- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #20178 üzenetére
Sima 1 mm vastagságú "inox" korongot szoktam használni alumíniumhoz is. A lényeg, hogy ne próbálj meg rögtön méretet vágni, mert akkor szinte garantált a hibázás, főleg ha nem vagy egy Michelangelo a sarokcsiszolóval (ahogy én pl. nem vagyok az). Én pár mm-el beljebb szoktam vágni a "mintát" és a végén a tárcsa oldalával viszem méretre, az utolsó 0,5-1 mm pedig akár reszelővel is mehet, főleg puhább ötvözetnél. Ha szépen ki tudod maszkolni a lemezt amit vágsz, akkor egyébként még dekopírral is próbálkozhatsz, de bármivel is vágod, arra figyelj, hogy iparkodni kell, mert az alu hajlamos a "nyúlásra" ha felhevül és utána még több rész lesz, amit utómunkázni kell. De ezek csak jótanácsok, nem kell tőle nagyon félni, nem olyan durva, mint első olvasatra. Pár centi után rá lehet érezni, hogy mit "szeret" az anyag és az adott eszköz párosa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest