Új hozzászólás Aktív témák

• Pakmara

őstag

Köszi mindenki :-)

(#46279) Seep: Egy ősrégi konfig LGA 775-ös, L5408 lenne a proci.
    (#46281) cinemazealot: Nekem is eszembe jutoott ez a "kanyarítós" megoldás csak egymás feletti elrendezéssel. Csak középen tudom megnyitni hátul a fiókot egy 18-cm széles sávban teljes magasságban, de mivel annyira nem mély így nem tudok max csak két 12-es ventit egymás felett elhelyezni a 14-esek nem férnek el úgy.
    (#46282) creation: Tesz alapján a GT 1030 böngészés közben 15 körül eszik, filmezésnél 20-22-őt. Szóval a TDP-t nem kajálja be ilyen használat mellett.

Bepróbáltam a lapot, így nézne ki:

A hátsó kivágás középső pozíciója miatt a procinak és hűtőnek szerintem mindenképp a középvonalba kellene esnie. Szimmetrikus a 775-ös rögzítése uh. elvileg tudom forgatni bármerre. A fiók előlapjánál (kép jobb oldala, a magasabb rész) kb 1 cm széles rés (teljes szélességben) van a szekrény és a lap között zárt állapotban. Uh itt tudna valamennyi levegőt beszívni.

Lehet 180°-ban átforgatom a lapot, előről szívna valamennyit (jobbról balra haladna át), küldené hátra a levegőt a GPU felé (+sajna a táp venti is oda esik) a hátső falra meg menne a 18-as venti elszívőnak. Hm?

Új hozzászólás Aktív témák