- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is az Egütől vettem, rohadt drága egy oldal egyébként, de náluk szokott minden lenni egyszerre és raktáron is, egyébként a franc se venné onnan.
Itt azt mondták a többiek, hogy a márkásabb kipuk is elkezdenek rozsdásodni, úgyhogy "normális". Én nem csinálok vele semmit, munkábajárós motor úgyhogy rozsdál ahogy akar, azért pár év kell neki mire átér. Elvileg le lehet kezelni tartósabbra, ha esztétikailag zavaró.Ha ezt tudom ennyire könnyen rozsdásodik akkor elég lett volna egy 15 ezres kínai lemezkipu is, nem ezt megvenni 37 ezerért. Nem is értem miért került ez ennyibe, a tied ami rezós is mégis sokkal olcsóbb. Az enyém mondjuk E jeles, lehet az dobja meg ennyire az árát.
Vagy csak szimplán az Egü áraz így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest