Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66901) etele1.0 válasza ledgeri (#66900) üzenetére


etele1.0
tag

nekem nem gond, be van tárazva
ezt megkérdezhetted volna korábban is
és most megyek megnézem
nyertél
jár a csoki

[ Szerkesztve ]

fullHDultra

(#66902) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Korábban már említettem és kérdeztem, hogy pár verzió óta néha belefutok olyan weboldalakba, ahol a Firefox halványan mutatja a betűket. Volt is erre hibajavítás, de most megint ilyen. Ezt mi okozhatja? Alap betűtípust használok, nincs erre vonatkozóan semmi átállítva, sem kieg.
tesztoldal https://ihklinika.hu/aktualis/
a korábbi írásomban lévő oldalt (https://www.fosshub.com) viszont most jól jeleníti meg.
Firefox (legújabb, hibakeresési módban is ilyen minden kieg. nélkül és egy másik ESR verzióval is)

Opera, vagy más böngészőkkel ilyen.

(#66903) ledgeri válasza etele1.0 (#66901) üzenetére


ledgeri
nagyúr

...................................................................................................................Hinyje!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66904) Jack Oneill válasza Krystal_s (#66902) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Nálam ugyanaz mindegyik bongeszoben a betu.

(#66905) svgyula válasza Krystal_s (#66902) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Nem lehet valamelyik reklám blokkoló hagy nyomot a szövegen? Én is találkoztam már olyannal, hogy blokkoltattam egy feugró ablakot és a helyén halványabb lett a szöveg.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#66906) farkas-j


farkas-j
őstag

A Firefox 107.0.1-et használom a Win 10-es lptopomon. Nagyon sok oldalnál nem tölti be a képeket (pl. Telex), de van olyan oldal, amit csak többszörös próbálkozás után hajlandó egyáltalán megnyitni. Ez minden kiegészítő letiltása mellett is jelentkezik. A MS Edge-nél nincs gond. Valami tipp erre?

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66907) svgyula válasza farkas-j (#66906) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Nálam is elkezdett mindenféle hülyeséget csinálni többek között amit írtál meg sok oldalt egyáltalán nem töltött be! Nekem van FF fióom így azt csináltam, hogy minden a programon kívüli könyvtárat ami mozzila/firedox névre hallgatott töröltem! Majd újraindítottam a gépet és a firedox a szinkronizálás után megint jól működik. Szinte biztosan ez a rengeteg és nagyon sűrűen érkező frissítés okozza az anomáliák nagy részét!

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#66908) Krystal_s válasza svgyula (#66905) üzenetére


Krystal_s
addikt

Szia, írtam, hogy : "Firefox (legújabb, hibakeresési módban is ilyen minden kieg. nélkül és egy másik ESR verzióval is)"
Így indítva nincsenek kiegészítők, blokkó sincs.
Furcsa, hogy hivatalosan is volt ilyen hiba és másoknál is előjött, de pl itt mégsem tapasztalta senki.

(#66909) Rowon válasza Krystal_s (#66902) üzenetére


Rowon
veterán

Nálam fekete az, aminek feketének kell lennie. 102.5.0esr (64 bit)

Szerk.: használok blokkolókat, uBlock Origin és Privacy Badger + about:config-ban be van állítva, hogy új oldal megnyitásánál a felugró süti ablakokat egyből letiltja a Fox. A rendszer Debian 12 (testing) de szerintem az vajmi keveset számít.

[ Szerkesztve ]

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

(#66910) Rimuru válasza Krystal_s (#66908) üzenetére


Rimuru
veterán

Akkor szokott ilyen lenni ha nem stimmel a font es a font beallitas az oldalon (pl nem tudta betolteni a fontot es a fallback fonttal olvashatatlan lesz).

Nalam tiltva vannak a 3rd party fontok igy gyakrabban futok bele ilyesmibe mint az atlag.

Vigyázat, csalok!

(#66911) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Elindítottam egy új portable Firefoxot, amin minden alapbeállításon van és az adott oldal betűi ugyanolyan halványak. Nem kedvelem az ilyen x-akta hibákat..... Az még tovább bonyolítja, hogy az az oldal, ahol korábban volt ilyen gondom (https://www.fosshub.com), az meg már normálisan jelenik meg. :))
Annyit tudtam csak meg, hogy nem az én böngészőmmel, profillal, vagy valami kiegészítővel van gondja. A rendszer pedig változatlan, nem frissítettem és nem telepítettem semmit mostanában.
ui: Köszönöm azoknak, akik írtak a témában és ránéztek.

[ Szerkesztve ]

(#66912) Abrion


Abrion
senior tag

ma vagy 2 nap mulva, a 10 éves gépem, kis fejlesztésen megy át, és lesz egy windows 10 telepités egy m2 ssdre, hogy is mondjam, az összes jelszót elözményt és kölnyvjelzöt szeretnél átimportálni a jelenlegiböl az újba :), gondolom a leg1xübb ha mentem a profilet vagy más is kell?

(#66913) Beren válasza Krystal_s (#66911) üzenetére


Beren
tag

Üdv!
Nálam alap beállításokkal, FF 107 Portable (a bal felső részen az infós motyó nem szériatartozék... :D ):

Ahogy nézem, a szövegek a Raleway nevű betűtípust használják. Ha ez valamiért nem töltődik be a honlap oldaláról, akkor a FF megpróbálja a saját gépedről betölteni. Jó eséllyel itt lehet valami gond - nálam a Raleway fent van lokálban, szóval lehet, hogy a FF itt be tudja tölteni offline, nálad meg ha nem tudja a szerverről behúzni és nincs telepítve sem, akkor valami random hasonlóval próbálja megjeleníteni a szövegeket.

(Az első képen valami inkontinencia problémákat emlegetett az oldal, gondoltam, inkább csinálok egy olyat, amin más van, de nem hiszem, hogy jobbat sikerült választani... :DDD)

[ Szerkesztve ]

(#66914) BullZeye válasza Abrion (#66912) üzenetére


BullZeye
veterán

A legegyszerűbb ha synceled felhőbe őket, a profil átmásolás ha nem értesz hozzá sok hibára futhat (nem véges hibára, csak bosszankodós), 3 éve picit bonyolították ezt a módszert :)

(#66915) ledgeri válasza BullZeye (#66914) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Nem ez a legegyszerűbb!
#66912 Abrion A tied a legegyszerűbb! Max annyira kell figyelni, hogy az aktuális verziódnál biztosan fiatalabb legyen amit felteszel az új gépre, vagy mielőtt a profilt belerakod frissítsd. A teljes mappádat mentsd, de majd csak a tartalmát állítsd vissza (a mappaneves kód rész máshol is számít, az új telepítésednél, vagy opció még, hogy telepítés után indítás előtt illeszted be a profilodat.
De így is úgy is a profilmentés ajánlott, még ha sync-elsz is, mert az fixen az ami működik, működött. A jelszavazósdira meg én mennék egy biztonsági kört és ha lehet kiexportálnám, mert ha az vész, minden vész, míg ha pl előzmények akkor csak bosszankodás van.

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66916) xrvman válasza ledgeri (#66903) üzenetére


xrvman
őstag

Melóhelyen 2x már előfordult, hogy hozzám fordulnak, -TE nincs hang miért? Mindent átnéz miiinndent (kábelileg, szoftverileg, stb.). Én odafordulok rápillantok a hangszóró power gombjára, odamutatok bökd be AZT. Csinált magának egy laza facepalmot. Elment az életéből 10 perc. :D

(#66917) farkas-j


farkas-j
őstag

Mánál rendben megnyílik pl. ez az oldal Firefoxban? Nálam csak üres oldalt ad, de sajnos más oldalnál is előfordul. Hogy mi az oka :F

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66918) farkas-j válasza farkas-j (#66917) üzenetére


farkas-j
őstag

A mondat helyesen: Másnál rendben megnyílik pl. ez az oldal Firefoxban? :B

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66919) csako válasza farkas-j (#66918) üzenetére


csako
veterán

Nekem csak fehér (Firefox 108 dev-béta).

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#66920) Intruder2k5 válasza farkas-j (#66917) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szintén csak üres fehér lap, ahogy Portable Chrome 106.0.5249.103 64 bit alatt is.

Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

(#66921) ledgeri válasza xrvman (#66916) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Legyen ilyen színtű a legnagyobb bajunnk! :R

#66917 farkas-j Én ha rákattolok, akkor a skip redirect addon aktiválódik és átküld a greendex-re.

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66922) farkas-j


farkas-j
őstag

Eddig az Edge-ben megnyílt. Most feldobta a Windows a frissítés utáni újraindítást és újra is indítottam a gépe. Azóta az Edge-ben sem jön be az oldal. :Y

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66923) Krystal_s válasza Beren (#66913) üzenetére


Krystal_s
addikt

"nálam a Raleway fent van lokálban, szóval lehet, hogy a FF itt be tudja tölteni offline, nálad meg ha nem tudja a szerverről behúzni és nincs telepítve sem"

De miért kéne bármilyen fontot külön telepíteni egy weboldal megjelenítéséhez? :) Nálad miért van ez a font telepítve? A böngésző beállításban a betűkészletnél alapértelmezettre van állítva...
Azt amúgy észrevettem amikor rámegyek az adott oldalra, akkor egy pillanatra mutatja rendesen feketén a betűket, aztán átvált ilyen homályosra. Hát érdekes dolgok ezek. Sajnos egyre több furcsaság jön elő a sok felesleges frissítésnek köszönhetően.

2 hónapja PH-ról léptet ki elég gyakran. Pontosan nem tudom mikor, mert napokig nem szoktam bezárni a böngészőt. Ma pl 1 napon belül dobott ki. Nálam csak Firefoxon csinálja és csak 2 hónapja. Előtte hónapokig nem léptetett ki. Semmit nem állítottam át, nem telepítettem. Sütik engedélyezve vannak, nem tiltja és nem törli külön semmi. Ublock tiltva PH-n. Több oldalon vagyok belépve és csak a PH dobál ki. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben tele van ilyen panasszal a PH bugok problémák topik, Lezso6 szerint user error. 🙂

[ Szerkesztve ]

(#66924) #82860288 válasza farkas-j (#66922) üzenetére


#82860288
törölt tag

Sztem nincs olyan, hogy dex.hu, index.hu már működne gondolom.

(#66925) svgyula válasza #82860288 (#66924) üzenetére


svgyula
addikt

+1!Nyilván olyan anomália ami nálam is előjött több frissítés után is
a könyvjelzőkben tárolt linket hibásan hívta meg a FF. Onnan vettem észre ha beírtam a keresőbe felüle az oldalt akkor simán indult. A könyvjelzőből meg "az oldal nem található" vagy "időtúllépés miatti hiba jött elő......
Újra mentettem a könyvjelzőt és lőn codda :D

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#66926) Rimuru válasza #82860288 (#66924) üzenetére


Rimuru
veterán

De van, trackingre (is) hasznaljak (a fenti link is ilyen).

Vigyázat, csalok!

(#66927) Beren válasza Krystal_s (#66923) üzenetére


Beren
tag

Elvileg nem kell telepíteni semmit. Nálam azért van fenn, mert néha grafikusként is dolgozom, így van a gépemen pár ezer betűtípus... :)
Ennek valahogy úgy kellene működnie, hogy meg van adva egy sor betűtípus, amivel megjelenhetnek a szövegek, adott esetben ez a sor: Raleway, "Trebuchet MS", Helvetica, sans-serif. A Raleway ugye nem alap telepített betű a Windows-okban, így első körben azt le kell töltenie a böngészőnek vagy a honlap szerveréről, vagy valami külső szolgáltatótól (pl. Google Fonts). Ha ez sikerül, akkor minden oké. Ha nem, akkor megpróbálja a következő betűkészletet, a Trebuchet MS-t, ha valamiért ez sincs meg, akkor a Helvetica-t, a végén pedig a böngészőben beállított alapértelmezett talpatlan (sans-serif) betűtípust.
Hogy nálad hol csúszik el ez a folyamat, azt nem tudom, de régebben nálam is előfordult ilyen. Én a Stylus nevű addonnal oldottam meg ideiglenesen, abban felül lehet írni azt a CSS beállítást, ami a problémát okozza.

(#66928) ledgeri válasza Beren (#66927) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Szóval ez alapján a gépen telepített 1 betűtípussal is el lehetne lenni, ha minden más letöltése blokkolva van mindenhol máshol? (Vagy 2: egy a gépen, egy a böngészőben?)

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66929) csako válasza ledgeri (#66928) üzenetére


csako
veterán

A Firefoxnak meg lehet adni, hogy ne is használja a weboldalak által beállítottakat (Beállítások -> Betűkészletek - Speciális -> pipa kivétele).

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#66930) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, használni itt vki a [Librewolfot?]

Hosszabb távú tapasztalat esetleg vélemény róla? Csupán kíváncsiságból, párszor már hallottam, olvastam róla. Köszi.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#66931) Rowon válasza junior11 (#66930) üzenetére


Rowon
veterán

Rövid ideig használtam. Állítólag kivették belőle a Fox nyomkövetését és megnövelték a védelmet (?). Kérdőjeles számomra, hogy a Foxon dolgozik egy komoly fejlesztőgárda, amihez képest a Librewolf egy garázsszoftver. Másik probléma, hogy nincs hozzá normális frissítés megoldva (szerk.: Windowson, mert Linuxon természetesen mindent frissíteni tudsz terminálban egyszerre), kézileg kell letölteni és telepíteni a frissítéseket, míg a Fox automatán frissít.

Nem túl kényelmes böngésző, nekem nem jött be.

[ Szerkesztve ]

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

(#66932) junior11 válasza Rowon (#66931) üzenetére


junior11
veterán

Köszi!

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#66933) ledgeri válasza junior11 (#66932) üzenetére


ledgeri
nagyúr

De: Ingyen van, gépen elfér, saját próbájából meg csak tanulni lehet!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66934) eax1650


eax1650
aktív tag

Sziasztok!
Egy idelye nem jelennek meg a hozzászólások/kommentek a YouTube alatt. Az Edge-ben ugyan ez jól megy! Mindegyikben használok blokkolót. Az FF 108 van fent.
Mit kellene állítanom?

Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.

(#66935) Beren válasza ledgeri (#66928) üzenetére


Beren
tag

Elvileg akár egyetlen betűtípussal is megoldható minden, ha az telepítve van a gépen és be van állítva a böngészőben alapértelmezettnek - ha a honlapok készítői egyedi betűket akarnak, akkor azt meg tudják oldani egy ilyen gépen is. A böngészőnek nincs saját betűtípusa, azt tudja használni, ami az oprendszerben telepítve van, vagy amit a honlapok leküldenek neki.

(#66936) junior11 válasza ledgeri (#66933) üzenetére


junior11
veterán

Van 5 böngésző, de majd egyszer lehet, kipróbálom :D

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#66937) farkas-j


farkas-j
őstag

Kezd rohadtul telelenni a hócipőm a Firefoxal! Most éppen azt is játsza, hogy hol megnyitja a telex.hu -t, hol nem. Ha meg is nyitja, akkor a cikkeket külön fülön nem jeleníti meg, be sem tölti az oldalakat. Kezdek nagyon berágni pedig eddig hűséges használója voltam, de kezdek belefáradni. :W

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66938) movax válasza farkas-j (#66937) üzenetére


movax
őstag

Egy szűz telepítés sztem megoldja.

(#66939) #82860288 válasza farkas-j (#66937) üzenetére


#82860288
törölt tag

Sütitörlés?

(#66940) ledgeri válasza Beren (#66935) üzenetére


ledgeri
nagyúr

:C :R

#66936 junior11 Én is kb így vagyok :)

#66934 eax1650 & #66937 farkas-j Ezekre én negatívat mondok Nálam minden rendben és ahogy kell. Az meg hogy nálam hard mode-on megy a ublock origin csak abba az irányba tolja el a problémát, hogy vagy weboldal betöltendő cucca, vagy valamilyen weboldalas betöltendőre adott -beállításból eredő- válasz a probléma nálatok, és nem a core megjeleníthetőség, funcionalitás.

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66941) farkas-j válasza #82860288 (#66939) üzenetére


farkas-j
őstag

Meg volt, és az összes kiegészítő letiltása is. :(((

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#66942) Rowon válasza farkas-j (#66937) üzenetére


Rowon
veterán

Már bocs, de ez nem a Fox hibája, hanem ez user error, valami Nálad van máshogy beállítva.

Nálam simán megnyílik mindegyik híroldal a 102.5.0esr (64 bit)-en.

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

(#66943) svgyula válasza Rowon (#66942) üzenetére


svgyula
addikt

Nem baj, hogy akinek be van állítva a frissítés az a 102.5.0 óta kapott ~20db frisítést? Ezeknél egyiknél sincs garantálva az előző beállítás sértetlensége! Nálam is állandóan voltak anomáliák annak ellenére, hogy nem szoktam módosítani a FF-et csak használom. Ezért csináltam azt többször is amit korábban már írtam szinkronizáltam a firefox fiókomat, majd minden a pc-n lévő könyvtárat töröltem! Egyedül a program alapkönyvtárát hagytam meg. Indítás után a szinkronizálással visszajött minden és eltünt az éppen "aktuális" anomália. Nagyjából a firefox részéről kellene ezeket a "mindennapos" javításokat/frissítéseket ritkítani havi vagy kéthavi szintre ha mindenképpen muszáj változtatni! Ez így sok és ebből adódóan a rengeteg különböző konfiguráción, sok problémát okoz. Az op eltérése az ott elhelyezett file-ok is a problémák szerves forrása.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#66944) Rowon válasza svgyula (#66943) üzenetére


Rowon
veterán

"Nem baj, hogy akinek be van állítva a frissítés az a 102.5.0 óta kapott ~20db frisítést?"

Őszintén, miután leírtam a hozzászólásomat, ez is megfordult a fejemben, hogy nála egy frissebb verzió okozza a gondot. Viszont, akkor a többieknél ez az anomália miért nincs jelen?

Debian 12-n ez a verzió van fent alapból, nekem teljesen jó a kezelőfelülete. Amíg érkezik hozzá biztonsági frissítés, addig bőven elvagyok vele. A szinkronizáció nálam is be van kapcsolva, két gép + egy laptop van otthon, ha bármelyikre átlépek, akkor csak használni kell, nem kell új könyvjelzőket beállítgatni.

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

(#66945) zoli03


zoli03
őstag

Egy laptopon és asztali PC-n használom a Firefoxot, a legújabb verziót. Szinkronizálás be van kapcsolva, laptopot használom többet, mikor viszont az asztalit indítom el, nem jól szinkronizálja le a könyvjelzőket. A régebbieket állítja vissza a laptopra, ha az asztalin rámegyek a szinkronizálásra, akkor meg összekevert mindent. Régebben mintha nem lett volna gond ezzel, de mostanra ennyire használhatatlan lett ez a funkció?

(#66946) Cs1csó válasza zoli03 (#66945) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nem találkoztam ilyennel. Van valami gond nálad. Nyisd meg a "jót" majd mielőtt bezárod kattints a szinkronizálásra ezután ellenőrizd, hogy minden okés. Majd nyisd meg a "rossz" böngészőt és ott is kattints a szinkronizálásra.

(#66947) zoli03 válasza Cs1csó (#66946) üzenetére


zoli03
őstag

Ezt csináltam, leszinkronizáltam a jót, a rossz addig nem volt nyitva, utána a rosszat, de nem azt szinkronizálta le, amit kellett volna.

(#66948) ledgeri válasza zoli03 (#66947) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Mindenek előtt backup mindkét helyen.
Ha belefér, a másodlagos gépre átmásolnám az elődleges gép profilját, megnézni az hogy megy.
Ha van opció másik profilra, újratelepítésre a másodrendű gépen, akkor azt megpróbálnám.
Ha van opció egy új emailcímes új regre, akkor én azt az elsőrendű gépen kezdve megpróbálnám (Ezúton is kérdem, hogy melyiken léptél be először?)
Ha egyik sem sikeres a fentiek szerint akkor fordítva még egy kör.
Ha fordítva sem megy akkor meg ticket a mozzilának, bár talán egy fórumpost hasznosabb, részletes leírással, miket is próbáltál, és mi nem működött, miként.

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#66949) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Sziasztok! Még itt kértem segítséget, hogy balra tegyem a menü gombot, de ma vettem észre, a vissza gomb beleér, nem is tudom használni. Ez mi a fenétől van? Gondolom valami frissítés. Ezt, hogy lehetne elválasztani egymástól, ha már nem lehet, akkor miként tudom jobbra visszatenni?

[ Szerkesztve ]

(#66950) pinnacle válasza pinnacle (#66949) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Nincs valami ötletetek? Ilyen volt korábban.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.