- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Szerintem nem rossz, benéztem a biosba, hogy is van beálítva, 65°C fölött teszi a ventit 100%-ra, meglepő, de még a klímát is kikapcsoltam, hogy füleljek, semmi hang, csak a levegő hangja ahogy beszippantja a rácson, és direkt rátettem a kezem a gépházra, nulla rezonancia, mint ha ki lenne kapcoslva a gép. Szerintem ez se egy rossz venti, akár a noctua ellenében is ajánlható 1700Ft körüli áron.
azt nem tudom, miért van nálad baj, én direkt úgy válogattam össze a dolgokat, hogy a gépházon a megfelelő méretű rés legyen, az alaplapi foglalat, és a rá felrakott, megfelelő irányba elforgatott cpu hűtő meg azt a rést nagyjából le is fedje, azaz pont alatta legyen, ne csak fél takarásban, így lesz a hűtés az ideálishoz minél közelebb. Azért kellett a 25-ös vastag venti is, hogy minél közelebb legyen a tetejéhez, azaz ne nagyon szívjon vissza belülről meleg levegőt, így a benti túlnyomás minden résen kifelé tolja a meleget. Nem egy nagy alapkoncepció, én már vagy 15 éve így gondom végig, mit és hogy raknék össze, sose volt gond belőle. Igaz, itt nincs VGA, nem az fűt be nálad?
Van még egy venti a tápban, de az is csak hőre kapcsol, szerintem nem is szokott dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged