Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keekee
tag
Sziasztok,
ajánlásotokra korábban lecseréltem a TP-LINK TL-WR2543ND-t az Asus RT-N18U-ra. Kíválóan teszi is a dolgát a házban. Viszont a könnyűszerkezetes falak ellenére az udvarban már alig van vétel, ennek megfelelően a netsebesség is felejtős
Próbaképpen feltettem hátul az udvarban egy TP-LINK TL-WA901ND repeatert, amit "megtápláltam" bentről kb 60m cat 5e UTP-vel, és 8 dB-es antennákkal.
Érthetetlen módon sokszor 1-3 Mbps csak a letöltés (gyakorlatilag még egy netrádió hallgatása is szaggat közben), míg a feltöltés a maximális 15 Mbps marad. Aztán egyszer csak zéró változtatással a letöltés 40 Mbps-ra mászik fel. Ezt a jelenséget szinte bármikor képes produkálni, az agyamra megy. Az jutott eszembe, hogy esetleg érdemes lenne ezen TP-LINK eszközt is upgrade-elni, Beruházzak még egy 18U-ra, vagy elegendő lehet mondjuk az AC-53 is?
Vidéki faluról van szó, nincs agyonterhelve a környék 2,4 gHz-en, fixen, zavarmentesen megy mindkét eszközöm a 9-es csatornán (4-est,6-ost, esetenként 1-est, 10-est találok a WiFi Analyzer app-al, ha körbejárok a telken).
Előre is köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Próbaképpen feltettem hátul az udvarban egy TP-LINK TL-WA901ND repeatert, amit "megtápláltam" bentről kb 60m cat 5e UTP-vel, és 8 dB-es antennákkal.
Gubek-Einste
Dr.NX