö notim, és volt már amit több évig használtam, 1 idö után mindegyiknél kilazult a kijelzözsanér. ennél már most lazának érzem, ha jobban megmozditom, hátrabillen a kijelzö. remélem olyan a kialakitása hogy késöbb meg lehet huzni!
Az összes többi nagyon tetszik!
A proci nem 1 "atom"erömü de ennek semmiféle hátrányát nem érzem a midndennapi használat közben. Sőt! csendes, halk, hüvös, király!!!!
sokkal szimpibb mint az EEE! -
quby
őstag
valaki dobjon már 1 linket pls hol lehet 210-et kapni!
-
quby
őstag
Jaaa! és az akksiját kell ennek sokat tölteni elsöre??vagy csak simán töltöm és kész??
-
quby
őstag
itt van az ölemben és máris szerelmes vagyok bele!!!
de nem igazán éretem milyen driver gondrol beszéltek. én bekapcsoltam, mozzányulás nélkül telepitette a wint és minden müxik!! beleértve a wifi-t is!!???
Én tegnap rendeletem a mobilex-nél és már most arrol irok. feketében!!

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem küldik futárral ugyhogy csak visszaküldhetem...
) aszonta lejárt, elétoltam a kinyotatott emailt, és már pötyögött is a gépbe...aszonta majd értesít...reméljük a legjbbakat...
továbbra sem bootol semmiröl. Megyek nyaralni, keresztül kell menjek Székesfehérváron, ugyhogy lehet bepróbálkozom személyesen.... 

) de nem hinném hogy hosszutávú haszálat esetén nem szakadna szét