Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem írtad, hogy mekkora területet kell majd lefednie a hálózatodnak vezeték nélkül.
AZ a Qnap router ugyan jó darab, de én még nem tudok róla, hogy lenne más olyan eszközük házon/márkán belül, amivel lehetne tovább bővíteni a wifis hálózatot.Ill. mennyire elvárás egyből a 10Gigás otthoni LAN? Tudja mindegyik eszköz, ami vezetéken fog kapcsolódni? Ha igen, akkor OK, ha nem, akkor én olyan switch-et néznék, amin van pár 10 gigás csatlakozó, a többi gigabites.
A switch, amit írtál, az egy full SFP+-os switch, ha ezt akarod használni, akkor nem átlagos kiegészítőkkel (SFP+ modulokkal) és optikai összeköttetést kell használnod, vagy DAC-kábeleket, amik szintén nem átlagos dolgok.
Én azt javasolnám, hogy nézz szét a vezérelt, komponensekből álló hálózati megoldások terén, pl. Ubiquiti Unifi, vagy TP-Link Omada, stb.
Azért írtam ezt a kettőt, mert átlagembernek az ő rendszereik kb. a még megfizethető kategória (így sem olcsók), ezek mellett/felett már csak a vállalati, üzleti megoldások vannak.Másik lehetséges út, hogy konzumer cuccokból építkezel, de akkor szintén valamelyik gyártó megoldását kell mindenhol használnod, mert nem kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX