Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
Azért olvassa el mert feketével van írva és nem szürkével! Mert:
Fekete:
"Témába vág fontos, imformatív, vagy esetleg odaillő kérdés"
Szürke:
"nem teljesen témába vágó, esetenként egyáltalán nem odaillő"
Sokszor jól jött amikor egy egy témában olvasgattam és 1000 hsz helyett csak a lényeges 6-700 -t kellet
a 12"-t pedig légyszives mutasd meg egy általad modosított képen (felőlem akár paintel is csinálhatod) hogy, hogy a csudába fér el rajta. De azt se feletsd el hogy magának a kijelzőnek is van széle nem csak a védő/takaró keret olyan széles
-
^Clown
addikt
Remélem nem igaz az a pletyka, hogy nem jön Mo.-ra a 6 cellás. Ésszerűen átgondolva nagy hülyeség lenne, mert itt is van 1000H a 6 cellással.
exy: eddig nem szóltam hozzád, de elég felháborító és dühítő, amit itt művelsz. Légyszíves gondold át mégegyszer, amit itt produkálsz... Gondolok itt az árképzésről folytatott sci-fibe illő gonolatmenetedre, és az off-topic gomb használatára. Újoncként én nagyon meghúztam magam, és még tagként is azt teszem. Ajánlom figyelmedbe! Előre is köszi!
-
Alukard
senior tag
[OFF]"Én elhiszem nektek a beírtakat. Elhiszem a hibákat-hiányosságokat."
Az állításod szerint elhiszed nekünk a beírtakat... ezek szerint eléggé szelektív a felfogó képességed, ha eddíg nem esett le hogy itt mindenki utál téged... és ha vkit innen ki fognak rakni akkor az TE leszel...
És használd már azt a szájb@b@szott "off topic" jelölést...[/OFF]
C.I.M.B.I: A Synaptics felel a tapipados görgető sávokért (jobb - föl/le, lent - jobbra/balra)
-
Atikusz
senior tag
Úristen exy, kérlek hallgattasd már el azt a sok hülye hozzászólásaidat, kérlek!!!!!!!
És lehetőleg OFFold a nem szakmai, építő jellegű (bár az nincs) hozzászólásaidat!
Megköszönöm a többi fórumozó nevében is!
-
exy
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
"De neked nincs Winded, szal ne alkoss már róla ilyen véleményt légy oly kedves! Előtte vegyél egyet és akkor írd le a tapasztalataid!"
Én elhiszem nektek a beírtakat. Elhiszem a hibákat-hiányosságokat. Miért venném meg ilyen korán, amikor még drága és vacak? Jó lesz nekem a javított második kiadás is, ennek az árnak a háromnegyedéért.
-
Gabor970
addikt
valakinek sikerült már kiokoskodnia, mire jó a "system control manager" ? Számomra rejtély.
-
exy
tag
"minél kisebb - annál drágább!"
Persze, egy darabig. Lezajlott ez már zsebrádiónál, fényképezőgépnél, HiFi-toronynál, nemrégen a GSM-telefonoknál is. De minden esetben továbbléptek. Tovább a technikai tudás irányába. Aki a múltat jól ismeri, az a jövőt jól sejtheti. Nincs ebben semmi bonyolult. Ezek a törpegépek most drágák, mert újdonság a picike gép. De mint tudjuk, minden csoda három napig tart. Utána közömbösek lesznek már rá az emberek. és akkor kell az új csoda. Így megy ez. nem kell ahhoz jóstehetség amit én állítok. Amikkel viszont itt találkozom, az a sok indulat, az a sok szitok mind-mind ostoba emberektől van. OK, mindenkinek joga, hogy kitegye közszemlére saját ostobaságát, de talán mégsem erre való lenne egy ilyen fórum.

-
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"Szerintem így is csoda hogy ennyi pénzért ilyen gépet lehet kapni."
Ne komolytalankodjunk. Ennyi pénzért normál notiból már egészen tűrhetőt lehet kapni, ami minden műszaki paraméterében jobb. Persze a súly és a mérte. Szerintem ettől a normális árképzésben csak olcsóbb kellene legyen. Olcsóbb, hiszen kevesebb anyag, kihagyott alkatrészek, stb.
Mindegy, ez az én véleményem. nem kötelező rám hallgatni. Da ha 100-ért én kapok egy duálkóros, márkás normál notit, akkor ezeknek a kis szaroknak nemhogy 100-ba, de még 50-be sem szabadna kerülniük.
-
exy
tag
"Én nem értem mi baja van itt egyeseknek a mic/webcammal! nap mint nap használom skype-al és tökéletesen müxik!"
Két partnerrel próbáltam, mind a kétszer ugyanazt tapasztaltam. Két ponton meg mér én egy egyenest szoktam húzni.
Nekem egy 640X480-as olcsó kamerám van. Tökéletes, éles, világos és kontrasztos képet ad. Én ehhez mérem. Ugyanez a microfonnl. Az érzékenyet le lehet halkítani, lehet szoftveresen szűrni, tisztítani, stb. A vacakkal viszont nem lehet mit csinálni. Többek között én még ezért nem szántam el magam a vásárlásra. Mert tudodm, hogy nem bírnám ki, szétkapnám és kicserélném a microfonját egy 300FTos megfelelőre. Akkor pedig ugrik a gar. Szóval én így vélekedek, de ki mondta, hogy te nem vélekedhetsz másképpen?
-
fpy_
tag
Logotech HS02-V08 bluetooth fülessel nem tudok csatlakozni a géphez. Igaz nem mai darab, lehet, hogy csak telefonokkal használható? Esetleg össze lehetne hozni? Felismerri, kéri a passt, próbál connectálni, majd connection failed-el elszáll.
Webcamera...az objektív nincs középen, minha el lenne csúszva lefelé a neki kivágott lyukhoz képest...a felső részénél pedig kilátszik a kamer házának a széle, fogaskerékhez hasonló alakkal. Nálatok is így néz ki? Ha nem volt érthető, bocsi, akkor teszek fel képet. Nagy jelentősége nincs, ha nem csúszik lejjebb.Amúgy 1,5 hét használat után azt mondom, szuper a gép, egyedül a tapipad gombjait nem tudtam megszokni. Túl vékony és kemény, és sokszor középen nyomom, amire ugye nem történik semmi. No majdcsak megszokom...egyébiránt beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. (jah persze a 6 cellás akksit várom én is).
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem így is csoda hogy ennyi pénzért ilyen gépet lehet kapni. Ennyi pénzért ezt kell várni. Ha többet akar az ember nyilván nem ezt veszi és többet áldoz egy nagyobb tudású gépre. De lehet hogy 250ezer ft ért is talál benne valami olyat ami nem jó...Szerintem a kategóriájában a legjobb vétel.
-
quby
őstag
Én nem értem mi baja van itt egyeseknek a mic/webcammal! nap mint nap használom skype-al és tökéletesen müxik! Persze láttam már sokkal szebb képet, de az 1 olyan kamerátol amit wind árának majdem feléért adtak! Ha meg HD-ben akartok filmet forgatni akkor tessék ahoz való kamerát venni kismilió forintért! amire ez a noti ki van találva arra sztem. tökéletesen használható!! minden szempontból!
-
kelzsoca
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az biztos, mert sem súlyban sem méretben (vastagság) már nem tudnák ezt a szintet tartani!
-
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igaz, de mint tulajok nem lehetünk teljesen objektívek a témában, de ugyanakkor azt a sok süket marhaságot ami exy összhordott (úgy általában), nem igazán kéne 1 moderátornak sem elviselnie... igen-igen, tudom, nyilvános, ingyenes fórum a szólásszabadság orszgábán, de ugyanakkor a nézőpontokat meg lehet vitatni és kultúrálttan lecsatázni a dolgokat és nem csak a hülyeséget szajkózni, mert a BD kivéltelével nem voltak túl konstruktívak a HSZei...
Csak azt nem értem, hogy ha ilyen "magas" elvárásai vannak akkor miért a netbook témákba szemetel?
-
Mr.Grincs
veterán
Jó ötlet lenne, ez a BD dolog de nem ilyen áron. Amennyiért megveszi az ember a nyersanyagot meg magát az írót, az egy kész vagyon. Maga a BD filmek az nem egy elveszett ötlet mert ki ne szeretne jó filmekete nézni szupibubui minőségben, de annak is az ára sok, persze van akinek csak aprópénz, kétszer megnézi és berkaja a polcra. Még nem kell a piacon a BD, kivéve a PS3 lemezeket, amik alapból arra jönnek ki. Azt ugye meg írni egyáltalán nem lehet így rá van fanyarodva a ps3 tulaj mint zsidó húgyos körtére.
Iso dolog jó dolog de nem lehet boltban isot venni, isot lejátszani csak a gép tud. Asztali lejátszó egyenlőre nem, meg akkor az már kalózkodásnak minősül szóval ez egy ördögi kör. -
Alukard
senior tag
Gyenge zsnérok - én még nem tapasztaltam hogy gyengék lennének...
vacak mikrofon - hát én nem is 6m távolságból próbáltam, de nem is használom, a privát beszélgetésemet más ne hallja (BT Headset)
Sötét tónusú, életlen webkamera.- nem vártam 5MP -s infrás webkamerát, és az én igényeimet kielégíti (amúgy lehet állítani... contrast/brightness...), a másik fele, hogy fölösleges lenne ennél nagyobb webcam, mert a sávszélesség is benne van a pakliban, és a másikfélhez alapvetően roszabb kép jut el...
vastag keret, ahelyett hogy 12"-os LCD-je lenne. - kb 3mm -el szélesebb a keret a az Amiloémnál, és mivel feketét választottam egyáltalán nem zavaró
Kicsi tapipad - nagy kezem van mégsem okozott problémát, bár igaz, hogy a PDAimat is simán kézzel használom gond nélkül... szóval megint relatív
Klattyogós winyó - Amióta szereztem bele 1 Toshibát nincs vele bajom (haver ingyen cserélte, szóval nekem nem került pénzbe)
Túlontúl kis teljesítményű akkupack - a 3 cellás igen, bár így is szép. hogy ennyit elvan róla... és megnyugtató tény, hogy az MSI Akkuk általában olcsóbbak mint a többi
stb - értem én hogy satöbbi, de mi az amit fel tudsz hozni még?Ja, és használdmár az a kib@szott "off topic" jelölést a piros "OK" gomb mellett
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én is mgenéztem a képeket, és hasonló megállapításra jöttem rá. De azért egy csini slim dvd rw nagyon pofásan nézni ki mellette

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hogy a vastagság és hely elrendezés problémáját tisztábban lássátok, prohardveres tesztben olvasható, hogy a nyákból kihagyták a vinyó helyét, hogy a gép vékony maradhasson. Ha DVD-RW-t kellene beletenni nagyon is érezhető súly és méretnövekedéssel járna, slot-in ide vagy oda... A készen kapható drive-ok fix meretűek, olcsó masinába meg nem fognak újat, egyedit tervezni belátható időn belül.
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Egy kis kitérő a Blue Ray Discre:
Stabil szervetlen felvételi réteg biztosítja a hosszú élettartamot
A felvételi réteg rendkívül stabil szervetlen anyagból készül, amely érzéketlen a fényre, így biztosítja a lemez hosszú élettartamát. Ez a típusú szervetlen felvételi réteg jelentős előrelépést jelent a jelenlegi írható DVD-k és CD-k esetében használt szerves rétegekhez képest, sokkal stabilabb működtetést és hosszabb lemezélettartamot biztosítva.
Lényeg: egyes szervetlen anyagok sokkal lassabban bomlanak, mint a szervetlen (lásd: csirkecomb vs. nejlonzacskó) így a spec szervetlen réteg sokszor jobban véd
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A BD árán és a korongok árán komoly méretű külső winyókat (így többesszámban) vásárolhatok. És a senkinek sincsen információja a tartósságról. 6-8-éves CD-ket már hibásan tudok csak beolvasni. 4-5 éves DVD-ket szintén. Ki tudja mi lesz a BD-vel. 2-3 év? A francnak se kell! Ezt mutatja a piac is. Nem a várakozásoknak megfeleően fogy.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Az egészet át kéne rendezni, mondjuk a jobb oldalára lehet egyet valahogy de akkor a usb-t, jack aljzatot máshova átrakni, kártyaolvasót át kéne csoportosítani valahova máshova és a vga kimenetet is.
Sok notinál elöl van a kártyaolvasó. De tény, vastagítani kéne és akkor egészenbiztos variálni kéne a belős kialakítást is. -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Van benne dvd író, meg minden ami szem szájnak ingere. Webkamera- NINCS, mikrofon NINCS, sztereó hang NINCS. Ára ebben a konfigban, szerintem nem a te igényeidnek volt árazva, 333k + fa ;)
Igaz, nem gagyi sehol, van benne rendes akkupack, izmos ulv c2d, meg minden amit az ember akar. ;)
Egyébként a leírtak alapján túl gyorsan ítélsz. Ne tedd.
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Apróbb számítást elvégezve tisztán látszik, hogy a 12"-os kijelző nem fér bele, kb 1 centi híján. Így a keretre semmiképp nem lehet panasz... Meg azért érdekes lenne egy olyan kijelző aminek 0 kerete van, és ha hozzáérsz nyitásnál/csukásnál akkor tiszta kosz lesz a kijelző
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen, nekem is ilyesmi vétel jár a fejemben, de még várok.
-
Mr.Grincs
veterán
Persze, talán ez lesz a jövöő ezen nics mit szépítgetni, de egynlőre még nagyon is aktív tagja a pc-s társadalmonak a dvd író, én nagyon szeretem, és rendkívül hasznos. Meg még ott van a BD is ami még nagyon kiaknázatlan terület. Szintén optikai és óráisi tárhellyel tud bírni, igaz annyiért amennyiért egy írót vesz az ember marhanagy vagy sok kicsi vinyót vesz belőle...
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Énm sokkal több negatívumot látok:
Gyenge zsanérok, gyenge műanyag, gyorsan kopó-gagyi festés.
vacak microfon
Sötét tónusú, életlen webkamera.
vastag keret, ahelyett hogy 12"-os LCD-je lenne.
Kicsi tapipad.
Klattyogós winyó.
Túlontúl kis teljesítményű akkupack.
stb.Ez azért nem kevés. Meg kell (bocsánat: meg lehet) várni a többi nagy multinacionális gyártócég termékét is. November közepére mind megjönnek. Lesz választék bőven. Miközben a normál notik alsó szegmense szintén 65-70 körül fog megállni.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Most vettem a cégnek két D430-ast meg egy új D630-ast.
A D430 annyira nem szub kategória, mint a windek, inkább a pr210-eshez hasonlítanám, persze azért egy-két kategóriával igényesebben - de ebben is az a filozófia látszik, hogy nem kell optikai meghajtó a kis gépekbe. Ennél úgy oldották meg hogy egy lapos dokk szerűséget fel tudsz tenni az aljára, kb egy centivel vastagabb lesz - az amúgy olyan mértékben slimre alkotott gép, hogy 2.5" vinyó nem is fért bele, 1.8" van benne - és ebben az alapterületében egyező dokkban van egy rakás kiegészítő port, és a dvd-rw. Ha akarom felteszem, és úgy hordom mint egy kicsit kismérető 12" noteszt, és minden probléma nélkül elsuvaszthatom a teljes értékű gépet a táskájába - ha nem kell akkor otthon hagyom rádugott billentyűzettel, monitorral satöbbivel és használom mint egy dokkot.
-
C.I.M.B.I
csendes tag
és még cinikus is.... megáll az ész. Többen leb@sztak már ezen a fórumon, gondoltam én megkíméllek, de úgy látszik rólad lepereg! Szeretsz olyan emberekkel fórumozni akik 2 fillért nem adnak a véleményedre, és folyton írják hogy fejezd be ezt a stílust? érdekes ember lehetsz.
Várj van egy jósatom: A következő bejegyzésed így fog kinézni:
"érdekes ember lehetsz."
Igen, érdekes ember vagyok, ez egy fórum, itt én leírom a véleményem. Ha nem tetszik nem kell elolvasni.../szánalom határa/
És ami a legjobban zavar az az, hogy téged kell kb moderálnia mindenkinek, és nem lehet normálisan beszélgetni a TÉMÁRÓL... Köszönöm a fórumozó társak nevében ezt neked
ennyi -
Mr.Grincs
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
ÉS? Akkor is igényeljük bele

Oldják meg és megvesszük. Egyébként viccet félretéve ez az egy negatívumot látom benne. Tudom lehet usbset venni.C.I.M.B.I:
Én az alsórészre tenném mindenképp, ott vastagítani sem kéne.Közben megalkudtam magammal, hogy nem adom el az asztali konfigomat, de így is úgyis veszek windot augusztus végén. Számolgattam előre hátra, és jobban járok, ha megtartom. Usb meghajtót sem kell így akkor azonnal vennem hanem lanba kötöm és akkor gányolom át a cuccokat oda vissza itthon.
-
exy
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szerintem lassan már a normál notikból is kimaradnak a DVD-írók. Én például vagy 5 éve már minden korongomat ISO-ban külső USB-s winyókon tartom. Még enéhány év és a pendrájvok 100-500 GB-osok lesznek, 20-50X-es gyorsasággal mint most. Senkinek nem fog többé hiányozni a lemezmeghajtó. (Persze azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem az összes asztali gépemben van.)

-
Mr.Grincs
veterán
Ennek nagyon nagy keletje van most, jövedelmezőbb szerintem mint ha drága gépet csinálnak

-
kelzsoca
félisten
-
exy
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
"azért a 69 egy kicsit irreális egy hónap múlva szvsz"
November közepe nálad egy hónap?
Nézd, ez a fórum meglesz még akkor. Majd visszatérünk rá. Amúgy meg ez csak egy vélemény. Egy a sok közül. Senki sem kérte tőled, hogy nyomtasd ki, keretezd be és tedd fel a szobád falára.

-
Mr.Grincs
veterán
Én még várok egy kicsit vele addigra lehet egy újjabb széria jön ki. Meg talán egy pár ezressel olcsóbb is lesz. Augusztus végére magamévá teszek egy ilyet.
-
JoHnni
senior tag
Épp most nézem, az auchanbe a kövi akcióba 99990-ért adják a Wind-et
-
pollo
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam csatlakozok hozzátok, hogy megosszam tapasztalataimat veletek a winddel kapcsolatban

Rövid előtörténet: Egy olyan gépet szerettem volna, amit hordozhatok nyugodtan, folyamatos parázás nélkül (ellopják? jaj-jaj! karcolódik? jaj!), relatív gyors, és az alapprogramok mellett pár játék (
) is elfér rajta, ha túl unalmas lenne a sok munka, jegyzetelés, stb...)
Első jelöltjeim:
1: apple macbook - ájáj, túl drága, szép, és nem merném cipelni
2: hp 2133: relatív olcsó, de kipróbáltam MMban, és hát az eladó sráccal röhögtünk azon, hogy milyen lassú a vista rajta (gyakorlatilag használhatatlan), viszont kétségkívül gyönyörű az alu borítás.
3: Asus EEE: csak addig gondoltam rá, míg meg nem láttam a képernyőjét. tajvani játékgépnek tűnik, ami valójában csak számológép.. (bocsi az EEEseknek, és most nem az 1000hról beszélünk ám
4: Wind.Nos... bár megszerzése kisebbfajta odüsszeia volt számomra, nagyon nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. A billentyűzettel, mikrofonnal, kamerával nem volt semmilyen probléma (a wifivel se- pedig a régi driver van rajta!), viszont a töltésjelző ikonja a winben néha eltűnik az xp frissítés után (na ehhez meg külön gratulálok
.Karc szempontból nincs mit mondanom, mivel fekete a noti, és bár wc-n ülve (tudom...droid) bevertem a csempébe, mégsincs semmi baja, és a tok sem karcolja (mondjuk nejlonba azért beburkolom a windet előtte...)
ÉS, ami a legfontosabb... Megy rajta a civilization 4
)))
készítettem képet is róla, meg egy macbookról, majd mindjárt rájövök, hogy lehet beszúrni...
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Ugyanez volt a probléma a hugom asztali gépével, az övé totál vírusos volt. Nem engedett egy laopt sem megynitni, a google bejött de keresni nem lehetett firefoxxal ie vel sem.. Addig fajult a dolog hogy be sem bootolt az xp hanem resetelt mindig. Úgyhogy egy format segített. És minden tökéletes.
-
elkurtuk
csendes tag
6 cellás fekete Windet amerikából akár most azonnal tudnék 110-120 között (szállítással, tokkal vonóval) csak épp nekem fehér kellene... tehát lehet már kapni külföldországban. Na meg az angol bill...
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Köszönöm Trava, a probléma megoldódott az általad tanácsolt progikkal, legalábbis tünetmentes
Google dolgozik, minden ok!!! -
rakal2
csendes tag
Hali!
Ezeket a particiókat,sw-t felejtsd el pls.
Az egészet le kell radírozni,újraparticionálni,szűz Windows fel+driverek(MSI Weblapról)
Egyszerűen nem volt idejük a tesztfázis után a rendes swt felrakni,olyan gyorsan kellett a csomagolórészlegbe átküldeni a cuccot.De ezen kár ennyit nyámmogni,olyan nagy az igény,hogy ilyen kisebb hiányosságok sajnos előfordulnak,megoldható a probléma. -
Trava
tag
Ha végigolvastad volna az oldalon a leírást, akkor nem kellett volna feleslegesen képernyőmentést csinálnod!
Egyébként a képeden is pont ott a mondat.
"Mielőtt bármit tennénk, kapcsoljuk ki a vírusirtónkat, mivel vélhetően vírusnak fogja érzékelni a két fent említett programot. " -
reden87
tag
Na végre én is megtapiztam Windet Szegedi MMban pár napja (2 napra rá már nem volt kint
) Pozitívumnak vélem, hogy a tető nem az a nagyon csillogós fehér, hanem elegánsan fényes csak, bár még mindig mattnak jobban örülnék 
Egy kérdés: Nem volt belépve, csak a bejelentkező ablak volt vendég nélkül, jelszóval. Annyira lassú volt, hogy ha elkezdtem jelszót gépelni volt hogy fél percig nem csinál,t semmit még gépelni se lehetett csak utána tért magához. Viszont néha meg simán ment. Elpiszkálhatta valaki vagy mifene? :S Mert ha jól tudom mindenki áradozik hogy milyen gyors, szal nem hiszem hogy ez a megszokott..
Amúgy valószínű rossz hír: Régen volt szó róla ugye h hozzánk nem jön 6 cellás. Viszont mindenki várja.. A minap írtam levelet Edigitalnak és Mobilxnek, egy válasz jött:
"Az Ön által keresett MSI Wind típusú notebook várhatóan nem érkezik 6 cellás akkumulátorral." És ajánlottak helyette 1000h-tMegjegyzem sokak panaszkodtak hogy edigital milyen rossz. Ez szerintem téves, régen tényleg rossz volt, de azóta volt egy váltás és azóta jó. Legalább is Szegeden nekem nagyon segítőkészek voltak többször is, és még garanciás ügyintézés se volt rossz, ismerősöm vitt vissza MP3 lejátszót és bevették, bár kicsit lassú volt szerviz, de nem volt semmi gond.. Bár ízlések és pofonok..

-
Trava
tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
megtaláltam: [A MEGOLDÁS.]
-
C.I.M.B.I
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A probléma az, hogy vannak bizonyos weboldalak, amiket most képtelen vagyok megnézni a winddel, de asztalin simán, ergo nem a weblappal van a problem. Tegnap előtt még ezek a weblapok simán mentek, ma már semmi... Avast kikapcs nem segít, winfal kikapcsolva, opera/ firefox! kb ennyi amit most veszettül nem értek.
Csak a homokóra... a googleben pl képtelen vagyok keresni... semmit nem raegál -
kelzsoca
félisten
A Toshiba kicsit másképp gondolja a hordozható mini gép fogalmát:
- 5.6″ TFT érintőképernyő
- Microsoft Vista operációs rendszer
- 64GB SSD tároló ( Solid State Drive )
- GPS vevő
- Intel Atom processzor
"Az új ötletből és megközelítésből adódóan azonban biztos, hogy a Toshiba netbookja nem közvetlenül lesz majd az Eee PC és az MSI Wind ellenfele."
-
C.I.M.B.I
csendes tag
abban tudnátok segíteni h vajon miért van az, hogy egyes honlapokkal (pl.: Google, torrentz) egyszerűen nem tudok folgozni a winden mert a google nem keres egyszerűen... Opera 9.5 a böngészőm, avast a viruskillerem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De vannak ilyen nyomáspontérzékelős részei amik érdekesek, de nem túl fontosak szerintem. De akkor nem kapcsolom ki 
Úristen exy, kérlek hallgattasd már el azt a sok hülye hozzászólásaidat, kérlek!!!!!!!