Új hozzászólás Aktív témák

• SQX_Barto

addikt

válasz Máté94 #11767 üzenetére

A ház hátulján a táptartó szerintem azért lecsavarozható, mert kétféleképpen rakhatod be a tápot, ventivel lefelé és felfelé (alaplaphoz képest), csakúgy mint a Lian Li háznál és így a furatok máshogy esnek.

#Pista001 #11765: Köszi a képet és a magyarázatot, elvileg az ODD tartót fent oldalt is rögzíti két csavar az talán elég stabillá teszi. Szegecseket nem szeretem :( de a helyére lapos csavar + anya kombinációval bármikor berakható/kivehető állapot érhető el.

#HookR #11766: Köszi a képet, bár ez még egy "alpha" változatnak tűnik, de valószínűleg igazad van. Kérdés, hogy ez elég levegőt teremt-e egy H60-nak főleg két ventivel (mert HDD keret nélkül bőven elfér elvileg), hogy lehűtsön szépen egy i7-es procit (nem tudom még mikor lesz realitás a mini PC-mből, milyen alternatíva lesz akkor stb, most még a Sandy/Ivy között vacilálok). Megkockáztatom, hogy talán egy H80 is elférne, ami a nagyobb radiátor miatt gondolom hatékonyabb.

Egyrészt a Shuttle kisebb és szebb, de a táptól meg a zajoktól, hőktől kicsit félek, másrészt ez a CM ATX táppal meg jól megoldott kompakt (ne adjisten valahogy talán "rendessel" is megoldható) vízhűtéssel egy örökös mini PC ház is összerakható.

Harmadrészt, mióta volt laptopom, azóta azokat is imádom a hordozhatóság miatt :)
    Mindig kompromisszumos lesz a desktoppal szemben ez egyértelmű, de betenni hátizsákba és vinni bárhova meg netezni/játszani buszon/vonaton/akárhol tök feelinges :)

Persze ilyen gondjaim mostanában nem lesznek, mert helyre kell raknom a pénzügyeim... Örülök, ha valami saját gépet idén össze tudok majd rakni, de szerintem jövőre marad a dolog. Laptopban egy Dell XPS eléggé tetszene :) (költséges hobbi a gamereké... ;] )

Új hozzászólás Aktív témák