Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66328) csongi válasza sityupityu (#66326) üzenetére


csongi
veterán

Igen, elmeletileg ossze kellene zarnia, hsz#66283, itt megsem tortent meg es meg hezagolva is volt :) Ez tipustol fugg, hogyan vannak hangolva, hezagolva, es meg sok mindentol es ezt te is tudod. :).
Nem tudom jol emlekszem e, de az italjetemnek felig zart variatora volt, es egy lemez gyuruvel korlatozva volt, hogy mennyire tolhatja ki a tarcsat.
Suzuki burgman 250, ha jol emlekszem 1-1.5mm szedtem le a huvelybol, es jobb lett a vegsebesseg, a tarcsa meg nem ert ossze.
A nagyobbra valtasnal nem akartam megbantani senkit. :).
Csupan arra ertettem, ha kevesnek erzi az ember a meglevot akkor erdemes elgondolkozni a meretvaltason. Akinek ez a hobbia ugysem fog. :) Mint pl te, de kontrollalt keretek kozott mogosz gondolom, es nem ontod a vegtelenul a penzt bele?
Igaz, semmi kozom hozza, es nem is szemelyeskedesbol irom. Ehhh fenebe, nem lehet ezt jol leirni igazabol. :)
Tisztelem akik erre aldoztnak, mert sok infohoz tapasztalalthoz jutnak. :).
Eleg sokan vannak szuk penztarcaval akiknek a kis ccm fizetheto meg, es szeretnek ha jobb lenne a moci. Az penztarcajukhoz kepest, a 20K-s multivar is draga lesz, pedig letezik 100k ert is variator.
Csupan egy koztes alternativat javasoltam, ha van ertelme a jelzett feltetelek mellett,vagyis van meg hely a ket tarcsa kozott.Persze nem akarok beleszolni senki dolgaba es megbantani se all szandekomba. :) :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.