Új hozzászólás Aktív témák

• A Zéé

addikt

válasz mpierre #63650 üzenetére

Az egész onnan indult, hogy azt mondták, hogy BIM szakmérnök akarok lenni.
    Jelenleg is használok 1-1 feladatra ArchiCAD 20-at, vagy AutoCAD 17-et. Ezek elmentem akkor is, amikor csak az mostani i3-6100 volt IGP-vel... Emiatt gondoltam, hogy veszek egy Iris Xe-es, vagy erősebb Radeon Vegás laptopot, aztán ha kicsit lassabb is, ezt a 2 félévet kihúzom vele, de nem kell fél milliókért olyan gépet, amit utána nem használok... Kivitelezésben dolgozok, mire hozzánk is leér értelmesen ez az egész BIMesdi, az a gép is elavult lenne...

Aztán elküldték a gépigényeket, meg a programokat, aztán jött a fejvakarás. ArchiCAD, Revit, Solibri... Utóbbi sem átalkodik leírni, hogy 12th gen i7 kell az optimális működéshez, de normális gépigény táblázata nincsen.
    Viszont ezekből mind a legújabb, oktatási verziókat fogjuk használni, amik elvileg össze tudnak veszni a már gépen lévő nem oktatási verzióval, szóval valószínű a mostani munkakörnyezetet kicsit át kell alakítani.
    Így jutottunk el ide. Szart venni nem akarok, de azt se feltétlenül tudom, hogy mi lenne az optimális megoldás :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés