- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcsaba89
csendes tag
Sziasztok!
Router vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni!
Próbáltam visszaolvasni, de mivel sajnos egyáltalán nem értek a routerekhez teljesen összezavarodtam a fogalmak között mint "dbi, GHz, mimo, 2-3 antenna, külső belső antenna"...Az igényeim:
-15 megás inviteles kábelnetem van ezt szeretném megosztani itthon (emeletes családi ház, a router az emeleten lenne elhelyezve)
-2 laptop wifin lenne rajta, 1 asztali pc pedig kábelen
-2-3 mobil wifinJelenlegi routerem:
-[SMCWBR14-G2 EU]
-A gond vele, hogy a földszinten gyenge a jel. A nagyobbik gondom pedig, hogy folyton elmegy a net. Ilyenkor csak az segít ha kihúzom, illetve újra bedugom a konnektorba.
- 3 wifihálózat van még a közelben (szomszédok). Visszaolvastam és láttam, hogy ez is fontos.Keret:
- 5-10 eFtKöszönöm előre is a segítségeteket, hálás vagyok érte. Nincs szükségem a legjobb, legújabb típusra. A sávszél ha csökken a wifin az sem gond, csak tényleg netezni lehessen vele a legtöbb helyen a házban és az udvaron.
A letöltés az asztali pc-n megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest