Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RéNyBoY

csendes tag

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni, router vásárlás előtt állok. A keret kb 40-45e ft. A szolgálttató zyxel routere van jelenleg a rendszerben, ami nagyobb terhelésnél eldobja a wifit, vagy mégrosszabb, néha újra is indul, szóval időszerű egy erősebb csatarendbe állítása. Egy 4 lemezes QNAP TS-431P kerülne mögé hamarosan, valamint 2 laptop, 2 telefon, 2 táblagép, xbox one, ps4, smart tv, minix u1 mediabox. Szeretném ha 5-6 torrent futtatása mellett a a többi eszköz is zavartalanul elérje a hálózatot, illetve full hd vagy 4k stream a nas-ról sem akasztaná meg, miközben 1-2 felhasználó netezik vagy épp youtubozik.
    Kinéztem pár típust, az általam elfogadható árfekvésben, ezek sorban: Asus RT-AC68U, Archer C9, Archer AC2600. Nem tudom, hogy ezek kiszolgálnák-e az igényeimet, vagy már túl sok is lenne. Véleményeket, tapasztalatokat, másik készülékekre javaslatot szívesen fogadnék, mert nem igazán vagyok benne a témában.Mindenképpen egy időtálló megoldást szeretnék, ami nagy internetcsomag (200-500mbit) esetén is állja a sarat. Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák