Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
sityupityu #65705 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
A Penny ben vettem egy akkutöltőt erről lenne valakinek tapasztalata? 1 év garanciális és az irományok szerint echte német.Nincs semmi kínai gyártásra utaló jel.Ami furcsának tűnt,hogy nem automatikusan választja ki a töltést,hanem manuálisan kell meg adni. Fúl töltöttségnél viszont autómatikusan csepp töltésre vált.
Kíváncsiságból föltettem a robogó akksiját 12,3 at mutatott,majd elkezdte tölteni 14,4 el ez egy 12v 9ah ás savas akksi kérdezném a hozzáértőket,hogy ez így normális? Sosem használtam töltőt így nem is tudom,hogy ezek így rendben vannak e? Nem igazán akartam beruházni töltőre a párom unszolására lett mert szerinte van autó van motor,de töltő az nincs na így beruháztam egyre, Nem tudom jól választottam e? Sem a Lidl be sem az Aldiban nem kaptam.Maradt a Penny s.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest