Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Crabface #57916 üzenetére

Én a képeket néztem, az alapján előre befér az AIO, én oda raknám, SFX-hez kell a beszerelő keret, hogy a házban az ATX nyílásba bekerülhessen a táp, és az talán 20mm plusz helyet enged felül, tehát fizikálisan már beférhet, viszont tudomásom szerint csak olyan keret létezik, ami szinte minden irányban középre pozícionál, nincs valamelyik irányba tlejesen eltolva a táp helye, szóval ha be is fér fölé így az aio, a táp attól még a levegő útjában lesz.
    Létezik viszont TFX- ATX tápegység adapter, ahol akár az ATX hely alsó felébe is lerakhatod a TFX tápegységet, fölötte ott egy csomó hely, így azzal már tuti beférne, és van 700W-os TFX táp, nem is olyan vad áron, már ha a 60-70K neked nem az...

Viszont onnan jön a következő gond, TFX-ből nem sok olyan táp van, ami moduláris lenne, 350-est találtam, ami a táp oldalába csatlakozós, erősebbeknek egy külön csatisor van már, amit megint nincs hova dugni ebben a házban, szóval marad a felülre heyezett AIO mellet egy adapter TFX táppal, és a hátsó panelnél, az alaplap mögött elrejted a szükségtelen kábeleket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés