Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #66559 üzenetére
Pont ezzel nem, de hasonlóval már igen.
Ez már egy igen kemény henger, biztos, hogy bevállalod a szerelését stb? Megvan hozzá minden egyéb más ami még szükséges (megfelelő méretű karbi stb)? Csak azért kérdezem, mert te már a főtengely cserét is el akarod kerülni. Gyári főtengely van még a motorban? Ha igen akkor gondolom csak viccnek szántad az egészet, hogy kell-e cserélni vagy sem.
Ez egy teljesen más világ már mint a jelenleg a motorodban lévő henger. A Polini Corsa a legjobbak között van a vashengerek között de mégsem aluhenger, ráadásul amit te kinéztél az egy igen komoly hengernek mondható már. Van tőle jobb és drágább is, de akkor is komoly. Ha nincs rutinod akkor már az első indítás után is besz@rhat az egész.
Milyen stage6 hajtás van benne, Stage6 Sport Pro? Nem azt mondom, hogy nem fog vele menni, de egy ilyen kaliberű henger mellé már komolyabb variátor való mint ez a sima multi.
A kipufogó bár nem egy nagy durranás, de jó lesz. Ez a cső egyébként is inkább az aluhengerekhez való mint a mostani vashoz.szerk: A Polini Corsa kb a legerősebb vashenger, én nem cserélném le a helyedben.
-
enginev3.0
félisten
Valakinek volt már dolga Stage6 Racing MK2vel?
Polini Corsa 70ccm hengert váltaná
Elvileg 5-8LE vel erősebb
Stage6 pro replica kipufogó van a motoron és egy stage6 hajtás (variator)
Mennyire szükséges a főtengely csere? Tudom hogy kellene csak nem szívesen egy hónapban költenék rá ennyit -
mumtaz
senior tag
válasz
scorpion1 #66548 üzenetére
Nem viccből, de érdemes lenne megnézni a lendkereket. Nekem a Jetforce-ban a lendkerékről levált a mágnes. Pontosabban el is repedt. Aztán vettem bontottat. 1 hónap, és az is szétrepedt és kihagyó gyújtás mellett még egy csomó érdekességet produkált. Pl gyenge volt a töltés.
-
csabi94
őstag
Lebeszéltetek a Contiról, Michelin City Grip lesz, új. Csak nem most, hanem egy-két hónap múlva.
-
mumtaz
senior tag
válasz
sityupityu #66550 üzenetére
Nem sok hiányzott hozzá. Reflex szerűen letettem a lábam, ha dőlök, valamennyire megtartsam magam. Megfogtam a dolgot, de azt hittem, a lábam a nyakamon jön ki.
-
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Peugeot Jetforce C-tech - re fel lehetne e tenni egy fekvő minarellis kipufogót? Létezik valami közdarab, vagy átalakító a henger és a kipu közé? Ahogy néztem, csak a dőlésszöge más, a csavarok jó helyen lennének... Köszi előre is!
Ő lenne a dob... Egy Giannelli Extra helyére menne föl... Vélemény?
Arra is gondoltam, hogy a könyököt egy az egyben átrakni... -
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
scorpion1 #66548 üzenetére
Szikra van inditozasnal?
Az elso hibakod az arra vonatkozik, hogy nem kap jelet a fotengelytol a gyujtashoz, vagy gyujtotrafoval van gond.
Probald meg eloszor hogy megtakaritod a vezerlobe/ECU-ba meno csatlakozokat kontak sprayvel. Valamint nezd at/takaritsd meg az osszes csatlakozot a fesszabalyzo korul, testelesi pontokat, stb. -
-
scorpion1
csendes tag
Sziasztok ! Véleményért , tanácsért fáradtam hozzátok, egy Aprilia SR50 DiTech-ről van szó. Tudom sokan köpködik és nem foglalkoznak vele meg stb. , de nekem tetszik és meg szeretném javítani, nem akarom bontani, eladni. Szóval, kb 1-1/2 hete kezdtem érezni benzinszagot mikor leállítottam, szombaton megnéztem mégis mi lehet... aksinál bekukkantottam és láttam hogy injektor környékén nedves (benzines) , van 2 cső egymás mellett szemből ha nézed a bal oldali volt benzines, sztem a visszafolyó lehet de nem vagyok biztos ebben és alatta injektor környéke... de nem ömlött belőle csak nagyon picit szivárgott... . Gondoltam cső tönkrement... így hagytam és mentem vele kb 80km (40oda-40vissza) olyan 65-70 között mentem vele végig, amint visszaértem motor menet közben leállt és azóta nem indul el... Gyertyát cseréltem volt itthon, nem köpi be , őszbarna csontszáraz... olyan mintha be akarna indulni de aztán mégse... Szerintetek mi lehet a gond? Én a nyomásszabályzóra tippelek... hogy az ment tönkre... Na meg március óta kezdtem el használni és az furcsáltam hogy hiába van tele az aksi picit nehezen indult , picit sokat tekert. Tavaly mikor letettem nem volt ilyen jelenség... Ha a nyomásszabályzó ment volna tönkre azt ki tudom itthon is cserélni? Vagy inkább vigyem szervizbe? Gondolkodtam még hogy kérek árajánlatot és ha olcsobb a karburátorra átalakítás akkor azt választom.
De ha lehet akkor injektoros szeretném ha maradna, tehát arra kérlek hogy aki jártasabb ebbe a témában esetleg tudna véleményt mondani hogy mi lehet a gond?Megnéztem a hibakódokat és ott 2-9 es hibakódokat jelzi...
ECU 02
Pick-up sensor failureInverted pickup wires
-Check wiringDamaged pickup wires
-Check the continuity (R=Ohm) between the transducer and the ECU (blue wire -white wire - blue/yellow wire - white/yellow wire)
Check the opening of the circuit (R=infinite) between pickup and earthConnectors
-Check connectorsTransducers
-Check resistance (R=385 Ohm) between the positive and negative poles of the pickupECU 09
Incorrect charging voltageBatery to low
-Check batery charge . Check and restore battery connections if necessaryRed/brown wire connector 15 wire to the ECU not conected or conected to earth
-Check the continuity (R 0 Ohm of the Red/brown wire]Voltage regulation wires and/or connectors not wired up
-Check connectors. Fit the relais between the bleu wire and the red/black wire. If the relais closes check the continuity (R 0 Ohm) between the red/brown wire and orange wire . If the values are correct : check the general feed plant (batery,fse,main switch )Az akkuval sztem semmi gond nem lehet, a motor ment, és semmi előjele nem volt hogy megáll... tök jól ment aztán egyszer csak vége...
Előre is (B)köszönöm(/B) azoknak akik tippelnek , véleményt mondanak -
wagi
senior tag
válasz
nyogo83 #66545 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ezeket a kuplungszetteket találtam :
Unix - Ferodo 14.272-
Newfren 20.500-Bárdi - Vicma 11.810-
Mindkét helyen van -10%-os kedvezményem.
Illetve a gyárit tudnák újraragasztani felszabályozással 6000-ért.
Még egy kérdés .
Az első féktárcsa jelenleg 3mm vastag,a kopáshatár 3,5mm ez még így biztonsággal használható vagy cserélni kell?
-
nyogo83
Topikgazda
Pont nemreg futottam meg ezt a kort.
Gyari kuplung kb annyinal farad el. Nekem is 27.XXXkm-nel kellett kuplungot cserelni, mert mar nagyon keves volt a ferodol reteg rajta.
Kuplungbol Vicma vagy Newfren, mindketto jo.
Viszon... ha megfogadsz egy jotanacsot, akkor nem csak a kuplungot csereled, hanem a harangot is. Ennyi km-nel a gyarinal mar elofordul h picit felre van kopva a belseje, amivel nem erdemes szarakodni a felszabalyozassal.
Igy jartam en is, hogy kapott uj kuplungot (igaz elsore az utnagyartott kuplung szar volt), de nem volt az igazi. Remegett, nem fekudt fel rendesen az osszes pofa, stb.
Aztan vettem bele egy Newfren kuplung+harang szettet 16k-ert, ami nem 1 ev alatt meg 5000km alatt fog leterdelni, szval nem tetel erte. A Newfren-t a Unixautonal keresd, ok az itthoni forgalmazoi. -
wagi
senior tag
Van egy Honda SH150-es robogóm.
Normál használat mellett mennyit bír a gyári kuplung kopásig?Jelenleg 27.500km van a motorban és még 1mm maradt a ferodolból ez jónak számít?
Illetve a Vicma utángyártott kuplungpofáról vélemény?
Vagy inkább a gyári maradjon felújítva?
Árban ugyanannyi lenne.Köszönöm a válaszokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest