- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Köszi mindenki :-)
(#46279) Seep: Egy ősrégi konfig LGA 775-ös, L5408 lenne a proci.
(#46281) cinemazealot: Nekem is eszembe jutoott ez a "kanyarítós" megoldás csak egymás feletti elrendezéssel. Csak középen tudom megnyitni hátul a fiókot egy 18-cm széles sávban teljes magasságban, de mivel annyira nem mély így nem tudok max csak két 12-es ventit egymás felett elhelyezni a 14-esek nem férnek el úgy.
(#46282) creation: Tesz alapján a GT 1030 böngészés közben 15 körül eszik, filmezésnél 20-22-őt. Szóval a TDP-t nem kajálja be ilyen használat mellett.Bepróbáltam a lapot, így nézne ki:
A hátsó kivágás középső pozíciója miatt a procinak és hűtőnek szerintem mindenképp a középvonalba kellene esnie. Szimmetrikus a 775-ös rögzítése uh. elvileg tudom forgatni bármerre. A fiók előlapjánál (kép jobb oldala, a magasabb rész) kb 1 cm széles rés (teljes szélességben) van a szekrény és a lap között zárt állapotban. Uh itt tudna valamennyi levegőt beszívni.
Lehet 180°-ban átforgatom a lapot, előről szívna valamennyit (jobbról balra haladna át), küldené hátra a levegőt a GPU felé (+sajna a táp venti is oda esik) a hátső falra meg menne a 18-as venti elszívőnak. Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest