Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz Pista0001 #62839 üzenetére

ezt bővebben kifejteném, de nem lesz rá időm, szóval csak dióhéjban: valószínűleg valamelyest burokban élek, de bárhová nézek ITX van. nekem kettő van itthon, egy erős gaming gép, meg egy srv. nyilván, én ezt szeretem, drága, de ide jutottam az évek alatt.
    youtube csatornák viszont, az igazán mainstream-ek is, LTT, optimum, hardware canucks, D2D, manapság nagyon sok ITX építéssel vagy hardverrel jönnek. aki 'enthusiast', az biztosan találkozik ezekkel rendszeresen.
    nyilván ez a csoport a kisebbség, valószínűleg ez tolja el a mintavételezésemet.
    ugyanakkor brand gépek esetén is a legtöbb munkahelyem, akinál nem laptop volt, sokszor használt mini gépeket, ami ITX vagy kisebb volt.
    na ja, ez drága, többrétegű nyák, nehezebb tervezés, stb. nincs felskálázva annyira, marad is drága, ez van. de van :)

ui.: matx szerintem kevéssé jellemző. ha nagygép, akkor sokan már atx-el mennek. ha kicsi, akkor meg itx.

most ránéztem gyorsan, pont elkezdtek jönni a megjelenések: Ncase M2, ha ilyen komoly, átgondolt, második revíziós házakat lehet kapni, akkor szerintem nagy baj azért nincs.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés