Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JrCsG
tag
Érdekes: [link]
-
JrCsG
tag
-
JrCsG
tag
Imibácsi!
Össze tudnál hozni egy olyan fotót, amin a szubnotid egy Wind és egy 15-ös noti figyel, csak a méretek végett. A jelenlegi lapimhoz (15-ös Sony) méregettem a 12-es msi-t és nem sokkal kisebb a Wind viszont durván

-
JrCsG
tag
A tulajdonosoktól kérdezném, hogy az SDHC SD memóriakártyákkal hogyan boldogul a masina, nagyon jó lenne ha menne vele a 4Gb ill. 8Gb-os kártyám

-
JrCsG
tag
Én azzal kapcsolatban érdeklődnék még, ha már így benne vagyunk és egyre több embernek van ilyen, hogy a wifi milyen "erős" benne?
-
JrCsG
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Vistát nem is akarok rá tolni, ez az én hülyeségem, ha már tudja, akkor legyen is benne 2Gb

Aztán lehet, ha meglesz és elkezdem használni, azt mondom nem is kell (bár a kisördög még akkor is ott lesz szerintem) -
JrCsG
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A maximalizmusomnak nem elég, meg a mostani memória árak is csábítanak

-
JrCsG
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Nincs mit, most nagyon rá vagyok kattanva és rengeteget olvasok róla
Itt egy egész jó kis alkalmazások használata közben videók:
http://www.crunchgear.com/2008/06/26/first-look-msi-wind-update/Attól félek csak, ha beleugróm, pár hónapon belül kijön valami újabb, hasonló áron
Nagyon rosszul esne. Egyébként egyedül a firewire, de az nem is annyira fontos, meg az alapból nagy aksi hiányzik belőle, nekem legalábbis.
Ja meg az zavar kicsit nagyon, ha bővíteni akarom, akkor ugrik a gari (pedig a +1 Gb ram rögtön játszana, meg esetleg egy SSD, bár annak még nem is néztem utána, hogy bele menne-e
) -
JrCsG
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Én is nézegetem a kicsikét, úgyhogy jó ideje olvasgatóm többek között ezt a fórumot is róla.
Az asztali gépeddel azért kötözködnék egy kicsit, kérdés a videókártya, mivel az nagyon sokat le tud venni a proci válláról, máris nem látsz akkora terhelést. Pl. az újabb 8800gt-k hardveresen gyorsítják a hddvd-k lejátszását és valóban a proci csak olyan 20-30%-os terhelést kap... Meghát a Core2Duo sincs egy ligában az Atommal...
Szegény kis Wind-től ez is szép teljesítmény szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínű, fogok is még tanácsot kérni Tőle....

Nagyon rosszul esne. Egyébként egyedül a firewire, de az nem is annyira fontos, meg az alapból nagy aksi hiányzik belőle, nekem legalábbis.