Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz Iginotus #40941 üzenetére

De, latolgattam a lehetőségét, csak nem volt kellően költséghatékony és a végeredmény is hagyott kívánnivalót (gondolok itt például a felület textúrázottságára). Azóta nem követtem a fejleményeket, mennyit javultak a lehetőségek, ha egyáltalán. Amúgy ezt másfél éve beszéltük is - #31982
    Szvsz megjelenés szempontjából a szálcsiszolt alumínium felülettel aligha vetekszik a (földi halandó számára jelenleg elérhető) 3D nyomtatás végeredménye, így az árától függetlenül legfeljebb valamilyen mértékű hibrid megoldásban gondolkodnék. Ahol a burkolat jelentős része maradna alumínium és csak a trükkös szerkezeti/burkolati elemek lennének 3D nyomtatva. Ezekhez és a fenti linkben az ITX-Box v3-hoz hasonlóan:
    - LAZER3D LZ7 - SFX
    - Turbine ITX

Valójában 5 perc elteltével csak a rámutató link tűnik el. Ha egyszer már szerkesztetted a hozzászólást és a szerkesztési időn (15 perc) belül vagy még, akkor vissza tudsz lapozni a böngészőben újabb módosításhoz.
    Igen hasznos az olyan notórius hsz. szanaszét szerkesztgetőknek, mint amilyen én is vagyok. :D

(#40939) HookR: Ja, ez lemaradt a felsorolásból:
    - Dune case #31725

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés