Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Nah, mivel újabban hiába kapcsoltam ki a protected módot, megint visszajött a jó öreg összefossa magát a flashplayer szituáció, azért leszedtem a Mozilla honlapján kiemelten ajánlott kiegészítőt, ami képes ki/be kapcsolni a flasht:Flash On/Off
Na, azóta tök mind1, hogy ki vagy be van kapcsolva, videókat nem játszik le. Se YouTube, se IndaVideo, semmi nem megy. Eltávolítottam, és továbbra sem játszik le videót. Legújabb Firefox, minden más kieg kikapcsolva, legújabb flash újra föltéve, semmi változás. Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911