Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Pista0001 #58420 üzenetére

Nem volt még idő bepakolni semmit, hét vége másról szólt, tegnap másról szólt, mivel asszonynak összeraktam a Phanteks házba a gépét, ezzel el is lőttem az új fsp 450-es tápot, így SFX nem is volt itthon polcon, emiatt kellett nézelődnöm, hogy valamivel össze tudja majd rakni a kolinket, ebből lett a 20 db SFX tápegységes biznisz! :D
    Viszont a megjött a node 304, kerestem gyorsan valami normálisabb cpu hűtőt, hogy át tudjam pakolni a nas belsejét ebbe, találtam egy cooler master hyper 103-at, meg egy scytche mugen4-et, ebből az előbbi került bele, mert a második brutál, és felesleges oda, így is 27-28°C-on megy a kis i3-10100-as, teljesen jó lett. És mára elég is lesz ennyi, most készül még csak az ebéd.. :D

Szóval mindig történik valami, de azon a kolinken kívül még 8-9 ház vár a sorára, több ezek közül még kinyitva se volt, úgyhogy csak remélem, gépház van bennük, és nem tégla, idővel mindenbe bekerül valami. :D

Archilla, pofára nagyon ott van, eleje+ hátulja, alja+ teteje porszűrős vagy valami belső hálós, de belőlről rácsos, kívülről meg a képeken is látható hosszúkás nyílás plusz méhsejt formájú nyitottabb cucc, tehát szellőzni biztosan jól tud egy első+hátsó ventivel, nekem egy 240-es aio van a tetejébe tervezve, azzal se hinném, hogy gond lesz.

Új hozzászólás Aktív témák