- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Akkor én mindenképpen javaslom a kábelezést (nem hiszem hogy nem lehet megoldani), mert ha kifogsz egy egy ügyeskedő szomszédot akkor egyszer biztos felfog törni, igaz időbe fog neki telni. A másik a panel mivel a panel igen nagy mértékben korlátozza a WLAN által használt frekvenciákat ami azt fogja eredményezni hogy igen szenvedős lesz az internet használat és a kapcsolat is nagymértékben lesz bizonytalan. Igaz léteznek egyéb módszerek amivel lehet javítani az adat átvitelt de ezeknek is megvannak a korlátai.
Én mindenképpen azt javaslom hogy kábelezd be a lakást, 1, nem drága a kábel 2, sokkal gyorsabb és stabilabb.
Azt meg nem értem főleg egy panel lakás esetén hogy miért nem oldható meg a bekábelezés, mert én saját magam kábeleztem be a lakást és még a kábelt is el sikerült rejteni, De te tudod én próbáltam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest