Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24151) Reggie0 válasza Tikakukac (#24150) üzenetére


Reggie0
félisten

Plusz, kotelezoen cserelendo alkatreszek, tartalekok, uveglapok, talcak, kotelezendoen nyomtatando kiegeszito(rezgescsillapito labak, filament vezetok)

(#24152) Aryes válasza Tikakukac (#24142) üzenetére


Aryes
nagyúr

..és azbest: tudom én jól, hogy ha ezt munkaként végzik, mennyi minden rakódik rá a puszta anyagköltségre, de ismerve a dolog valódi költségeit a 10x-es szorzót akkor is pofátlanul nagynak érzem. :U Az említett 400Ft teljesen elfogadható, de még akár 5-600Ft is, amire úgyis rájön még pluszba az előkészítés és az utómunka: ezt a kettőt speciel nem is érzem túlzásnak, mert ezek azok, amik a valódi hozzáadott értéket képviselik. Az előkészítéshez szakértelem kell, majdnem több múlik rajta, mint a nyomtató minőségén, az utómunkához kézügyesség kell.

A kérdés inkább arra irányult, hogy mikor Ti bérnyomtatást csináltok, ti is így megnyomjátok a tollat? :)

[ Szerkesztve ]

(#24153) fape válasza Aryes (#24152) üzenetére


fape
senior tag

Nekem van egy fillérre lebontott táblázatom, ahol kiválasztom melyik filamentemből, megadom hány gramm és mennyi idő alatt lett meg a modell. De csak tájékoztató jellegű mert csak haveroknak nyomtatok csak is sörért :D

Nem ezeket a drónokat keresik!

(#24154) Tikakukac válasza Reggie0 (#24151) üzenetére


Tikakukac
titán

Jó, persze, ilyenek vannak, mikor vettem a nyomtatót 10k alatt volt az az alkatrész mennyiség amit megvettem és mondjuk ki, nozzle szinten vettem 10-et minden méretből amit kb sose használok el :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24155) Tikakukac válasza Aryes (#24152) üzenetére


Tikakukac
titán

Na akkor mondom ez hogyan néz ki. Én ugye rendesen nyomtatok is másnoknak, nincs hirdetve mert bőven így is le vagyok foglalva, megtalál a meló, ezért is kéne ha vége a mostani projekteknek majd valami kicsit combosabb, mint az Ender.

Az ár az úgy néz ki, hogy vagy tételre bontok mindent vagy órás díjat adok. Mindegyiknek van előnye-hátránya ugye.

Azért jönnek ki ilyen összegek, mert rengeteg olyan költsége van még boltnak ami amúgy neked otthon nincs. Egyfelől a számlaképesség. Utána, hogy vannak bizonyos kötelezettségek is ilyenkor. Tehát határidők, bizonyos minőségi szint és társaik. Na ehhez viszont az kell, hogy barom jó nyomtatód legyen, ha gond van tudd megcsinálni vagy csináltatni és úgy általában minden menjen ahogy kell. Ugyanaz, mint a netnél a rendelkezésre állás. A sima net 500 megabittel legyen 4.5k, nekünk köbö itt van a számlánk, a 100-as bérelt vonal 99.5%-al meg havi 45k. Ilyesmi vonalon kell elképzelni minden ilyen szolgáltatást is.
Ja igen, tonna filament legyen készleten, boltba ember legyen, ügyfél, mail blablabla. Na szóval más világ.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24156) Aryes válasza Tikakukac (#24155) üzenetére


Aryes
nagyúr

Tehát akkor ha jól értem ez a normális/bevett árképzés. Értettem. :R

(#24157) Tikakukac válasza Aryes (#24156) üzenetére


Tikakukac
titán

Ha van mögötte teljesítés is, akkor szerintem lehet az. De itt tényleg arra az esetre gondolok, hogy mennek a dolgok rendesen. Hallottam már vad sztorikat a bérnyomtatás témakörben, ezért szerintem amíg én nem leszek olyan szinten nyomtató ügyileg biztosan nem vágnék bele. Akik meg megkeresnek, azoknak úgyis olyan az árképzés és a minőség, hogy egy Ender is jó, ha meg megkotlik veszek másikat. Úgy is megéri.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24158) Darko


Darko
senior tag

Megrendeltem az első nyomtatómat (Sidewinder x1), talán pár nap múlva meg is érkezik, viszont filamentem még nincs hozzá. Valami olcsó, ár-érték arányban barátságos beszerzési lehetőséget tudtok ajánlani? Első körben a nyomtató beállításához, tesztnyomatokhoz szeretnék valami olcsó alapanyagot. Bolti átvétel is jó észak Bp-en.

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24159) Tikakukac válasza Darko (#24158) üzenetére


Tikakukac
titán

Az olcsó alapanyaggal az a jó, hogy aztán azzal végképp nem tudod eldönteni majd, hogy beállítás, gép vagy tényleg anyag gondod van-e. Abszolút nem javaslom kezdésre a gagyibb és olcsóbb cuccokat. Ha már betonbiztos a gép, lehet tesztelni melyik mennyire lim-lom, de kezdőre ne.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24160) Darko válasza Tikakukac (#24159) üzenetére


Darko
senior tag

Ez közben nekem is eszembe jutott, elvetve. Van ajánlott bolt/filament? Elsőnek olyan filament amivel a beállításokat el tudom végezni a nyomtatón.

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24161) Saccco válasza Darko (#24160) üzenetére


Saccco
nagyúr

Igazán ócska anyagok már nem nagyon vannak.
Esetleg nézd meg a Filanora kínálatát, magyar, teljesen jó minőség, olcsó és normálisak is.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24162) imibogyo válasza Saccco (#24161) üzenetére


imibogyo
veterán

Én is most Filanora PLA-val nyomtatok (arany) és eddig elégedett vagyok vele, bár a színe nem igazán jön be, másra számítottam. Ezelőtt csak Spectrum-ot használtam, de azzal sem volt bajom. :K

(#24158) Darko: eddig lekopogom nagyon elégedett vagyok az X1-el. Ez a 6. gépem, de egyelőre nem bántam meg (remélem később sem fogom). Fentebb már láthattál pár nyomtatásomat vele. Csak lenne egy kicsit több szabadidőm...

[ Szerkesztve ]

(#24163) Darko válasza imibogyo (#24162) üzenetére


Darko
senior tag

Jónak tűnik nekem nagyon, de gondolom azért nálad már van bőven tapasztalat a programokat illetően is. Milyen szeletelőt használsz?

Mostanában a Filanorat ajánlja mindenki, rendelek én is tőlük valamit. Bio filamentet mikor érdemes használni?

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24164) dugesz77 válasza Darko (#24163) üzenetére


dugesz77
őstag

A bio náluk élelmiszeripari minősítésű filament. A plusz jelű utólagosan hőkezelhető. Én a bio-t meg a simát próbáltam eddig nagy különbséget nem fedeztem fel a nyomtatási hőmérsékletben/tulajdonságaiban. Gondolom a bio tisztább anyagból lehet.

(#24165) imibogyo válasza Darko (#24163) üzenetére


imibogyo
veterán

Hát, valamiért még mindig Cura-t használok pedig a Prusaslicer sok dologban jobb, másabb, többet tud. Használtam azt is egy rövid ideg és nagyon jók a tapasztalataim (épp tegnap raktam fel a legújabb verziót), de új nyomtató esetén általában (a szinte rögtön elérhető profilok miatt) a Cura a goto slicer számomra. Az X1-hez is azonnal rendelkezésre álltak a Cura specifikus program modulok (nyomtató képe a munkaterület köré pl. ami tudom hogy a világ legfontosabb dolga... :DDD ) és profilok. Ezeket persze idővel finomítom mindig, az Ender 5-höz egy lényegében teljesen saját profilom volt a végére, viszont nagyon jó kiindulási alapok ezek addig amíg az ember nem ismeri a gépét.

Más programok esetében elég elmaradott vagyok. Mivel Sketchup rajongó vagyok így nekem az az alap tervező programom, a korlátoltságát ellensúlyozza a végtelenül egyszerű (és gyors) használata, valamint az azonnal rendelkezésre álló pár millió modell. Ebből exportálok STL-t. Komolyabb igények (sok lekerekítés, felület módosítások, pl. ívelt felület stb.) esetén használok Fusion 360-at, de őszinte leszek nekem valahogy nem áll rá az agyam, amiben biztosan vastagon benne van az, hogy nem használom túl sűrűn, így nincs rutin, ami miatt meg kényelmetlen és ezért nem használom túl sűrűn. ;] Szóval a Fusion 360 az nekem kicsit 22-es csapdája...

(#24166) Reggie0 válasza dugesz77 (#24164) üzenetére


Reggie0
félisten

Tisztabbnak nem feltetlenul tisztabb, inkabb csak nincsen benne mergezo osszetevo.

(#24167) Tikakukac válasza Darko (#24163) üzenetére


Tikakukac
titán

Ahogy haverom mondta: ami bio, azt úgyis el lehet szívni :P

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24168) Dzseno


Dzseno
tag

Sziasztok!
Saját filamentgyártással foglalkozott már itt valaki? Vagy jelenleg még über költséges lenne?

(#24169) Tikakukac válasza Dzseno (#24168) üzenetére


Tikakukac
titán

Eszetlen macerás minőséget előállítani.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24170) Darko válasza dugesz77 (#24164) üzenetére


Darko
senior tag

Én meg úgy gondoltam, hogy idővel lebomlik és nem szennyezi a környezetet.

imibogyo: első körben Cura-val próbálkozom majd én is a nyomtatóhoz elérhető profilok miatt. A tárgy szeletelése (is) még egy kicsit ködös számomra, elméletben már ismerkedtem a témával, de gyakorlatban talán jobban felfogom majd a dolgokat. Ha megérkezett a nyomtató és beüzemeltem akkor biztos lesz pár dolog amit meg fogok itt kérdezni :).
Most érkezett az X1 fb oldalán: nyomtatható kiegészítők, BLTouch-t érdemes installálni a nyomtatóhoz?

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24171) Dzseno válasza Tikakukac (#24169) üzenetére


Dzseno
tag

Ezt kifejtenéd kérlek? Van benne esetleg tapasztalatod?

(#24172) Tikakukac válasza Dzseno (#24171) üzenetére


Tikakukac
titán

Nyilván az első dolgok egyike volt, hogy megnéztem hogyan lehetne a filament kérdést is rövidre zárni és akkor majd jól magamnak csinálom azt is és gyakorlatilag ingyér megy majd a nyomtatás.

Hát nem :DDD Az a baj, hogy a filamentnek piszok módon konstansnak kell lennie és egyenletes minőségűnek anyag oldalról és méret oldalról is. Ez az, amit akis olcsó házi barkácsos megoldások nem tudnak. Nyomtatásnál duplán szívsz mindennel. Amíg van kisipari de már jó minőségű filament itthon is, addig ezt totál elvetettem.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24173) Maksoo95


Maksoo95
újonc

Sziasztok! Uj vagyok prohardveren is es a 3d nyomtatas vilagaban is. Nemsoka erkezik az ender 3 pro, az lenne a kerdesem, hogy erdemes lenne e a szervovezerloket kapasbol lecserelni Tmc2028-asokra, vagy elviselheto a gyari zaj? Tovabba olvastam redditen, hogy sokan kiegeszitik 8 diodas panellel a vezerlot a vibraciok elkerulese erdekeben. Van ennek ertelme? A nyomtatot a szobaban tervezem hasznalni, burkolatot csinalok ra 1-es/masfeles lemezbol. Elore is koszi a valaszokat!

(#24174) Dzseno válasza Tikakukac (#24172) üzenetére


Dzseno
tag

Építettél is hozzá valamit vagy esetleg próbáltál kész megoldást?Addig nem tudni biztosan, hogy milyen a minőség amíg nem próbáljuk ki élesben.

(#24175) Tikakukac válasza Dzseno (#24174) üzenetére


Tikakukac
titán

Miért sz0passam magamat ilyesmivel ha más már megtette helyettem? :DDD

Kész megoldások hadáról találsz teszteket és videoteszteket, akár épített cuccokról is. Úgyhogy de, biztosan tudjuk. Nem kell ahhoz nekem is kipróbálni a sajtreszelőt, hogy... érted.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#24176) Saccco válasza Maksoo95 (#24173) üzenetére


Saccco
nagyúr

Előbb próbáld ki, mielőtt driver cserébe kezdesz. Egyébként elsősorban a nőket szokta zavarni a hangja. A diódás panel nem kell.
A lemezre majd tegyél valami zajcsillapítót, elképzelhető, hogy erősíteni fogja a hangot.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24177) Maksoo95 válasza Saccco (#24176) üzenetére


Maksoo95
újonc

Koszonom a gyors valaszt! Mindenkepp kitalalok valamit a burkolatra!

(#24178) Darko


Darko
senior tag

Cura-ban szeletelés után amit a layer view / preview ablak mutat úgy fog kinézni a végeredmény?
[kép]

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24179) Saccco válasza Darko (#24178) üzenetére


Saccco
nagyúr

Igen, de csalóka, a valóság kisebb. :))

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24180) Darko válasza Saccco (#24179) üzenetére


Darko
senior tag

Tehát a használt beállítással ilyen hurkás lesz? A valóság kisebb, ez nem világos nekem. :B

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24181) imibogyo válasza Darko (#24170) üzenetére


imibogyo
veterán

Mint mondtam nekem ez már a sokadik gépem, de egyiken sem volt automatikus szintezés (bemérés...) és tökéletesen elvoltam velük, szóval egyáltalán nem létszükséglet. Ha az ember belejön a manuális szintezésbe, akkor maximum pár perc és készen is vagy vele. Sőt egy idő után "szemre" is könnyű már nyomtatás közben utánaállítani a dolgoknak. Ez Ender 5-nél pofon egyszerű volt, az X1-nél mondjuk nem annyira könnyű a mozgó asztal miatt, de azért megoldható, Anet A6-on (gyári állapotban) pedig teljesen kivitelezhetetlen volt...

DE most nekem is úton van egy Trianglelab csomag, amiben van 2 darab BLTouch is, meg még jó pár apróság. Hogy miért vettem mégis? Mert csak... :DDD :P

(#24182) Saccco válasza Darko (#24180) üzenetére


Saccco
nagyúr

A monitoron nagynak látszik, de a valóságban egy vonal szélessége csak 0,4-0,44mm.
Úgy fog kinézni, ahogyan ott látod.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24183) Darko válasza imibogyo (#24181) üzenetére


Darko
senior tag

"DE most nekem is úton van egy Trianglelab csomag"
Rákerestem, de nem lettem okosabb, mi az ill. mi van benne?

Nyomtatók mennyire érzékenyek a vízszintestől egy kicsit eltérő elhelyezésre? Nem nagyon csak ahová szánnám, az az asztal már kicsit megereszkedett a nagyobb súlyoktól.

(#24182) Saccco: értem.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#24184) imibogyo válasza Darko (#24183) üzenetére


imibogyo
veterán

A Trianglelab egy cég (Ali-n megtalálod őket), ami a tapasztalatok alapján elfogadható minőségű termékeket (klónokat is) készít. A "csomag" pedig nem más, mint amit én összeállítottam náluk magamnak:

- 2 darab BlTouch érzékelő
- 1 darab blankoló, PTFE vágó alkalmatosság
- 1 méter Capricorn PTFE cső.

De úton van még egy Artillery "csomag" is, csak hogy ne maradjak pótalkatrész nélkül...

(#24185) kissdani


kissdani
senior tag

Sziasztok. 3D nyomtató vásárlásba töröm a fejem olvasgattam nézelődtem és ennél a tipusnál maradtam: [link]
Érdemes ezt megvenni illetve ennyiért van más jobb alternatíva? Csak itthonra kellene hobbi célre. Köszönöm.

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#24186) Maksoo95 válasza kissdani (#24185) üzenetére


Maksoo95
újonc

Szia! En is ilyet rendeltem, ebayen 170 eur.
[link]

(#24187) kissdani válasza Maksoo95 (#24186) üzenetére


kissdani
senior tag

Alin is ennyi de én rendeltem hozzá 2 tekercs anyagot plus fejeket meg a gyári burkolatot ami teljesen becipzároszható, ingyenes szállítással cseből és ingyenes kinából érkező wifiboxal volt 89k. Teljesen kezdő vagyok ebben a témában most ásom mélyebbre magam, ha megjön lehet lesz még pár kérdésem. :)
Könnyű volt összerakni, beüzemelni? Első benyomás milyen? :B

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#24188) dugesz77 válasza kissdani (#24185) üzenetére


dugesz77
őstag

Banggood Cseh raktárból a BG1618c9z kupont használva 189$.
Alternatíva mindig van ott az Ender-3Xs Pro üveglap+ egy amúgy 38$ ba kerülő silent alaplappal.
Ott a TWO TREES® BLUER amiről kevesebb a tapasztalat viszont alapból TMC2208 + érintő kijelzős.

[ Szerkesztve ]

(#24189) dugesz77 válasza dugesz77 (#24188) üzenetére


dugesz77
őstag

Kimaradt még a sima ender 3 ra épülő Ender-3Xs üveg+ silent lapoos.
200$ körül megállnak.
Kicsit drágábban ott az Ender V2 32 bites lappal + érintőkijelzővel.
Most még a Tronxy XY-2 Pro van jó árban német raktárból Gearbes-tről.

[ Szerkesztve ]

(#24190) kissdani válasza dugesz77 (#24189) üzenetére


kissdani
senior tag

Én Aliról rendelek minden nekem az vállt be, de ugyan annyi mint a Banggood-on. Mindenképp szerettem volna egy burkot neki és nem akartam eszkábálni hogy nézzen ki valahogy. Azt olvastam hogy jobb ha nem éri levegő miközben üzemel és melegebb is van benn úgy. Hát már megrendeltem remélem nem volt rossz választás.. :)

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#24191) Saccco válasza kissdani (#24190) üzenetére


Saccco
nagyúr

A PLA nem szereti a meleget. Persze ne aggódj, sokáig kell mennie, hogy azt megtöltse meleggel. A huzatot viszont biztos, hogy kivédi. :DDD
Szagok ellen is jó lehet.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24192) dugesz77 válasza kissdani (#24190) üzenetére


dugesz77
őstag

Szerintem te is elégedett leszel vele. Pont innen vettem én is több mint egy éve. Alapból is szépen nyomtat de bármikór fejleszthető, tényleg mindenhol kapsz hozzá alkatrészeket illetve bárhol elakadsz rögtön van segítség nagy mögötte a felhasználói tábor.
Doboozoláshoz nem árt a kábel hosszabító szetet majd megvenni a táp nem nagyon szereti a bezártságot. Fejlesztésnek talán az első amit nagyon meghálál az a dual drive extruder. A gyári műanyag elég törékeny a egy meghajtásos sima alu meg nálam hamar kikopott.

[ Szerkesztve ]

(#24193) kissdani válasza dugesz77 (#24192) üzenetére


kissdani
senior tag

Értem hát remélem én is nem bánom meg. 4-7 napot írtak a szállításra DHL hozza Csehből. Akkor nincs vám ugye?

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#24194) dugesz77 válasza kissdani (#24193) üzenetére


dugesz77
őstag

Nincs vám se áfa.

(#24195) kissdani válasza dugesz77 (#24194) üzenetére


kissdani
senior tag

Köszönöm a segítséget megjön beüzemelem és irok véleményt. :R

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#24196) fape válasza kissdani (#24193) üzenetére


fape
senior tag

Az ne lepjen majd meg ha még is Németországból jön és a Magyar Királyi posta hozza.
Mert BG-nek a Cseh raktára Németországban van és a DHL futár itthon csak az eu kívüli expressz csomagot hozza, minden mást a Magyar posta gondos kezeire bíznak...

Nem ezeket a drónokat keresik!

(#24197) szatomi30


szatomi30
tag

Sziasztok!

Előre is elnézést az off topicért, az lenne a kérdésem, hogy PLA festéshez alapozó festéknek megfelel egy egyszerű autóalkatrész alapozásához használatos alapozó, vagy valami speciálisabb spray kell? A festést az alapozás után akril festékkel végezném.
Köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#24198) motoflug válasza Saccco (#24066) üzenetére


motoflug
őstag

Na ezt tapasztalom, beléptem egy FB csoportba, 1 komment érkezett, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy a kezemben lesz az alkatrész egyhamar.

PETG-el be merjem vállalni? Ez az ABS acetonozás megoldás mit takar?

(#24199) Saccco válasza motoflug (#24198) üzenetére


Saccco
nagyúr

Acetonnal kezelik a kész tárgyat, amitől jobban összeolvadnak a rétegek, a felülete sima lesz. Úgy fog kinézni, mint egy öntött alkatrész.

Megkérdezek egy ismerőst erről a nylon-ról.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#24200) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

projekt gépnek van egy refurb E2(??) (kép alapján 3) a sipákolós ufóéknál 46-ért.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.