Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pawaja79

csendes tag

Sziasztok!
    Routert szeretnek venni. Sajnos a szolgáltató itt már nem tudott érdemes dolgot kiépíteni, így Telekom Okosvilag korlátlan mobilnettel MultiSIM-el lenne használva. A MultiSIM Laptop/Tablet típusú szóval elvileg tudja ugyanazt a sebességet, mint a rendes előfizetéses SIM-em.
    Ha létezik olyan router ami tudja az LTE-t SIM kártyával aztán később ha a szolgáltató kiépíti normálisan a hálózatot, akkor működhetne sima routerként is az előny lenne, de nem tudom van e ilyen, nem értek hozzá sajnos.

Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
    Körülbelül 120nm-es egyszintes lakás, tégla falakkal. Szomszédok messze vannak.
    ■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6)szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
    Összesen 3 telefon, egy TV és egy laptop. Egyik sem WiFi6-os.
    ■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
    Jelenleg elég gyér a mobilnet itt, de más meg nincs.
    Le és fel is 22 Mbps körüli értéket mértem, a Ping 25.9 ms.

■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
    Maximum 30-40 körüli összeget lőttem be.
    ■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
    Amit fent is leírtam. Ha létezik olyan eszköz, ami SIM kártyáról működő router és ad internetet vezeték nélkül, de későbbiekben ha a szolgáltató normális internetet építene ki és lehetne azzal is használni annak örülnék.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák