-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Rivaul #83346 üzenetére
Ennél a mocinál valamit nagyon megmókolhattak mert a berúgótengelyen lévő fogaskerék félkör is úgy van felhegesztve a helyére.
Lehet amikor eltört már akkor sem igazán találtak a típusra rákeresve alkatrészt hozzá és inkább megkókányolták,én meg a levét iszom meg az egésznek. Így jár az aki olcsón akar jót,közben úgyis rájön hogy olyan nincs.
De 20K-ért szerintem nem panaszkodhatok mert egy működőképes cucc jelenleg is.Keresgéltem bontottan is de egyelőre nem találtam,megvárom ezt a megrendelést hátha tényleg pont jó lesz,bizakodó vagyok.
Ha meg nem jó akkor keresgélek neten,addig összerakom és megildom az indítást akkuról ahogy jelenleg is,mint írtam nem elsődleges moci sőt nem is másodlagos.
Azért örülnék ha télre össze tudnám rakni a berúgóját,és ha megbízható moci lesz akkor kap 2 téli “ bütykös “ gumit és azt nyúznám a hóba,hidegbe.Jaaaa,az olcsóságról meg annyit hogy bár olyan szempontokat kellene néznem a hunterhez,de sajnos ez “már” nem egy elterjedt moci és kompatibilitást kell nézni.
[ Szerkesztve ]