Új hozzászólás Aktív témák

• picur10

aktív tag

Sziasztok!
    Nagy érdeklődéssel olvastam HookR cikkét az épített házról. Én is éppen tápcserén gondolkodom, mert a Lian-Li Q03-ben az ATX táp miatt szinte nem maradt hely és kezdi megérezni a nyári meleget. Tehát ha jól értettem a cikkben (és a fórumban) írtakat, akkor ha veszek pl. egy 160W-os picopsu-t és egy Dell DA-2 adaptert, akkor a későbbiekben -ha kell- tudok bővíteni egy kisebb dVGA-val (konfigom az adatoknál).
    Ezt meg lehet venni? [link]
    Jóval olcsóbb mint pl. a mini-box.com-on. Így az ebay-ről meglenne $23+ kb. $15 + szállítás a táp és az adapter.
    Ha jól olvastam, akkor a csatlakozók eltérnek, amiről HookR, hogy részben direktben köti az alaplapra az adaptert, ahhoz gondolom nem lehet csatlakozót venni, csak készíteni? A leírás el is rémisztett, valaki esetleg be tudná vállalni, hogy készít nekem egyet? :F
    Ha ez így működhet, akkor a hátoldalra a rács és a táp helyére ([link]) eszkábálok egy ventilátor tartó keretet és kihúzatom a meleget. Esetleg ha majd a kassza engedi, akkor a gyári Intel hűtőt lecserélem egy komolyabbra.
    Az előlapi USB 3.0 kimenetekhez már megrendeltem az alaplapra köthető kábelt, hogy szebb és helytakarékosabb legyen.
    Hibádzik valahol a fenti gondolatmenet? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés