Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolf13

őstag

Sziasztok.

3 hete vásároltam egy Peugeot Speedfight-ot. Előtte simsonom volt . úgy hogy kicsit tudatlanul álltam vásárlás előtt. Mivel munkába járáshoz kellett , és a simsont eladtam kicsit szűkös volt az idő , hogy komolyabban körbenézzek. És túl messzi sem akartam menni egy robogóért. Így kollégák körében érdeklődtem , ki mivel szaladgál. Csak a helyzet nem ugyanaz mint náluk , mert ők kb 1-2 km -et míg én 13 km megyek lakhelytől melóba. Így aztán pár eszmecsere után , mivel a srácnak ezzel a típussal 2 szezon alatt nem volt különösebb gondja , erre esett a választás. Így el is hoztam egyet. A hirdetésben az állt , hogy 2004 -es , 14.000 km. Ez kb reálisnak is látszott a többi hirdetéshez viszonyítva . Különösebb baját nem találtam , hangja szépen szólt, húzni is húzott. Azt észrevettem , gyári fojtás még benne van , így a sebesség limit 60-65 között van. Aztán itthon már tüzetesebben átnéztem , és az ülés alján találtam egy matricát különböző adatokkal és egy 1997 -es dátummal. Itt egy kicsit átverve éreztem magam , rosszul esett , hogy ennyivel öregebb, ha az tényleg arra vonatkozik. Viszont annyi a gondom , hogy menet közben bizonyos fordulatnál van egy rezgő hangja. Amit nem tudok eldönteni , pontosan mi és honnan származhat. Ez a hang nem állandó , ha elhagyom azt a fordulatot a hang elmarad. Szóval a kérdésem az lenne , hogy mennyire vagyok hátrányban azzal a 7 évvel?
    Gondolom így a Km sem valós amit írtak. Mi lehet a hang ami pluszba jelentkezik ? És , hogy ennek a típusnak vannak -e különösebb hibái? Egyébként vízhűtéses. Esetleg jobban kell bármi alkatrészére figyelni , mint társainál.

Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés