- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pista0001 #62839 üzenetére
ezt bővebben kifejteném, de nem lesz rá időm, szóval csak dióhéjban: valószínűleg valamelyest burokban élek, de bárhová nézek ITX van. nekem kettő van itthon, egy erős gaming gép, meg egy srv. nyilván, én ezt szeretem, drága, de ide jutottam az évek alatt.
youtube csatornák viszont, az igazán mainstream-ek is, LTT, optimum, hardware canucks, D2D, manapság nagyon sok ITX építéssel vagy hardverrel jönnek. aki 'enthusiast', az biztosan találkozik ezekkel rendszeresen.
nyilván ez a csoport a kisebbség, valószínűleg ez tolja el a mintavételezésemet.
ugyanakkor brand gépek esetén is a legtöbb munkahelyem, akinál nem laptop volt, sokszor használt mini gépeket, ami ITX vagy kisebb volt.
na ja, ez drága, többrétegű nyák, nehezebb tervezés, stb. nincs felskálázva annyira, marad is drága, ez van. de vanui.: matx szerintem kevéssé jellemző. ha nagygép, akkor sokan már atx-el mennek. ha kicsi, akkor meg itx.
most ránéztem gyorsan, pont elkezdtek jönni a megjelenések: Ncase M2, ha ilyen komoly, átgondolt, második revíziós házakat lehet kapni, akkor szerintem nagy baj azért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest