Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
StoneBridge #7347 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
StoneBridge #7348 üzenetére
ditechhel többet lehet szívni, 4t kis köbcenti erőtlen.
-
StoneBridge
senior tag
egy kis segítség kellene. scarabeonál miben különbözik a ditech verzió a simától illetve a 2T és 4T között mik a fontos különbségek?
-
StoneBridge
senior tag
válasz
golyani #7341 üzenetére
használt jöhet szóba, mert 400e ft-ot kicsengetni egy új 50-es scarabeora most nincs keretem. melyik éri meg jobban? egy viszonylag drágább, újabb típusú (2006-2007-es) keveset futott scarabeo, vagy egy olcsóbb, régebbi típus több km-el? végülis megfelelő a régebbi is, ha látni, hogy a gazdája foglalkozott vele, szervizelte rendesen?
egyébként köszi a részletes leírást. kicsit kevesebb szervizre számítottam azért. 2 pár fékbetét 9e ft?
az autómba olcsóbban veszem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #7337 üzenetére
van cimborának egy 40+ os honda robija.használtan vette,5 éve 40e volt az órában.
postásmotornak használta:indit,100m leáll,indit 100m leáll. tehát kapott rendesen.nyikkanás nélkül birja mai napig. aztán kissé elerőtlenedett, ki kellett égetni a kiput.ennyi... -
Alakulóban a kis Beta Ark... ...de ez még szép is, és el is férne a garázsomban.
-
-
válasz
DigitXT #7329 üzenetére
Jaj ne is mondd, ezt a balkukit
Én fel is hívtam aznap, amikor a hirdetést feladta, érdekes módon ez a robogós szöveg csak utána lett hozzáírva és az volt írva műszakis 2011-ig... Nagyon egy szerencsétlen a fószer, ilyen idősebb fazon lehet, azt mondta 80nál nem ment vele többet
-
golyani
őstag
válasz
StoneBridge #7340 üzenetére
új vagy használt?
nekem új 2005 aeroxnál 12000km alatt eddig:
- 1000-es szevíz+ fojtás kivétel asszem 10000 Ft
- 12000km-nél szíj, görgő+munkadíj+olajcsere 10120 Ft (anyag: 5120)
- 8-9000-nél 2 pár fékbetét 9000 Ft (Goldfren S3, de olcsóbban is meg lehet úszni)
- fékfolyadék 0,5L 1500 Ft betétekkel együtt cseréltem ezt is(fele még meg van)
- 3 vagy 6000km-ként kinek hogy tetszik 1,1-1,3dl hajtóműolaj 2000-2500/L, én mondjuk motorolajat használtam mert az volt itthon és könyv szerint az kell bele.
- 1000km-re 1L 2t motorolaj ~2000-2500Ft
- NGK gyertya 6000Km-nél 890 Ftasszem ennyi. sztem scarbeonál sem lesz nagyobb difi, fékbetét mondjuk lehet venni olcsóbbat is. 2t olajból is lehet venni drágábbat de szvsz gyáriba felesleges.
biztosítás 2-3000 Ft/év. légszűrőt azt lehet mosni párszor utána cserés, de egy légszűrő szivacs tábla az vagy 1500Ft és kijön belőle pár darab. -
StoneBridge
senior tag
üdv!
scarabeo robogónál mi az a körülbelüli érték, amit évente rá kell fordítani (2-3 ezer km városi használat mellett), gondolom ezalatt a biztosítást és a szervizelést.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #7337 üzenetére
De ha már Burgman, akkor valami ilyesmi. Igaz, hogy drágább egy picivel,
mint a megjelölt keret, de rendszámos, műszakis, nem szarakodós. -
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #7333 üzenetére
Nem ezt néztem ki, csak dobtam egy hátast a hirdetésen.
De amúgy tetszenek a Burgmanok, Majestyk, X9-ek, de akár
még a Hondának is vannak méretesebb robogói, bár egyszer
valaki azt mondta, hogy a Honda robogóban nem a legjobb.Majd nézem a honlapod is.
Pontosan azért nem akarok amúgy
túl kicsit, hogy ne kelljen mindenhova a sisakot/kabátot cipelnem.
Bár mondjuk ahova a kabát is befér, az már tényleg nagy lehet.
De speciel van egy srácnak itt a cégnél ilyen 400-as Burgmanja,
egy szál ingben ment a motorhoz, de full felszerelésben hajtott
ki a garázsból, szóval tényleg jól lehet benne pakolni... -
<NewL>
addikt
válasz
runner 125 #7333 üzenetére
lehet rendőr a gazdi?
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
kételkedem #7332 üzenetére
Jujj, h nekem mennyire reggel van.
..nem olvastam el végig azt az aprót, azt hittem azt nézted ki DigitXT..
S, ok vele minden..Megalol, hát jah...
Ilyet viszont még én sem láttam, h a faxba lehet már bemesélni egy 400as nagy testű (nagyon nagy) robogóról h 50-es?! lolcsi..de jót derültem. (így másodjára..)
-
runner 125
nagyúr
válasz
DigitXT #7329 üzenetére
Hali!
Azt ajánlom nézz el hozzánk is.
www.maxirobogok.hu
Ez Burgman tuti szuper választás lenne, a csomagtere kész ágyneműtartó, 2 sisak + ruha is befér. (Míg pölö az én Nexus-omba a zárt sisakom nem megy bele.
)
De ez nagyon jó ár/érték arányú moci!
..ajánlanám a 2t nagy Runner-t is, volt is olyanom, de a csomagtere annak is pici.
Egyébként jól mennek ezek a Burgik, 110-120as utazót lazán bírja, a csapatban is van jó pár.
-
DigitXT
félisten
Milyen robogót érdemes most venni?
Cél: városban rohangászás (munkába).
Követelmény: nagy csomagtartó.Kötöttség: az ár max. 400K, de inkább
kevesebb. Más mindegy, mivel a jogsi korlátlan. Ne legyen gyenge, legyen jó:
ne legyen kicsi (már csak a csomagtartó miatt sem: full sisakot nyeljen be).Azt utálom a "használtautó" motoros rovatában, hogy ott nem lehet
normálisan szűrni: pl. arra szűrhetsz, hogy melyik motornak nincs
érvényes forgalmija, de arra nem tudsz, hogy melyiknek van.Szerk: ez nagyon nagy. "Én robogóként használom..." Azért az "laza".
-
salieri.
őstag
válasz
Tothgera30 #7323 üzenetére
Aprilia scarabeo lett belole a olcsobban! majd msn megmutatom!
-
Cedric G.
csendes tag
lehet , hogy nem a megfelelő súlyú görgők vannak benne. De a nehezen indulást és leállást sok minden okozhatja ezt mindenképpen szerelőhöz vidd kivizsgálásra! Lehet a karburátor vagy az automata szivató, de lehet akár egy haldokló henger miatt is. Az is okozhat ilyen tüneteket.
-
JJános
addikt
válasz
bajnokpityu #7324 üzenetére
Hát már kerestem, de még nem találtam ilyent, aki itt a bakony közepén segítségemre lenne. De végül is jó ez így is, mert egészen pici gázon megy 40-45-öt, és csak ha vadulok, akkor eszik 2,3-at 100-on. Ha türelmesen hajtok, 2 liter alatt fogyaszt, és én evot etetek vele, ami 99 oktános benya, és nagyon szereti.
Köszi a segítséget. -
Cedric G.
csendes tag
Sziasztok holnap készülök venni egy Gilera Runner 180-as 2 ütemű mocit. Sok pénzt nem akarok kiadni rá és sajnos most nyáron nagyon elszálltak az árak. Ezért forgalmi nélkülit találtam elfogadható áron. Elöl hátul tárcsás, egész egyben van, a tulaj szerint tökéletes a műszaki állapota. Egy két apróbb idomsérülése mondjuk van, de nem vészes. Amúgy a fényezése szép. Szóval a kérdésem csak annyi lenne, hogy tudom megkülönböztetni a 125-ös 2 ütemű runnert a 180-as 2 üteműtől? Mivel ugye nincsenek olyan okmányai amiben szerepelne a köbcenti. Ránézésre meg teljesen egyformák.
-
-
salieri.
őstag
sziasztok! ha veszek egy hasznalt robogot (aprilia scarabeo)milyen alkatreszeket illik kicserelni hasznalatba vetele elott?
-
JJános
addikt
válasz
bajnokpityu #7320 üzenetére
Nagyjából értem. Lehet ezen jobbítani? És mit kell cselekednem? Köszi!
-
birdhouse
csendes tag
Jjános! enyém is ilyen míg be nem melegszik, én ugy csinálom h. ugy rugom be h. pici gáz és ahogy beindult, akkor és huzok neki 1-2t és utána oké!
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Üdv!
Én nemrég vettem egy robogót. Yamaha jog artistic special.
Nagyon jól húz, 65 a vége, és gyári állapotú. A problémám, hogy hidegen ha indítom, beindul, kettyen kettőt, és leáll. Ezt vagy tízszer, aztán stabilan kezd ketyeregni, majd pici gáz, és felpörög.
Ha nyáron ilyen nehezen indul, mit csinálok hidegebb időben?
És még annyit. Völgynek pici gázzal is megy 60-at, de sok gázzal sem többet. Hegynek negyed gázzal is megy 55-öt, de teli gázzal sem többet.Ha ebből valaki rájött valamire, irja meg! Köszike!
-
Gergello
addikt
Igen, az a karbi. Ezen a képen nincs fent légszűrő, jól látszik a karbi. link Leveszed a légszűrő fedelét, kiveszed a szivacsot, utána látsz benne egy üreget/csövet ami megy ki a hátlapján. Abba kell, mehet bőven. Akár úgyis, hogy valaki rúgja közben és húzogatja a gázt.
-
Tehát ha van valakinek vizes, és megkímélt keveset futott robogója, vagy 50-es, vagy 125-ös (rendszámos) akkor cserébe tudnék ajánlani egy Mz Etz 150 De Luxe motorkerékpárt. A motor nem nekem kell, hanem apámnak, aki már nem nagyon akar váltogatni, így elcserélné egy autómata robogóra.
-
-
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30 #7310 üzenetére
Szép állapotú. Ma egy ilyen állt a ház előtt. Iszonyatosan tetszik.
-
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30 #7305 üzenetére
Nem is csúnya ez a velvet, azt hittem tök ocsmány. Elölről átvették a 491-et, hátulról meg elmegy.
-
Gergello
addikt
-
bocX
tag
sziasztok!
szükségem lenne egy kis segítségre. az a helyzet, h egy éve nem volt beindítva yamaha tipusu robogó, 50cc, 2 ütem, kézi szivatós változat
na most, próbálom berugni, szivatóval pöccre indul, aztán szokásos módon elkezdem visszavenni és leáll, hát jó. ujra...megy egy kicsit azt vége. nem szeretem szivatóval járatni, sőt...csak mondom kipróbálom, picit gázt huztam, szivató vissza, gáz marad, de elkezd 'lefulladni', hirtelen leáll gáz meghúzására.
ugye mivel nem volt használva egy éve, jo lenne járatni legalább fél órát h átmozgassa magát, de igy lehetetlen.
szerintetek mi lehet a próbléma, gyertyát kivettem, az még használható, a karbival nem lehet semmi, mert azt átdolgozná...vélemény?
valaki tud segíteni?
thx
-
Van egy Velvet, van valakinek erről a motortípusról véleménye, mert megvenném ha jó állapotban van?
-
Olcsi
senior tag
Tudna valaki tanácsot adni, hogyan lehet egy honda dio-t pár hónapos állás után beindítani? Akksi biztos lemerült már, önindítóval nem indul, egyelőre néhány berúgás után sem, gondolom fél óra próbálkozás után csak el lehet érni, hogy beröffen.
Esetleg valami tanács? -
runner 125
nagyúr
..már nincs sok hátra az Egü weekend-ig, júli 11-12.
Tessék kinézni. -
golyani
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest