Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

Topikgazda

Csak egy utolsó off ehhez az ebike témához...Kb szerintem mindenkinek igaza van. Egyrészt használhatóság szempontjából sehol sincs egy autóhoz vagy motorhoz, másrészt annak is igaza van aki azt mondja, hogy felesleges az ilyen összehasonlítás. :)

KTMHobby3 Amúgy elmondom neked, hogy az a durva, hogy millió alatt nem is tudsz jó és minőségi ebike-ot venni. Ha a terepezésről van szó akkor meg pláne, újonnan 1,5 millió alatt nincs olyan mountain bike aminek a teleszkópjai illetve a fékei valóban alkalmasak valódi terepezésre. Tehát ezzel a 6-800 ezres kategóriával abszolút az alját kapargatod a témának, terepbiciklit meg mint mondtam nem is lehet venni... :) Nagyon-nagyon túl vannak árazva. A profiknál megszokott összerakás dologgal sem igazán lehet spórolni a hagyományos biciklikhez képest, sőt még drágábban jössz ki. Ezt több profi biciklis vlogger is elmondta, hogy ebike-nál jobban jár az ember ha azt veszi meg ami gyárilag olyan cuccokból van összerakva ami megfelel neki, mert alkatrészeire bontva többe jönne ki.
    Amúgy most néztem meg, hogy az én biciklimbe egy új gyári akku 500-550 ezer forintba jön kerül. Találtam kínait is, de az is 300 fölött van. :B
    Lehet, hogy tavasszal nálam is inkább az eladás fog játszani, hogy még jól kijöjjek belőle. :DDD

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés