Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 16:20:44

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27135) Thusor válasza Fifi (#27131) üzenetére


Thusor
őstag

Csak hogy tiszta legyen a kép. Én is most állok át Unlimited XXL csomagra. EQ azt a felvilágosítást adta, hogy az alábbi tevékenységek korlátlanok:

1. Belföldön korlátlan mobilinternet 300 Mbit/50 Mbit
2. Korlátlan roaming EU 1-es díjzónában (linkeltem a Telenor honlapjáról a linket, csak azon országokban érvényes, minden telefonra, vezetékes és mobil egyaránt)
3. Korlátlan belföldi hívás minden szolgáltatói irányba

És ami nem volt érthető. Roaming esetében az alábbiak korlátlanok. Pl. okán elutazol Ausztriába. Ebben az esetben ha Ausztriából haza telefonálsz Magyarországra akkor minden hívásod korlátlan lesz. A másik eset amikor Ausztriában osztrák számot hívsz az is korlátlan lesz. Remélem így érthető. EQ-nál ugyanúgy működik a roaming mint a Telenor bármelyik csomagjában.

Abban az esetben ha Magyarországról hívsz külföldi számot, az nem roaming, illetve ha Ausztriában vagy és onnan hívsz mondjuk belga számot, az sem roaming, az nemzetközi hívás, így az nem lesz korlátlan.

Abból a szempontból pedig lényegtelen amit linkeltél, mert nemzetközi hívásra nincs korlátlan csomagjuk, így teljesen mindegy hogy roaming 1 vagy nemzetközi 1 listát írnak, mindenképpen fizetni fogod ha nemzetközi számot hívsz.

Remélem így érthető, ennél jobban nem tudom leírni, de ha még mindig nem érthető, akkor javaslom hívd fel az EQ-t vagy fáradj be az irodájukba, esetleg Facebookon vagy e-mailben tedd fel a kérdéseid. Ők a biztos forrás.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.