Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz Seep #51470 üzenetére

Köszi Seep, Qkackca! Sejtettem, hogy azért nem aktív a miniPC topik, mert rossz az ár/érték aránya. Tényleg kár, hogy az Androidos boxok hardverén nem megy a Windows, ha a 4K-s filmek lejátszását meg sem érzi, igaz csak "célszoftverrel", tökéletes, képkockahelyes, akkor böngészés, Office semmi neki. Ez valami korlátozás, hogy Amlogic S905X..-en nem megy a Windows? Kár, hogy nem megy rajta, nagyon jó hardver, 50-55C°-os FHD filmek lejátszásánál, passzív hűtéssel.

Egyébként mi lenne a lehető legkisebb Mini ITX konfiguráció, legolcsóbb, amin még megy FHD videó lejátszás, 8GB RAM, 256GB SSD-vel, illetve mi lenne a maximum, amit ki lehet hozni 200k-ból, 1TB SSD-vel? Gondolom sokkal jobb lesz, mint a miniPC.

Laptop tesztek alapján a legjobb 17,3" méretben, Dell, HP gyengébbek tűnt, utóbbiról állítóleg nem véletlenül hagyták el a ProBook jelzőt. Valóságban gyenge a kijelző. Egyszerűen nem eléggé világos. Pedig nekem nagyon érzékeny a szemem. Monitoromat is EyeCare módban használtam régebben, ami a normálnál gyengébb fényerőt ad. Az újabbnak már 500nites a fényereje, de szerintem nagyon drága lesz. Egyébként a laptop topikban már ott tartanak, hogy szinte nem is tudnak új gépet ajánlani. Mondjuk ez régebben is így volt, hogy jobb a használt üzleti. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés