- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak egy utolsó off ehhez az ebike témához...Kb szerintem mindenkinek igaza van. Egyrészt használhatóság szempontjából sehol sincs egy autóhoz vagy motorhoz, másrészt annak is igaza van aki azt mondja, hogy felesleges az ilyen összehasonlítás.
KTMHobby3 Amúgy elmondom neked, hogy az a durva, hogy millió alatt nem is tudsz jó és minőségi ebike-ot venni. Ha a terepezésről van szó akkor meg pláne, újonnan 1,5 millió alatt nincs olyan mountain bike aminek a teleszkópjai illetve a fékei valóban alkalmasak valódi terepezésre. Tehát ezzel a 6-800 ezres kategóriával abszolút az alját kapargatod a témának, terepbiciklit meg mint mondtam nem is lehet venni...
Nagyon-nagyon túl vannak árazva. A profiknál megszokott összerakás dologgal sem igazán lehet spórolni a hagyományos biciklikhez képest, sőt még drágábban jössz ki. Ezt több profi biciklis vlogger is elmondta, hogy ebike-nál jobban jár az ember ha azt veszi meg ami gyárilag olyan cuccokból van összerakva ami megfelel neki, mert alkatrészeire bontva többe jönne ki.
Amúgy most néztem meg, hogy az én biciklimbe egy új gyári akku 500-550 ezer forintba jön kerül. Találtam kínait is, de az is 300 fölött van.
Lehet, hogy tavasszal nálam is inkább az eladás fog játszani, hogy még jól kijöjjek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen joysticket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest