Új hozzászólás Aktív témák

• tylerddd

veterán

Ma megjött a TP-Link N750, elég sok mindent próbáltam már rajta.

Véleményem így fél nap után:
    - külsőre nagyon szép, dizájnos cucc
    - egyszerű beállítás, amit lehetett feldobtam az 5GHz-re, de 2.4-en is maradtak eszközök
    - nagyon jó benne ez a külön Guest mód
    - iOS-re és Androidra van egy Tether nevű app, ami tök jól működik; a leglényegesebb infókat mutatja a hálózattal kapcsolatban, pl. ki van fent, jelszavak stb., akár blokkolni is lehet vele az illetékteleneket
    - könnyen hídba tettem az 1043ND-vel
    - az USB fájlmegosztás működik, igaz, a 2,5"-os vinyót nem tudta meghajtani, így pendriveval próbáltam, reccenés nélkül ment minden; jól vettem észre egyébként, h a külön feliratot nem tudja ilyen módon átküldeni?!
    - az FTP megosztást nem próbáltam, nem tudom, h kell :B bár nem is lesz rá szükség úgy gondolom

Ami nem megy, az az, h a PC-n lévő filmeket meg tudjam nézni wifis média playerrel, de PS3-nál se tudtam ezt a funkciót beállítani. A PC-n látom a routert, mint hálózati helyet, benne egy MediaServerRoot könyvtárral, amit a lejátszó és a PS3 is lát. És itt vége a mókának. Gondolom a PC-n kellene valamit állítanom.

Ha valaki ismer valami leírást, h miként oldható meg a dolog, annak megköszönném a linket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés