Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
huszi.gyb #57187 üzenetére
Hézag a gyári érték szerint beállítva 0,7mm-re.
Megnéztem azt is, azért szedtem szét, direkt nem csavartam ki a leeresztő csavart és megnéztem meddig van benne benzin és normális.
Onnan, hogy már 8x kicsavartam a gyertyát meg vissza, mert nézegettem változik-e bármit is, de beköpte minden alkalommal...
Megtisztítom, pöccre indul de le is fullad 2 mp múlva.. kiszedem és látom, hogy be van köpve.
Letöröltem pzs-vel utána megcsiszoltam finom polír papírral.Levegő/alapjárat csavarhoz nem nyúltam.
Gázadásra semmi. Azt látom, hogy fehér füst jön ki mikor gázadás nélkül próbálom önindítóval indítani.
Amúgy rugdostam csak megnéztem mit reagál önindítóra.Még múltkor piszkáltam a levegő/alapjárat csavart 1 hete, de azóta használtam 4x és nem volt ilyen gond máig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest