Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Más nem szenved ettől, hogy az adroidos verzióban időnként elvesznek a nyitott tabok? Talán verzió frissítésnél vagy nem tudom. És itt nincs is ilyen session visszaállítás és a history is primitív szóval még visszaszedegetni sem lehet.
-
moma
őstag
Sziasztok. Androidon nem indulnak el a videók, egy hete lehet talán ez, vagy még annyi sem korábban minden OK volt. Chrome-ban jók, de azt nem szeretem. Van ötletetek mit tegyek?
-
moma
őstag
Miért nem menti el a bejelentkezési neveket? Pl ide a mobilarena-ra az emailcímet? Hol lehet ezt beállítani? A sime beállításokban nem látok ilyet.
-
moma
őstag
meglehet azt csinálni, hogy ne látsszon a privát böngésző ablakon, hogy az? Szóval azok a maszkok tűnjenek el.
-
moma
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi, ezek segítettek! így már sokkal jobb

-
moma
őstag
ehh, most raktam fel a hármast és utálom ezt az új címsort... azt is ahogy kinéz(komolyan nem látom minek ez a dupla soros valami) és azt is amilyen dolgokat felhoz amikor elkezdek írni. eddig tök jól kidobta az oldalt ahol legtöbbet jártam, most meg...

-
-
moma
őstag
nem tudjátok, van valami billentyű kombó a weblap részre(maga az ablak a tartalommal) lépésre, ugyan úgy mint pl az címsorra a ctrl+L?
-
moma
őstag
-
-
moma
őstag
azt vettem észre, hogy file letöltésnél, használja az ff a temp könyvtárat. nem lehetne ezt valahogy letiltani? úgy értem, hogy eleve oda mentse a file-t ahova azt szeretném?
-
moma
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a baj, hogy hiába csinálok én bármit a ff-al, ha poker progi IE-t indít és abban nyitja meg az oldalt(konkrétan az account-om webes oldalát). A ff megtudja nyitni IE tab nélkül is, csak hát a poker progi IE-t indít (ez pedig annyiból kényelmes, hogy ő autómatikusan beléptet nem kell nekem belogolni kézzel). Nem tudom érthetően írom e le a dolgot
Igazából tényleg újra azt tudom mondani, hogy nem egy nagy probléma, mert ha nagyon akarom indíthatom én kézzel a ff-t és beléphetek ugynúgy az accountomhoz, de elegánsabb lenne ha menne. De évek óta így használom, csak valahogy most rámtört, hogy miért is van ez így
Ha nem is sikerül megoldani mindenkép köszi a fáradozást! 
-
moma
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát ahogy most áll a dolog akár beérném azzal is
de szerintem ha már oda eljutna, hogy egyáltalán elindítja a ff-et, akkor meg is nyitná benne, csak valamiért az ie-t indítja.
bár persze nem egy nagy ügy ez az egész, de olyan fura, hogy nincs pofon egyszerű megoldás. -
moma
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem arról van szó, hogy egy link nem nyílik meg ff-ben, hanem hogy egy software(a poker progi), amikor benne rámegyek egy gombra, ami egy weblapra vezet azt IE-ben nyitja meg.
-
moma
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
adaware-is futtattam. a tiltás nem segít, vagyis részben igan, de ettől még nem nyílik meg az ff-ban
megpróbálom még a pokeres topic-ban, hátha ott már valaki megoldotta ezt (nem is tudom miért nem ott kezdtem
) -
moma
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nincsen spyware(legalábbis adaware, spybot szerint). egyébként a másik topikban is ezt mondták.

attól szált el, hogy egy email címre kattintottam, de nem volt beállítva alapértelmezett email kliens (vagy valami hasonló).
egyébként maga az alapprobléma nem ez, hanem, hogy hogy lehetne tiltani, hogy az ie-ben nyíljon meg valami. ez sem spyware-től van. vagy legalábbis akkor a sokadik win isntalnál is megkapom ugyan ezt a spyware-t és a fent említett cuccok nem mutatják ki... -
moma
őstag
Itt is megkérdezem, mert sajna az IE-s topikban nem tudtak segíteni. Be lehet valahogy lőni, hogy MINDEN oldal az FF-ben nyíljon meg és ne legyenek kivételek?
Pl. nálam most poker progi-k valahogy IE-ben nyitják meg a linkeket az oldalaikra, hiába az ff a default böngésző. Amúgy is bizalmatlan vagyok az IE-vel, de msot megint elszált végtelen ablakot generálva és most beleuntam.
molngab: nálam minden rendben. szerintem törölj cookie-kat. esetleg nézd meg safe módban. -
moma
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
mondjuk elég valószínűtlenül hangzik, hogy a tab mix plus csinálná ezt. A safe mód deaktiválja vajon az about configban vagy máshol kézzel eszközölt beállításokat is? Mert akkor az is lehetne hogy ott lett elállítva valami.
-
moma
őstag
válasz
Matthew
üzenetére
Hát furi, mert kiváncsi voltam és felraktam és itt OK. xp sp2 és a legújabb ff.
Egyébként szerintem nem vesztesz vele sokat
SZerintem zavaró kivárni az effectet minden egyes tab váltás között és ráadásul akkor is amikor nyitok egy újat, és akkor is amikor lecsukok egyet. Ezt csak vigasztaláképp ha nem sikerülne életet lehened bele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moma
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Meggyőztél kipróbálom

-
moma
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hát nem tom, én próbáltam valami letöltés vezérlővel, talán freedownload managrerrel, meg valami direkt oldal lementővel is és egyszerűen nem ment. túl sok dolgot szedett és nem volt cérnám kibányászni. Ez főleg akkor gáz, ha nem egy gallery-t akar elmenteni az ember, hanem mondjuk huszat, szóval én feladtam
Erre tényleg jól jönne valami kiterjesztés, ami leköveti a likeket csak a thumnailek mögött 
-
moma
őstag
-
moma
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom ezzel, hogy ha a galériába a thumbnailek, nem a képekre mutatnak közvetlenül, akkor nem tudja leszedni őket. Ha viszont igen akkor, simán leszedi.
-
moma
őstag
Esetleg próbálj cookie-kat törölni, az néha megold ilyen anomáliákat (pl nekem a freemail, nem jelent meg normálisan aztán ez megoldotta...). Még esetleg azt lehet, hogy elindítod safe/csökkentett módban(itt alap beállításokkal indul) és ha az normális akkor valamelyik kiterjesztéseddel vagy beállításoddal lehet a gond.
Mellesleg nálam teljesen ok a 2.0.0.3. -
moma
őstag
Köszi! nem tom, hogy nem gondoltam kiterjesztésre

Bár amit írtál, az nekem érezhetően lassít valamit sajna, de találtam egy másikat ami viszont jó:
[link]
Közben néztem egyébként amit ajánlanak a userContent.css átírására, de az nem jött össze
de mindegy végül is most ok.
[Szerkesztve] -
moma
őstag
Sziasztok! Lehet valahogy azt beállíteni, hogy a betűméret alapból olyan legyen, mintha nyomnék egy 'ctrl' + '+' t? A tartalom fülön a beállításokban próbáltam játszani vele, de nem ugyan az.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Arch Linux
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

megpróbálom még a pokeres topic-ban, hátha ott már valaki megoldotta ezt (nem is tudom miért nem ott kezdtem
)
Pl. nálam most poker progi-k valahogy IE-ben nyitják meg a linkeket az oldalaikra, hiába az ff a default böngésző. Amúgy is bizalmatlan vagyok az IE-vel, de msot megint elszált végtelen ablakot generálva és most beleuntam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZerintem zavaró kivárni az effectet minden egyes tab váltás között és ráadásul akkor is amikor nyitok egy újat, és akkor is amikor lecsukok egyet. Ezt csak vigasztaláképp ha nem sikerülne életet lehened bele