Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz Beren #66913 üzenetére

"nálam a Raleway fent van lokálban, szóval lehet, hogy a FF itt be tudja tölteni offline, nálad meg ha nem tudja a szerverről behúzni és nincs telepítve sem"

De miért kéne bármilyen fontot külön telepíteni egy weboldal megjelenítéséhez? :) Nálad miért van ez a font telepítve? A böngésző beállításban a betűkészletnél alapértelmezettre van állítva...
    Azt amúgy észrevettem amikor rámegyek az adott oldalra, akkor egy pillanatra mutatja rendesen feketén a betűket, aztán átvált ilyen homályosra. Hát érdekes dolgok ezek. Sajnos egyre több furcsaság jön elő a sok felesleges frissítésnek köszönhetően.

2 hónapja PH-ról léptet ki elég gyakran. Pontosan nem tudom mikor, mert napokig nem szoktam bezárni a böngészőt. Ma pl 1 napon belül dobott ki. Nálam csak Firefoxon csinálja és csak 2 hónapja. Előtte hónapokig nem léptetett ki. Semmit nem állítottam át, nem telepítettem. Sütik engedélyezve vannak, nem tiltja és nem törli külön semmi. Ublock tiltva PH-n. Több oldalon vagyok belépve és csak a PH dobál ki. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben tele van ilyen panasszal a PH bugok problémák topik, Lezso6 szerint user error. 🙂

Új hozzászólás Aktív témák