- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
flashpointer #65099 üzenetére
nekem mondjuk pont egy intel modullal volt jelszint problémám, de gondolom ebben Mediatek van, én viszont Qualcommra váltottam.
na meg elég nagy pozitívum hogy raktak rá 2pines hőmérséklet szenzor headert, aki egyedi vízhűtésben gondolkozik, annak ez hatalmas plusz.
de jah, 220 elég horror egy B-chipsetes lapért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Witcher topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest