- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
köszi hogy szoltál , valóban ide írtam elöször , de mikor megláttam hogy ez a topic nem azzal foglalkozik igy tudtam csak kiszedni
» Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok ide raktam ki valójában.
De offként azért bemásolom ide is több szem többet lát remélem senkit sem fog zavarni ,Sziasztok !
Felmerült nálam egy egészen komplikált probléma és segítséget kérek hozzá mert önerőből nem tudom megoldani így is egy egész napomat elpocsékoltam rá.
Tehát a felállás : ADSL internetem van ami a modemből megy a ruterbe (D-LINK 524) Ami elosztja vezetékkel az asztali pc-be a netet és a wifiről megy a laptopom és még 2 másik telefon.Nos a probléma onnan indult ki hogy a wifi jelszavát elfelejtettem -> nyomtam egy ruter resit -> beléptem a ruterem oldalára és mindent beállítottam ahogy kell. A gond az hogy most se a telefonokon se a laptopon nincsen internet valamiért . . . ami vezetékkel jön a pc-be arról írok ott van , Megpróbáltam az összes security változtatást hogy melyik működne de egyik sem . . . Nem értem hol van a hiba , mivel a telefonok + a laptop kiirja hogy van kapcsolat a jelerősség fullos és müködik a gépek szerint de amikor oldalt próbálok betölteni akármelyiket 10p után kíírja nincs kapcsolat , de közben azt mutatja a hálózati /wifi beállításoknál hogy kapcsolódva és minden príma.Próbáltam leszűrni hogy hol lehet a hiba mert szerintem mind a 3 a telok és a laptop nem tévedhet .. tehát maradt a ruter a hibás vagy a ruter beállításinál nem klappol valami. Mielőtt valaki megkérdezné az antenna rendesen rögzítve van? Igen ..
Ezt még tetőzte hogy amikor beállítottam egy jelszót a dlink ruter kezelőjéhez hogy ne admin + (semmi) legyen a log in , utána nem tudtam belépni pedig ctlr +c+v nyomtam ez csak egy kisebb probléma.
Kérem ha valaki tudna segíteni akkor irjon mert sürgősen szükségem lenne a kapcsolatra.
Mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest