Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mpierre

veterán

válasz Pista0001 #63499 üzenetére

:F Háááát, nem t'om. Próbálkozom.

M3, M3.5 és M4 is van itthon a vízhűtés miatt, ugyan belső kulcsnyílású, de van. Az M3 beleesik a furatba, az M3.5 meg sok. Az M4-t hagyjuk, ebből tippeltem az UNC 6-32-re, mert az picit nagyobb csak, mint az M3.
    Az UNC 6-32 az 3,505 mm külső és 2,77 mm belsőátmérőjű. (A 3,4 és 2,8mm-hez ez van a legközelebb) Az M3, az nevéből következőleg 3 mm külső és 2,675 mm belső átmérőjű. Persze vannak még egzotikus menetek, főként észak amcsi megközelítésben UNF, UNEF.

Aztán simán lehet, hogy az esti műszak más menetfúrót használt, mint a nappali. Vagy más évjárat a ház, vagy.... jöhetnek a konteók.

Mivel dobozolva van már a gép, így a felállításának helyszínén fogok rápróbálni, mert UNC 6-32 van, csak éppen rövid. Szóval holnap kiderül. :R

HUN_Sector: Nem kínálod meg a rendszert egy Ryzen Master; Curve Optimizer-rel? Az az 1,519V max vid... :F De simán lehet, hogy AM5-nél hozzá kell ehhez szokni. Még sehol se vagyok AM5 rendszerből és lehet nekem tűnik soknak. Amúgy de-/relid volt?

Új hozzászólás Aktív témák