- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ecaddict #5899 üzenetére
szép dolgok a tanulmányok, én ugyan egy büdös szót sem értek belőlük, de színes, szagos, ábrák vannak, okos emberek írhatták.
de nézzük csak, hozom is az egyik notit, g+-s picimacis kártyával, 108 mbs. egyik desktop gépről elkedzek húzni valamit. hogyaszongya, win7 mutassa, beáll kb 2.3 MB/s-ra. várok vagy pár percet, de ez annyi marad.
másik laptop is itten van előttem, n-es, elkezdek húzni a másik desktop gépről egy nagyobbacska file-t. vista mutassa, h beáll 5,8 MB/s-ra, a másik gép visszaesik 1,8-ra. ha nincs adatforgalom a g-en, csak net megy, akkor az n-esen 5-8 között váltakozik a sebesség.
a wifi sebessége továbbra is 270 az n-es gépen a vista szerint. másikon nem tudom, mert fos rc, szürke az állapotjel.
én paraszt vagyok, labortesztet nem tudok mutatni, sem független programot, de azt látom, h nem húzta le az n-es sebességét a maga szintjére, hanem a 2 gép között a kb. 8 MB/s szépen eloszlott az erősebb kutya toszik alapon.
ja, és ez bion egy 2,4/2,5 nem dualband rúter...
mindkét desktop gép lanon kapcsolódott a rúterra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest